Şimdi Ara

Kanal D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpod touch 3g var. Kanal d nin eski uygulamasinda sorunsuz olarak izleyebiliyordum ama onlar yeni versiyona gecince yeni versiyonu indirmek zorunda kaldim yeni versiyonu indirdim ve acmak icin dokununca siyah bir ekran cikiyor ve oylece kaliyor izlemek icin yapabilecegim bir cozum yolu ya da kanal d izlemek icin baska bir uygulama var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Labadak

İpod touch 3g var. Kanal d nin eski uygulamasinda sorunsuz olarak izleyebiliyordum ama onlar yeni versiyona gecince yeni versiyonu indirmek zorunda kaldim yeni versiyonu indirdim ve acmak icin dokununca siyah bir ekran cikiyor ve oylece kaliyor izlemek icin yapabilecegim bir cozum yolu ya da kanal d izlemek icin baska bir uygulama var mi?

Net TV ve Televizyon isimli iki uygulama var, calısıyorlar, tarafımca denendi. Ancak Kanal D var mı emin degilim, bir arastırın bu ikisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

İpod touch 3g var. Kanal d nin eski uygulamasinda sorunsuz olarak izleyebiliyordum ama onlar yeni versiyona gecince yeni versiyonu indirmek zorunda kaldim yeni versiyonu indirdim ve acmak icin dokununca siyah bir ekran cikiyor ve oylece kaliyor izlemek icin yapabilecegim bir cozum yolu ya da kanal d izlemek icin baska bir uygulama var mi?

Net TV ve Televizyon isimli iki uygulama var, calısıyorlar, tarafımca denendi. Ancak Kanal D var mı emin degilim, bir arastırın bu ikisini.

Net tv indirdim guzel bir uygulama imis ama kanal d acinca ses guzel ama goruntu oldugu yerde kaliyor televizyon uygulamasini ben bulamadim ya da parali tessekurler cevap icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Net tv indirdim guzel bir uygulama imis ama kanal d acinca ses guzel ama goruntu oldugu yerde kaliyor televizyon uygulamasini ben bulamadim ya da parali tessekurler cevap icin

O takılma olayı senin baglantı kalitenle ilgili olabilir. 2 mbit altı ise akıcı bir sekilde izleyemeyebilirsin.

• 10 mbit internet kullaniyorum
  • quote:

10 mbit internet kullaniyorum

Pardon o zaman bir yanlıslık olmus Bir de ben deneyeyim aynı sey bende de olursa sorun programda demektir.
  • quote:

10 mbit internet kullaniyorum

Pardon o zaman bir yanlıslık olmus

Bir de ben deneyeyim aynı sey bende de olursa sorun programda demektir.
  • bende de aynı sorun var
  • Sorun sizde degil, uygulamada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.