Şimdi Ara

Kanal 1'i Protesto ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ermeni kanalının maçları şifreli vermesinden dolayı maçları şifreli veren Kanla 1 i budurumdan dolayı protesto ediyorum.

Ayrıca ne kanalda ne de forum sitelerinde şifre verdirmeyerek izlenmesi engellenmiştir. En azından böyle bir durum için telefon numaraları verilmiş sitede. Fakat iki gundur bu numaralardan bilgi almak imkansız. Ayrıca kanalın mail adresi verilmemiş. internet yoluyla ulaşmak ta imkansız.bu kadar yetersiz bir yayıncı kuruluşun böyle bir organizasyonu almasına hayret ediyorum.

Kanal 1 ve yetkilileri kınıyorum. Diğer forum üyelerinden destek bekliyorum. Kanalın mail adresine ulaşabilen arkadaş varsa lütfen buradan bildirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: abigail

Bir ermeni kanalının maçları şifreli vermesinden dolayı maçları şifreli veren Kanla 1 i budurumdan dolayı protesto ediyorum.

Ayrıca ne kanalda ne de forum sitelerinde şifre verdirmeyerek izlenmesi engellenmiştir. En azından böyle bir durum için telefon numaraları verilmiş sitede. Fakat iki gundur bu numaralardan bilgi almak imkansız. Ayrıca kanalın mail adresi verilmemiş. internet yoluyla ulaşmak ta imkansız.bu kadar yetersiz bir yayıncı kuruluşun böyle bir organizasyonu almasına hayret ediyorum.

Kanal 1 ve yetkilileri kınıyorum. Diğer forum üyelerinden destek bekliyorum. Kanalın mail adresine ulaşabilen arkadaş varsa lütfen buradan bildirsin.

bende protesto edip sana katılıyorum.bu kanal ne kanalıdır nerden şifre alıcaz.zaten ...oktan dünya kupasını seyretsem ne seyretmesem ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 19 Haziran 2006; 0:00:18 >

• BU İŞİ TRT NİN VERMESİ GEREKİR
    TRT VERSEYDİ ŞİFRE SORUN MU OLACAKTI ACABA
  • arkadaşım ermenistanın şikayeti varmış o yüzden biraz haberleri takip edersen görürsün ayrıca şifresinide kanalda yayınladılar 100000000000 bu işte al dene 1 ve 11 tane 0
  • sifreyi anladıkda nasıl yapılacak bu iş

şifreyi yazacak yer bulamıyorum

cı falan demişler ama yok hyundai de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.