Şimdi Ara

Kanal 1in Şifrelenmesinin Nedeni buyrun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yigido06

geçmiş olsun beyler... 40 yıl düşünsem dünya kupası yayınlarının şifreye geçeceği aklımın ucundan geçmezdi. ah trt ah bu pabucu yarımlara bıraktın şu işi bak ne hale geldik.
    bu kanalı kurana çalışanına

Kanalın bir suçu yok onlarda yapılan uyarıdan dolayı şifrelediler.
    Aynı olay TRT yayınlasaydı da olacaktı.
    2002 de benzeri olay Eutelsat W3 Digiturk paketindeki TRT kanallarında da yaşanmıştı.
    TRT nin o zaman tek digital yayını şifrelenmişti Digiturk tarafından

• pm attım

quote:

Orjinalden alıntı: bycapslock

bende yaptım olmadı

• Bari Türkmen TV yayınlasın, nasıl olsa ona karışan yok...
    :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knightcop

quote:

Orjinalden alıntı: chuck_schuldiner

ya kanal1 bende çıkıyo,hiç bişiyde yüklemedim etmedim,ne iştir bu ya...

abi çanak antenindeki biss kısmında kanalla ilgili değerleri girebilirmisin buraya yaa, sana zahmet..

12008000 4400 H

bunlar eski ile aynı değil mi
  • ermenistan herşeye burnunu sokuyo koparcam o burnunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigido06

geçmiş olsun beyler... 40 yıl düşünsem dünya kupası yayınlarının şifreye geçeceği aklımın ucundan geçmezdi. ah trt ah bu pabucu yarımlara bıraktın şu işi bak ne hale geldik.
    bu kanalı kurana çalışanına

Bu kanalın Sahibi Atv...

• tv8'de de var bu sacmalik.
  • emu yüklü uydu alıcılarının biss key kısmına 1 000 000 000 00 girilerek şifre çözülebilir.
    provider id ve index 001fff dır.ss2 kullanan izleyeciler s2emu.ini dosyasına yada kullandıkları plug-in'in şifre girme yerine 10 00 00 00 00 00
  • Mevzu para mevzuu....

Ermenilere çamur vs. atacak olan varsa başka sebep bulsun bence...

Belkide EN MASUM oldukları konudur bu KANAL 1 konusu...
  • bende samsung var ve hiç bi şifreli kanalı çözmüyor.Lig tv.yide modül alırsanız ve üye olursanız çözüyor.Bu kanal 1 i nasıl açarım.Hiç bir key ve şifre girme menüsü bildiğim kadarıyla yok.Yrdımcı olurmusunuz..
  • arkadaşlar bi kanal 1 muhabbetidir gidiyor.herkes kanalın şifrelenmesinden şikayetçi.kullanılan onlarca cihaz varki hepsi hakkında bilgi vermek mümkün değil.bu işlerden az çok anlayan kişiler için sorun yok onlar ne yapması gerektiğini biliyor asıl sorun bilmeyenlerde.size tavsiyem foruma biraz göz atarak cihazınızın özellikllerini ve neler yapacağınızı öğrenmek.dikkat edin bu arada dünya kupası bitmesinyada cihazına zarar vermeyin(tabi bunun için bazı donanımlara ihtiyacınız olacak pc kablo program vs gibi)yok ben bu işlerden anlamam diyorsanız cihazınızı aldığınız yere götürüp gerekli değişiklikleri yaptıracaksınız.tabi bunun için sizden bir ücret talep edeceklerdir ya paranızı yada dünya kupasını feda edeceksiniz.yapacağınız yada yaptıracağınız bu değişiklik yeni sezonda ing.ve italya liglerinide izlemenizi sağlayacak bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fagrusovic

Başımıza ne geldiyse ermeniler yüzünden geldi.Soykırımı kendiler yaptı,bize yuklemeye çalışıyorlar.Bizm tv kanalımızı ,bizim uydumuzdan bize izletmiyorlar.Onlara uyan KANAL 1 yetklilerini de ALLAH bildiği gibi yapsın.

kardeşim iyi güzel söylüyosunda Kanal 1 yetkililerinin eli kolu bağlı anlaşmalar gereği...
    boş konuşmayalım lütfen....
  • arkadaşlar çubuk anten ile izleniyormu
    maç esnasında kitlenmiyodur inşaAllah çubuk ile
  • Ya Arkadaşlar bende goldmaster 9400 v ci var.Ve ne yapacağımı bilmiyorum:(Emu,biss bunlar yabancı olduğum terimler.Yardımcı olabilecek olan lutfen bişiler yazsın.
  • BU ERMENİLERİNİN TOPUNUN ALLAH BELASINI VERSİN BİR FUTBOL ZEVKİMİZ VARDI ONUNDA İÇİNE ETTİLER PİSLİK HERİFLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: mydream222

Ya Arkadaşlar bende goldmaster 9400 v ci var.Ve ne yapacağımı bilmiyorum:(Emu,biss bunlar yabancı olduğum terimler.Yardımcı olabilecek olan lutfen bişiler yazsın.

al benden de okadar .kanal 1 in şifre çözümünü anlatmak legal olmalı forumda bazı konular silinmiş.şu terimlerin ne olduğunu açıklarmısnız.kendi ülkemde yasal olan bir yayını izleyemeyecekmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cayonga -- 18 Haziran 2006; 13:30:05 >
  • Arkadaşlar Kanal 1 in şifresini kendileri açıkladığına göre yayıncının açıkladığı bir şeyi receiver a girmek yasadışı olamaz. Bu konuda yöneticilerin durumla ilgili bir karar vermesini bekliyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7653794/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_7648513/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 18 Haziran 2006; 14:08:53 >
  • ermeni mi soykırım mı keşke ...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: chuck_schuldiner

emu yüklü uydu alıcılarının biss key kısmına 1 000 000 000 00 girilerek şifre çözülebilir.

Vestel DVB 840 da Biss key diye bişey göremedim. Bilen var mıdır? Bu arada Emu ne demek yaw? Yüklü müdür ki acep benimkinde? Niye ban liyosunuz bu arada yardımcı olmaya çalışan arkadaşları? Bu dünya kupası kardeşim. Tüm dünyayı ilgilendiren bi olay. ulusal lig diil ki. Site yöneticileri lütfen bu ayıbı temizleyin. ortada illegal bi durum yok. Milliyet gazetesine çıkmış bir haberdir yukardaki yazının kaynağı. Şiddetle kınıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.