Şimdi Ara

Kanal A HD Ses var Görüntü yok. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
23.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Panasonic ler de önce fabrika ayarlarına dönün ve sonra TV yi yeniden kurun kanalları sıfırdan aratın tüm kanallar bulunacaktır. Yanlız tekrar dizmek Zaman alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancaktar_

Panasonic ler de önce fabrika ayarlarına dönün ve sonra TV yi yeniden kurun kanalları sıfırdan aratın tüm kanallar bulunacaktır. Yanlız tekrar dizmek Zaman alır.
    Ben çeşitli vesilelerle, bir çok kez TV'yi sıfırlayıp, tüm kanalları yeniden tarattım.Hiç bir şey değişmiyor. TVnet Hd,24 HD,360 HD, TV4 HD gene yok...

Teledünya'da da aynı kanallarda aynı durum devam ediyor. Tv'nin tuner'i ile ilgili bir durum mu bu ? Yazılım güncellemesini de senelerdir deniyorum, güncelleme yaptığı da yok.
    Başka çözüm yolu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simeli

Ben çeşitli vesilelerle, bir çok kez TV'yi sıfırlayıp, tüm kanalları yeniden tarattım.Hiç bir şey değişmiyor. TVnet Hd,24 HD,360 HD, TV4 HD gene yok...

Teledünya'da da aynı kanallarda aynı durum devam ediyor. Tv'nin tuner'i ile ilgili bir durum mu bu ? Yazılım güncellemesini de senelerdir deniyorum, güncelleme yaptığı da yok.
    Başka çözüm yolu var mı ?

Alıntıları Göster
    Benim uydu da kanal d ve cnn türk 3 gündür problemli sinyal yok diyor ve arada görüntü gelse bile 5-6 saniye sonra görüntü bozulup yayın tekrar gidiyor. Diğer kanallar normal.

Sorun iki kanalın HD yayında var. Normal yayınlarında sorun yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.