Şimdi Ara

kanal d makina konuklar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bironbir

hazal atasevermiş.ismi

Neşeli Gençlik’te rol aldıktan sonra üniversitedeki endüstriyel tasarım bölümünden ayrılıp Yeditepe Üniversitesi’nde tiyatro eğitimine başlayan Hazel Atasever, filmde okulun popüler kızı Pelin’i canlandırıyor. Rolünü; "Okulun Barbie’lerinden biriyim. Biraz aşifte, şımarık bir kız. Şakir’i bana ayarlamaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar. Duygusal ve cinselliğe dayalı gelgitler oluyor ikisinin arasında." sözleriyle özetleyen Atasever, gerçek hayatının filmdeki gibi olmadığını da belirtiyor: "İlk deneyimimi henüz gerçekleştirmedim. Filmde aşifteyim ama normalde bakireyim."

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=194041

Çüşşşş yaaaa...

@woswos şikayet edildin.

• iğrençsin asenaaaaaaaaaaa
  • yaa bu asena o bet sesiyle şarkı söylemeye ne çok meraklıymış, sabah sabah hiç çekilmiyor
  • hakkı devrim restini çekti gitti. çok iyi yaptı. asenayada laf sokmuş helal olsun ya daha da çok seviyorum artık onu. medya arkasını da sunamadan gitti ya.

ya pardon da bu asena da kendini bi b.k sanıyo bişeler yapıyo hala. oturduğum yerden kin doldum durduk yere off
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

Orjinalden alıntı: bironbir

hazal atasevermiş.ismi

Neşeli Gençlik’te rol aldıktan sonra üniversitedeki endüstriyel tasarım bölümünden ayrılıp Yeditepe Üniversitesi’nde tiyatro eğitimine başlayan Hazel Atasever, filmde okulun popüler kızı Pelin’i canlandırıyor. Rolünü; "Okulun Barbie’lerinden biriyim. Biraz aşifte, şımarık bir kız. Şakir’i bana ayarlamaya çalışıyorlar ama beceremiyorlar. Duygusal ve cinselliğe dayalı gelgitler oluyor ikisinin arasında." sözleriyle özetleyen Atasever, gerçek hayatının filmdeki gibi olmadığını da belirtiyor: "İlk deneyimimi henüz gerçekleştirmedim. Filmde aşifteyim ama normalde bakireyim."

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=194041

Çüşşşş yaaaa...

@woswos şikayet edildin.

canın sağolsun kardeş
    madem bu kdr rahatsız olan var ben tüm msjlarımı siliyorum bu konudaki..tekrar rahatsız olan olmayan herkestende özür dilerim..eğlenceli bir gece geçirmeniz dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 28 Ocak 2007; 4:04:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

kanal d makina konuklar
  • hakkı devrim asenaya birşey dedi ama ben duyamadım, ne demişti duyan birisi buraya yazabilir mi.. ayıpsa bilen PM atsın
  • ya arkadaşlar şurda bizbizeyiz şikayete gerek varmıydı
  • cümletten geçmiş olsun bitti. şikayete hiç gerenk yoktu bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

yaa bu asena o bet sesiyle şarkı söylemeye ne çok meraklıymış, sabah sabah hiç çekilmiyor

"BİR GÖRGÜ KILAVUZU VARMI?"

dedi sanıırm bende duyamadım pek. bi laf soktu orda da bi alkış koptu
  • bu arada MUSTY nerelerdesin sen ya, uzun süre yoktun sanırım

edit: eywalla xenom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 28 Ocak 2007; 4:08:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

hakkı devrim asenaya birşey dedi ama ben duyamadım, ne demişti duyan birisi buraya yazabilir mi.. ayıpsa bilen PM atsın

asena: supurge makinasi olacam televizyon makinasina tam uyar..
    hakki devrim: bir gorgu kilavuzu var mi?..

• quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

ya arkadaşlar şurda bizbizeyiz şikayete gerek varmıydı

eğer forumun kuralları dışında hareket ettiysem tabi etcekelr şikayet..ki sanmıyorum herhalde toplumun ahlak seviyesine aykırı konuşmaktan oldu bunlar..o aykırı laflarda sonuçta küfür fln diil şikayet edenlerinde o lafları gnlük hayattada kullanıyo olmaları muhtemel..sonuçta erkek ark.larla toplandıı zmn muhakkak argo kelimeler kullanılır özellikle bnm gibi 21 yaşında iseniz..sizli bizli konuşcak halimiz yok..ama olsun ben şikayetçi diilim :) ha tamam muahbbet olsun die argo kullandım buda forumda yasaksa elbet şikayet edilecek ve bende forum kurallarına uyacam elbet..ama bu forumda ben kimsenin şahsına argo kelimeler kullanmadım kullanmamda..şahsına argo kelime kullandıım kişi asenaydı ve bunuda bu gece haketti bilen biliyor ztn..hade eyw..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosswoss -- 28 Ocak 2007; 4:14:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: woswos72

quote:

Orjinalden alıntı: captain_35

ya arkadaşlar şurda bizbizeyiz şikayete gerek varmıydı

eğer forumun kuralları dışında hareket ettiysem tabi etcekelr şikayet..ki sanmıyorum herhalde toplumun ahlak seviyesine aykırı konuşmaktan oldu bunlar..

kardeş kafana takma içinde küfür olmadıkça içinden ne geldiyse ne söylemek istiyorsan söyleyebilirsin.. sen de bunu yaptın..
    bir yerlere bir şey yetiştirir gibi şikayet edeceğimize biraz da yapıcı olursak çok daha iyi olur fikrimce.. herkese iyi geceler..

• henaa ben programı islemedim. tüü be. Keşke bakaydım şimdi asenaya kötü bişi diyemiyom.

Belki yarın buzda düşer çanağı kırarda yüreğimize biraz olsun su serpilir. Tüü be ne yaptı gine

densiz. 30 kere de dedim edepli otur sen sus büyüklerin konuşsun die. Ben sorarım ona gelsin bi
  • makınada bitti konu kalmadı yahu.
    baska varmı piroğğram
  • RTL varsa Alman RTL kanalını aç.. Komik videolar var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.