adriana ya laf yok ulan her şahısa mahsus bir olay fotoğrafda hep süper çıkacak diye bir kaide yok.. öte yandan gülay özdem akar
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta adriana ya laf yok ulan her şahısa mahsus bir olay fotoğrafda hep süper çıkacak diye bir kaide yok.. öte yandan gülay özdem akar Biz onu öyle bilmezdik ama. Hayallerim yıkıldı.
quote:Orijinalden alıntı: nigrA http://www.listemiste.com/en-guzel-16-yerli-spor-spikeri.html eyw kardes çok yardımcı oldun
quote:Orijinalden alıntı: Blackened_61 quote:Orijinalden alıntı: Göktuğ AYAS quote:Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_| Derin Futbol kanka lig tv kaç liraydı böle derin futbol olsun parası önemli diil hocam
Hilal Ergenekon diyorum başka bişey demiyorum. Erken kalkmaktan nefret eden ben haftasonu oldu mu 7:30 da ayaktayım
Nesi güzel be o kadının aha işte güzel budur tam bir dişi tam bir kadın arkadaş, saatlerce benim haberimi sunmasını isterdim,
quote:Orijinalden alıntı: ertuy37 quote:Orijinalden alıntı: BrutaL41 Kim len bu Şahsal büyüka'nın kızı Sine Büyüka.Güzel kız.