Şimdi Ara

KaNaDaL'ı Tanıyanlar Girsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Zamandır Bu Forumdayız ve Forumda Bir Yanlış Anlaşılmayla Adımızın Kötüye Çıkmasını İstemeyiz...prisoncafe Nickli Biri Bizim Eski Charımız KaNaDaL'ı Hacklemişti...Şans Eseri Karsta Bulunmamla Charı Hackleyen Kişi Charın İlk Sahibi Olan Bana Teslim Etti...Şimdi KaNaDaL Bizdedir...Tanıdıkların Bilgisine...Konuyu Yorum İçin Değil Sadece Bilgi İçin Açtım...Herkese İyi Forumlar İyi Satışlar Dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: Mc_Shadow

Uzun Zamandır Bu Forumdayız ve Forumda Bir Yanlış Anlaşılmayla Adımızın Kötüye Çıkmasını İstemeyiz...prisoncafe Nickli Biri Bizim Eski Charımız KaNaDaL'ı Hacklemişti...Şans Eseri Karsta Bulunmamla Charı Hackleyen Kişi Charın İlk Sahibi Olan Bana Teslim Etti...Şimdi KaNaDaL Bizdedir...Tanıdıkların Bilgisine...Konuyu Yorum İçin Değil Sadece Bilgi İçin Açtım...Herkese İyi Forumlar İyi Satışlar Dilerim

Arkadaslar Bu prisoncafe adlı sahıs hasan gökdelen daha önce silk karşılıgı char satısi yapmıştım

Yegenım 65 lvl Charını ve 300 silk Karşılgıında Charı elden geri almıştır char ilk sahibindedır herkesın bilgisine

iyi forumlar..

• Char erkan diye bi cocukTan Hacklendi oysaki Ona Yardımcı olmaLısın :) erkanı tanıyorum aynı serverda oynadık bir süre KaNaDaL'a çok masraf yaptı Yardımcı olursanız daha makbule geçer...Seni biraz olsun bende Tanıyorum.Erkana Yardımcı olacağından Eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: wammer

Char erkan diye bi cocukTan Hacklendi oysaki Ona Yardımcı olmaLısın :) erkanı tanıyorum aynı serverda oynadık bir süre KaNaDaL'a çok masraf yaptı Yardımcı olursanız daha makbule geçer...Seni biraz olsun bende Tanıyorum.Erkana Yardımcı olacağından Eminim

Kardes Ben Almadım İnanki Yegenım Benden Habersiz Almış daha önce bu sahışla silk karşılıgı char satmıştık msn varmış yegenımde konusmuşlar yegenımde karsa gitmiş elden almış charı 300 silk karşılıgı 50 tl ve 65 lvl 165k splı charını vermiş geri almıştır

Buarada Charı Cıplak Almiş itemsiz ve goldsuz

verilen char http://forum.donanimhaber.com/m_32548686/mpage_1/key_//tm.htm#32896272

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNaDaL_ -- 17 Temmuz 2009; 13:51:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KaNaDaL_

quote:

Char erkan diye bi cocukTan Hacklendi oysaki Ona Yardımcı olmaLısın :) erkanı tanıyorum aynı serverda oynadık bir süre KaNaDaL'a çok masraf yaptı Yardımcı olursanız daha makbule geçer...Seni biraz olsun bende Tanıyorum.Erkana Yardımcı olacağından Eminim

Kardes Ben Almadım İnanki Yegenım Benden Habersiz Almış daha önce bu sahışla silk karşılıgı char satmıştık msn varmış yegenımde konusmuşlar yegenımde karsa gitmiş elden almış charı 300 silk karşılıgı 50 tl ve 65 lvl 165k splı charını vermiş geri almıştır

verilen char http://forum.donanimhaber.com/m_32548686/mpage_1/key_//tm.htm#32896272

Erkan _LifeEnd_ i sizinLe Takas Yaptı ve 1 hafta sonra KaNaDaL Erkandan çalındı...Sana şöLe sölemeliyim ki o char Sizin elinizdeyse Günaha Girersiniz ortada bi emek war cocuk size 99 lw warrior charını werdi takasa siz ise 95 lw bowcu werdiniz kabul etmiş Zaten bowcu istiyordu...Fakat Char erkandan çalındı ve o char şuanda haksız olarak sizde.Char size yani eski sahibine geri geLdi erkandan çalındığı için charı erkana Geri teslim etmek zorundasınız...O çocuğada Yazık Yardımcı olacağını sanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Erkan _LifeEnd_ i sizinLe Takas Yaptı ve 1 hafta sonra KaNaDaL Erkandan çalındı...Sana şöLe sölemeliyim ki o char Sizin elinizdeyse Günaha Girersiniz ortada bi emek war cocuk size 99 lw warrior charını werdi takasa siz ise 95 lw bowcu werdiniz kabul etmiş Zaten bowcu istiyordu...Fakat Char erkandan çalındı ve o char şuanda haksız olarak sizde.Char size yani eski sahibine geri geLdi erkandan çalındığı için charı erkana Geri teslim etmek zorundasınız...O çocuğada Yazık Yardımcı olacağını sanıyorum.

Kardes Ben Almadım Yegenımle Konuşurum ama Oda emek verdigi Charını vermiş masraf etmiş karsa gitmiş charını ve 50 tl para vermiş geri almıştır ve chara 200m gold almış item yapıyor kasmaya baslayacakmış benlık suan bişey yok konuşurum ama verirsede charının ve derdigi para masraflarını ister anca öle verir yanı anlayacagın charı satsan 300 eder ortada olan char ve 50tl ve masraf hesapladınmı aynı kapıya cıkacak erkan adına üzüldüm benle takas yaptı ve sonra baska birinle takas yapacakmış sanırım o arada calınmış char ondanda bu hasan gökdelen calmış sanırım cok karışık bir melese banada anlattı kafam karıştı char anlayacagın 4-5 el degiştirmiş yenıden gelmiş erdala yegenıme

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kardes Ben Almadım Yegenımle Konuşurum ama Oda emek verdigi Charını vermiş masraf etmiş karsa gitmiş charını ve 50 tl para vermiş geri almıştır ve chara 200m gold almış item yapıyor kasmaya baslayacakmış benlık suan bişey yok konuşurum ama verirsede charının ve derdigi para masraflarını ister anca öle verir yanı anlayacagın charı satsan 300 eder ortada olan char ve 50tl ve masraf hesapladınmı aynı kapıya cıkacak erkan adına üzüldüm benle takas yaptı ve sonra baska birinle takas yapacakmış sanırım o arada calınmış char ondanda bu hasan gökdelen calmış sanırım cok karışık bir melese banada anlattı kafam karıştı char anlayacagın 4-5 el degiştirmiş yenıden gelmiş erdala yegenıme

Ben Erkan'ı dinledim...zaten 95 lw bowcunun üstüne Erkana 150 silk daha vermeniz gerekiyormuş...150 silkide daha üzerinden haftalar geçmesine rağmen Daha vermemişsiniz ! Silkide vermediginize göre konuşun Erkan'la 150 silkin fiyatı 30 tl ye felan geliyor.O yapılan mastafda böylece kapanmış olur.Charı gerçek sahibine vermenizi Rica ediyorum. Suanda Konu uplanma rekoru kırıyor Aksi takdirde gören ve izleyen arkadaşlar için sizde kötü duruma düşersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wammer -- 16 Temmuz 2009; 14:10:28 >

• Ya sen anlamıyosun ya ben anlatamadım sanırım evet silk alacaktım halada sözümün arkasındayım ama erkana hicsekılde ulaşamadım için veremedım silkını burada yegenım charı rahat 100 tl eder +50 tl artı masraflar 75 tl dersek yanı charın ona gelışı 225 tl yakın bişey olmuştur sen ise sacmaladın orda ödeşirsiniz benlık bişey yok diyorum anlamıyosun sanırım char bende olsa derım bende felan fılan ama dgl

forumda herkes benı tanıyor biliyor az cok herkese güven konusunda sıkıntım yok char meselesıne gelınce konuşurum verirse verir vermezse kendılerı bilirler ben karışmam

herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNaDaL_ -- 17 Temmuz 2009; 14:16:51 >
  • quote:

Ya sen anlamıyosun ya ben anlatamadım sanırım evet silk alacaktım halada sözümün arkasındayım ama erkana hicsekılde ulaşamadım için veremedım silkını burada yegenım charı rahat 100 tl eder +50 tl artı masraflar 75 tl dersek yanı charın ona gelışı 225 tl yakın bişey olmuştur sen ise sacmaladın orda ödeşirsiniz benlık bişey yok diyorum anlamıyosun sanırım char bende olsa derım bende felan fılan ama dgl

forumda herkes benı tanıyor biliyor az cok herkese güven konusunda sıkıntım yok char meselesıne gelınce konuşurum verirse verir vermezse kendılerı bilirler ben karışmam

herkese iyi forumlar

Ben Her zaman haklının tarafındayım...Haklınında erkan olduguna eminim...Gerekli açıklama yapılacaktır...
  • olayı bilmiyorum fakat KanadaL_ charını sizden ben aldım ve bir sorun çıkmadı..
  • Haklı haksız kim bilmiyorum ama erkan charı takas yaparken caldırmış artık adamın adı soy adı ortada hasan gökdelen karslı herkeste tanıyor biliyor burda ben yegenlerımle konuşurum verirlerse sevinirim gerisine karışmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

olayı bilmiyorum fakat KanadaL_ charını sizden ben aldım ve bir sorun çıkmadı..

o KanadaL_ deyil bea sende KaNaDaL 95 lw bowcu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

olayı bilmiyorum fakat KanadaL_ charını sizden ben aldım ve bir sorun çıkmadı..

o KanadaL_ deyil bea sende KaNaDaL 95 lw bowcu

onu demiyorum aldığım kişi KaNaDaL_ yani güvenilir

• Hayatımda hiç Kanadalı tanımadım.
    Holy Shit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.