Şimdi Ara

Kanal D HD yayına geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanal D HD yayına geçiyor hayırlısı olsun herhalde artık gerçek görüntü kalitesini görüp bu kadar tv arasındaki farkıda yaşarız

• Haber kaynağı neresi arkadaşım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazan2

Haber kaynağı neresi arkadaşım?
    kaynak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

kaynak ?

Alıntıları Göster
    kaynakk neresı sallıyomusun sallamıyomusun nerden bılelım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyali61

kaynak ?

Alıntıları Göster
    su anda uydudan test yayini bile veriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitweed

su anda uydudan test yayini bile veriliyor

Alıntıları Göster
    ewet bugün başladı arkadaşlar birsürü cıbırı :))hd seyretmek süperdi....
    humax hd1000 receiver üzerinden hdmı ve kompanent bağalantılarla görüntü süperdi...
    ayrıca tps ve luxe tv de hd yayında hotbird üzerinden seyredilebiliyor...150 cm çanak ile astra uydusunda 8 tane daha hd yayın warmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doors

ewet bugün başladı arkadaşlar birsürü cıbırı :))hd seyretmek süperdi....
    humax hd1000 receiver üzerinden hdmı ve kompanent bağalantılarla görüntü süperdi...
    ayrıca tps ve luxe tv de hd yayında hotbird üzerinden seyredilebiliyor...150 cm çanak ile astra uydusunda 8 tane daha hd yayın warmış..

Alıntıları Göster
    digitürkümüz olduğuna pişman olacaz galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ChordSolo

digitürkümüz olduğuna pişman olacaz galiba

Alıntıları Göster
    İşte olayın ayrıntıları...

Kanal D'de 'High Definition' dönemi

Doğan TV, Türkiye'nin ilk yüksek çözünürlükle kaliteli görüntü sunan teknolojiyi (High Definition) Türkiye'ye getirdi. Geçtiğimiz günlerde ilk
    deneme yayınına başlayan DHDTV, 1 Ekim tarihinde asıl yayınlarına başlayacak.

TÜRK televizyonculuğunda Doğan TV ile yeni bir dönem başlıyor. Analog yayın, dijital yayın derken Doğan Grubu bir ilke daha imza atarak 3-4 yıldır dünya çapında uygulanmakta olan High Definition (yüksek çözünürlük) yayın sistemini Türkiye'ye getirdi. DHDTV adı altında, bir kaç gün önce deneme
    yayınlarına başlayan ve çeşitli spor, doğa görüntüleri, kültür-sanat belgeselleri yayınlayan kanal, Türk televizyonculuğunda yeni bir çığır açacak.

iÇİNDE HİSSETTİREN GÖRÜNTÜ:

Yaklaşık iki ay önce çalışmalara başlayan ve geçtiğimiz günlerde projeyi tamamlayarak deneme yayınlarını başlatan Kanal D ailesi, bütün içeriğini
    yurtdışından aldığı HDTV ile izleyeni televizyonun içinde hissettiren bir görüntü yaratıyor. HDTV kanalının görüntüsü 1920-1080 pikselden oluşuyor,
    yani 2 milyon piksel var. Normal televizyon yayınında, bu sayının 1/5'i kadar piksel var. Bu da diğer kanallara göre, görüntünün 5 kat iyi olması
    demek. Görsel farklılık da özellikten kaynaklanıyor, böylece neredeyse gözün gördüğü gerçeklikte bir yayın verilebiliyor.

KANAL D ÖNCÜ:

Başta Japonya ve ABD'de olmak üzere bugün bazı ülkelerde HDTV teknolojisi bir standart halini alırken, HD formatında yeni içerikler ve yeni kanalların
    katılmasıyla gelişerek yakın geleceğin vazgeçilmez bir yayın formatı haline gelecektir. Türkiye'de ise henüz başlangıç aşamasında olan bu sistemin,
    Kanal D öncülüğünde yayılması hedefleniyor.

27 KANAL HEDEFLENİYOR:

Doğan Grubu, üç büyük kanalı olan, Kanal D, Star TV ve CNN Türk dışında, 16 kanala daha sahip. D Spor, D Çocuk, D Hipodrom, D Yeşilçam gibi kanallarıyla izleyicinin hobilerine göre hizmet veren Kanal D, yakın bir gelecekte kanal sayısını 27'ye çıkarmayı hedefliyor. Kanal D'nin tematik kanalları kendi hedef kitleleri arasında çok talep görüyor. Büyük kanallar gibi reyting yarışında olmamalarıyla birlikte, hedef kitleye doğru mesajı verebilmek için
    çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

İşte olayın ayrıntıları...

Kanal D'de 'High Definition' dönemi

Doğan TV, Türkiye'nin ilk yüksek çözünürlükle kaliteli görüntü sunan teknolojiyi (High Definition) Türkiye'ye getirdi. Geçtiğimiz günlerde ilk
    deneme yayınına başlayan DHDTV, 1 Ekim tarihinde asıl yayınlarına başlayacak.

TÜRK televizyonculuğunda Doğan TV ile yeni bir dönem başlıyor. Analog yayın, dijital yayın derken Doğan Grubu bir ilke daha imza atarak 3-4 yıldır dünya çapında uygulanmakta olan High Definition (yüksek çözünürlük) yayın sistemini Türkiye'ye getirdi. DHDTV adı altında, bir kaç gün önce deneme
    yayınlarına başlayan ve çeşitli spor, doğa görüntüleri, kültür-sanat belgeselleri yayınlayan kanal, Türk televizyonculuğunda yeni bir çığır açacak.

iÇİNDE HİSSETTİREN GÖRÜNTÜ:

Yaklaşık iki ay önce çalışmalara başlayan ve geçtiğimiz günlerde projeyi tamamlayarak deneme yayınlarını başlatan Kanal D ailesi, bütün içeriğini
    yurtdışından aldığı HDTV ile izleyeni televizyonun içinde hissettiren bir görüntü yaratıyor. HDTV kanalının görüntüsü 1920-1080 pikselden oluşuyor,
    yani 2 milyon piksel var. Normal televizyon yayınında, bu sayının 1/5'i kadar piksel var. Bu da diğer kanallara göre, görüntünün 5 kat iyi olması
    demek. Görsel farklılık da özellikten kaynaklanıyor, böylece neredeyse gözün gördüğü gerçeklikte bir yayın verilebiliyor.

KANAL D ÖNCÜ:

Başta Japonya ve ABD'de olmak üzere bugün bazı ülkelerde HDTV teknolojisi bir standart halini alırken, HD formatında yeni içerikler ve yeni kanalların
    katılmasıyla gelişerek yakın geleceğin vazgeçilmez bir yayın formatı haline gelecektir. Türkiye'de ise henüz başlangıç aşamasında olan bu sistemin,
    Kanal D öncülüğünde yayılması hedefleniyor.

27 KANAL HEDEFLENİYOR:

Doğan Grubu, üç büyük kanalı olan, Kanal D, Star TV ve CNN Türk dışında, 16 kanala daha sahip. D Spor, D Çocuk, D Hipodrom, D Yeşilçam gibi kanallarıyla izleyicinin hobilerine göre hizmet veren Kanal D, yakın bir gelecekte kanal sayısını 27'ye çıkarmayı hedefliyor. Kanal D'nin tematik kanalları kendi hedef kitleleri arasında çok talep görüyor. Büyük kanallar gibi reyting yarışında olmamalarıyla birlikte, hedef kitleye doğru mesajı verebilmek için
    çalışıyor.

Alıntıları Göster
    Haberin kaynağı : Hürriyet Cumartesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

Haberin kaynağı : Hürriyet Cumartesi.

Alıntıları Göster
    doors kardeş dün cevap vermedin bari bugün cevap ver hd receiveri nerden aldın bende almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizu

doors kardeş dün cevap vermedin bari bugün cevap ver hd receiveri nerden aldın bende almak istiyorum

Alıntıları Göster
    Bİr de HD receiver mı almak gerek? Sadece HD TV. yeterli değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazan2

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kazan2

Hayır hem reaceverının hem de tv nin hd özellikli olması gerekiyor

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bizu

Arkadaşım aşağıdaki linkte ilgili cihazın satışı var. Başka yerden başka fiyatlara alma imkanı var mı bilmiyorum. Bu fiyatın piyasadaki fiyatlara göre durumu ne onuda bilmiyorum. Sonra ben pahalıya aldım bu siteden deme

http://www.hepsidijital.com/shop/default.asp?gb=kate&kat=Humax&ortak=

• quote:

Orijinalden alıntı: whoknows_tr

quote:

Arkadaşım aşağıdaki linkte ilgili cihazın satışı var. Başka yerden başka fiyatlara alma imkanı var mı bilmiyorum. Bu fiyatın piyasadaki fiyatlara göre durumu ne onuda bilmiyorum. Sonra ben pahalıya aldım bu siteden deme

Alıntıları Göster
    HURRIYET

HABER1

BU sirda Digiturk 2007 de platforumunu komple HD (High Defination) yapicak
    bunun icin sanirim ikinci bir HD reciver secenegi olucak.
    ama platforumun tümü HD olarak cıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHAD -- 1 Ekim 2006; 19:38:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: whoknows_tr

quote:

Alıntıları Göster
    sagol kardeş inceliyorum

• quote:

sagol kardeş inceliyorum

Alıntıları Göster
    Bu sitede fiyat biraz daha uygun ama benim için hala pahalı...

http://www.odakuydu.com/urun.php?urunid=75

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

bizu@pardon 2 gündür giremedim nete,,yurtdışından getirtti arkadaşım..istersen yardımcı oldururum

• quote:

Orijinalden alıntı: doors

quote:

bizu@pardon 2 gündür giremedim nete,,yurtdışından getirtti arkadaşım..istersen yardımcı oldururum

Alıntıları Göster
    yurt dışı fiatları nasıl @doors uygunsa banada yardımcı ol

• quote:

Orijinalden alıntı: realpassion

yurt dışı fiatları nasıl @doors uygunsa banada yardımcı ol

Alıntıları Göster
    1200 ytl ciwarına mal oldu...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.