Şimdi Ara

Kanal D HD yayına geçiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet acaba onlar o fiyata getiriyorlarmı nerde bu şirket ellerinde yoksa birde parayı kaptırmayalım?
  • arkadaslar digiturkünüx var ise bekleyin .adamlarda 1.5 milyon abone var türkite genelinde onlarda bu teknolojidengeri kalacak değiller.şuan için bekleyin onlarda HD li reciverlara piyasaya sürücekler yakında ama sadece 3,5 kanal için boşuna para harcamayın bence
  • bencede arkadaşlar yaygınlaşmadı daha bu receiverlar şu anda fiyatları çok pahalı hem hd tv özelilkli tv alcan vercen 4000 ytl bide receivera vercen 1000 ytl de ona 5000 ytl 5 kat güzel gösteriyomuş ta 5000 ytlyi verirsen tabee güzel gösterirgökhan arkadaşın dediği gbi 3 kanal içn de buakdar para verilmez bence yaygınlaştığı zman zaten ucuzlar bu hd receiverlar ya teknolojiyi takip etmek böle bişey işte sınırı yok bence herşeyden elini ayağını çekecen alcan sony crt tv 80 ekran izliycen olay bu seyirci kalmak lazım bazı şelere yoksa işin içinden çıkılmaz bu teknolojinin ok sevgiler....
  • yabancı sitelerde 320-350 avro civarlarında tr de en uygun odak uyduda 399 avro stoklarında şu an yok(hepsi digitalde 550 avro).(humax 2000)
  • Kanal D HD Yayına geçmesine geçti, sözde ilk defa Türksat 3A Uydusunda HD sistemi destekleyecekti. Nasıl oluyorda Türksat 2A Uydusunda HD Yayın yapıyor? Türksat tanıtım'dada 3A'da ilk defa HD sistemini destekleyeceğini söylüyor, fakat hepimiz biliyoruz ki Türksat 2A üzerinden yayına başladı.
    Bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar. Bu mesajıda bilginiz olsun diye yazmak istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: djplayboy

Kanal D HD Yayına geçmesine geçti, sözde ilk defa Türksat 3A Uydusunda HD sistemi destekleyecekti. Nasıl oluyorda Türksat 2A Uydusunda HD Yayın yapıyor? Türksat tanıtım'dada 3A'da ilk defa HD sistemini destekleyeceğini söylüyor, fakat hepimiz biliyoruz ki Türksat 2A üzerinden yayına başladı.
    Bu konuyu sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar. Bu mesajıda bilginiz olsun diye yazmak istedim.

teşekkürler
  • [size=2]Kanal D Yi HD İzlemek İçin Bir Adet HD SMART Şat Ben Alalı 1 Ay oldu

Beyaz Show
    Okan Bayülgen (DİSKO KIRAL)

DİZİ:Yaprak Dökümü
    DİZİ :AŞK I MEMNU MU Ney..İzlemem Dizi Felan Sırf görüntü İçin KatlanıyorumOda Anamın Hatırı İçin Gerisi Fıssssssss

Ama Beyaz Show İyi Oluyo abi
     Kanal D HD yayına geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 29 Aralık 2008; 6:27:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

[size=2]Kanal D Yi HD İzlemek İçin Bir Adet HD SMART Şat Ben Alalı 1 Ay oldu

Beyaz Show
    Okan Bayülgen (DİSKO KIRAL)

DİZİ:Yaprak Dökümü
    DİZİ :AŞK I MEMNU MU Ney..İzlemem Dizi Felan Sırf görüntü İçin KatlanıyorumOda Anamın Hatırı İçin Gerisi Fıssssssss

Ama Beyaz Show İyi Oluyo abi

"GOGOMEZ" Daha adetli ve ayrıntılı fotoğrafla koyabilme durumunuz olabilir mi?

• zaten diğer tv lere göre şu anda biraz farklı ama HD Olması daha farklı tabii
  • Türksatın resmi sitesindeki kanal lstesinde HD paket kanalları aşağıdakiler:

HD yayının 2A veya 3A hangi uydudan yapıldığından çok nasıl paketlendiği önemli uyduda yeterli kanal bandgenişliği varsa HD paket yayınlarsınız:

Kanal D HD Paket
    358 Discovery HD 11938 H Doğu 27500 5/6 124 224 T2A
    359 Dream TV 11938 H Doğu 27500 5/6 101 102 T2A
    360 Eurosport HD 11938 H Doğu 27500 5/6 122 222 T2A
    361 HD TV Smart 11938 H Doğu 27500 5/6 123 223 T2A
    362 Kanal D HD 11938 H Doğu 27500 5/6 121 221 T2A
    363 Kidsco 11938 H Doğu 27500 5/6 104 204 T2A
    364 Luli 11938 H Doğu 27500 5/6 102 202 T2A
    365 NASN 11938 H Doğu 27500 5/6 103 203 T2A

http://www.turksat.com.tr/kanallistesi/kanallar.php

Bu kanalların olması tabiki her zaman Hd yayın yapıldığını garanti etmez arasıra gerçek HD çekimleri verip diğer zamanlar çok kalitesiz SD içerikleri bile yayınlarsınız gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 29 Aralık 2008; 9:56:00 >

• Arkadaşlar şu anda Türkiye'de FullHD yayın yapabilmenin mümkünatı yok. Tamamen tüketiciyi aldatmaya yönelik hareketler bunlar. Türksat 2A nın çapı yetmez bunun için. Kablosuz bu işin mümkünatı yok. Altyapımız çok zayıf maalesef. Dakikada 80GB veri akabilecek bi altyapı var mı sizce Türkiye'de?? İstanbul'da fiberoptik kablo kullanılarak yapılmış bir altyapı yok. Siz 20 sene daha unutun bu işi
    :(
  • Uydulardan HD yayının standardı var yayın ona uygun yapılır mesela 1080i , hiç kimse 80GB/dak veriyle değil yayın disk bile izleyemez.

Burası serbest atış alanı değil yazarken fazla uçmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 29 Aralık 2008; 10:09:32 >
  • FullHD diye belirmiştim ben binbaşım. Gözünden kaçmış galiba. ;)
  • Dikkatimden kaçmadı da öyle bir standart yok full HD ve 80GB/dakika nerde bu bolluk?

Full HD bile olsa bluray diskten izlesen 80 GB diski 2 saatte izlersin, dakikada değil.

Uydulardan böyle bir yayın kimse beklemiyor şu anda max. 1080i o da sıkıştırılmış, standardı bu. Bunu bulsan yeter izlediğinde şu andaki bozuk SD ye göre ne kadar iyi olduğunu görüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastor1 -- 29 Aralık 2008; 10:21:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.