Şimdi Ara

Kanal 1in Şifrelenmesinin Nedeni buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ermenistanlı futbolseverler, Kanal 1 televizyonunun yayınlarına şifre koydurttu.

Almanya'da devam eden 18'nci Dünya Kupası karşılaşmalarının Türkiye'deki yayın haklarını elinde bulunduran Kanal 1 televizyonu, çanak anten ve uydudan izlenen yayınlarında, Ermenistan'ın şikayeti üzerine ''şifre'' uygulaması başlattı.

Ermenistanlı futbolseverler Dünya Kupası maçlarını çanak anten ve uydu aracılığıyla Kanal 1 televizyonundan yoğun bir şekilde izlemesi nedeniyle, Ermenistan'da Dünya Kupası maçlarını yayın hakkını alan televizyonun, reklam almakta zorlandığı öğrenildi. Konuyu FIFA'ya şikayet dilekçesiyle bildiren Ermeni Televizyonu yetkilileri, FIFA'nın konuyu incelemesinden sonra haklı görüldü.

FIFA yetkilleri Kanal 1 televizyon yöneticilerini uyararak, maç saatlerinde çanak anten ve uydu yayınlarında şifre getirilmesini zorunlu kıldılar. Kanal 1 televizyonunu yetkilileri ise 1 rakamı ve 11 adet sıfırdan oluşan şifrenin girilmesi durumunda yayınların izlenebildiğini ifade ettiler

haberin kaynağı

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=164436

• lem manyakmısız siz gidin kendi tv nizden izleyin.. bizde rahatça izleyelim maçlarımızı..
  • Başımıza ne geldiyse ermeniler yüzünden geldi.Soykırımı kendiler yaptı,bize yuklemeye çalışıyorlar.Bizm tv kanalımızı ,bizim uydumuzdan bize izletmiyorlar.Onlara uyan KANAL 1 yetklilerini de ALLAH bildiği gibi yapsın.
  • kankileri vardır aralarında kırmak istemiyorlardır..
  • onlar giremeyecek mi sanki şifreyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fagrusovic

Başımıza ne geldiyse ermeniler yüzünden geldi.Soykırımı kendiler yaptı,bize yuklemeye çalışıyorlar.Bizm tv kanalımızı ,bizim uydumuzdan bize izletmiyorlar.Onlara uyan KANAL 1 yetklilerini de ALLAH bildiği gibi yapsın.

• gel de sinirlenme şimdi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ewt sacma ya hadi biz kirdik ermeniler salakmi onlarda kırar herhalde
    akıl varrrr mantik var kardesim
  • pardon yasakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfork -- 17 Haziran 2006; 22:15:49 >
  • unkown biss key diyor ya

next 2000 plus napcaz manuel giremiyorum
  • D�n ma�� sorunsuz izledik. �imdi �ifreli a��lm�yor. Ne yapaca��z.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 17 Haziran 2006; 22:25:18 >
  • ulan ermeniler
    bıktım sizden

bizim atalarımız iyi dayanmıs bu adamlara yıllarca beraber yasamıslar!
  • şifre kabul etmiyor ya..
  • hallettim ben TV8 i silip yeniden elle girdim oldu
  • geçmiş olsun beyler... 40 yıl düşünsem dünya kupası yayınlarının şifreye geçeceği aklımın ucundan geçmezdi. ah trt ah bu pabucu yarımlara bıraktın şu işi bak ne hale geldik.
    bu kanalı kurana çalışanına

• ya kanal1 bende çıkıyo,hiç bişiyde yüklemedim etmedim,ne iştir bu ya...
  • tv8 mi kanal1 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tgezer2

hallettim ben TV8 i silip yeniden elle girdim oldu

kardeş tv8 le kanal 1 in ne alakası var. ben yaptım olmadı.
  • bende yaptım olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: chuck_schuldiner

ya kanal1 bende çıkıyo,hiç bişiyde yüklemedim etmedim,ne iştir bu ya...

abi çanak antenindeki biss kısmında kanalla ilgili değerleri girebilirmisin buraya yaa, sana zahmet..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.