düşünsene kanal istanbuldaki çürük yumurta koku taaa şırnaka kadar gelmesi :D ne güzel parfüm :D |
Kanal İstanbul ile İstanbul Bir Başka Güzel Olacak(!) (2. sayfa)
-
-
Kokusunu bilmem de acısını bütün ülke feci şekilde çekecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mtanhuValla gerçekten doğru dedin.
10 yıldan fazla ist’da yaşadım. Son kaldığım yer 11 katlı 4 daireli, toplam 44 haneli bir apartmandı. İşimi orda kurdum müşterilerimin halen %90ı İstanbul’dan. Ama ben 7 yıl önce Karadeniz’e memleketime döndüm, köylerle birlikte 70 bin nüfusu var. Bizim sokak 400 m uzunluğunda falan. Sokakta 8 binada toplam 30 haneden fazlası yok. İsy’da yaşadığım apartman kadar bile değil. Herkesin evi Bahçeli. Bu korona günlerinde bahçede mangal yaparak vakit geçiriyoruz.
biz yasak nedir bilmedik. Çocuklar da öyle zaten
5km ilerde deniz, 200 m ilerde ırmak, sokağımın arkadaşı ağaçlık. Zaten sokak ağaç dolu.
nemi fazla sadece. Ama güzel bir yerde yaşıyorum.
1 tane Suriyeli Afgan görmedim.
tek kızdığı şey, belediyelerin böyle bir yere de apartmana izin vermeleri. Halbuki toprak var. Ne gerek var yani.
yani böyle bir ortamı ist’da yaşamak için milyoner olmak lazım ama bizler normal halliyiz işte.
eğer işinizi uzaktan yapabilir durumdaysanız, ist’da yaşamayın. Tatil niyetine gidebilirsiniz çok özlerseniz.
istanbul ilerde Londra gibi olacak. Londra’nın %55i göçmendir, yarısı bile İngiliz değil. İngilizler çoğunlukla Londra dışında yaşarlar.
Alıntıları GösterHocam benimki de neredeyse aynı hikaye. 2017' de İstanbulu terk ettim. Konum sizden farklı ama çiftlik evindeyiz. pandemi nedir görmedim, aşı bile olmadım çünkü ailedeki insanlar dışında pek kimseyi görmüyorum, umrumda olmadı. mangala başlayacağız da bu aralar yağmurlu biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 26 Haziran 2021; 3:3:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: lazer__İşte herkes böyle pozitif olumlama yapsa, hayata iyi tarafından baksa
Alıntıları Gösterbardağın dolu tarafına bakmayı öğrenmemiz lazım
-
Yakında deprem olunca nüfus problemi çözülür.
-
kanal istanbul ile ortada istanbul diye bir şehir kalmayacak!
-
bu ekenomiyle maddi olarak kafamıza sıkıyoruz resmen yetmedi üstüne birde deprem olur ise tabuta son çivide çakılmış olacak...... depremde ölmeyip hayatta kalanlara kanal projesi diye sorsalar ne cecap verirler acep..
muhtemelen acı acı söverler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amaç da bu zaten,istanbulu alan türkiye yi alır mantığı ile birnevi milleti bölmek ,kutuplaştırıp ülkeyi hem yandaşa iyice peşkeş çekip ülkeyi iyice ele geçirmek!!!
-
Depremden sonra yeni İstanbul, havalimanı ve kanalın çevresine kurulacak. Bekleyin de görün. Tabii doğa diye bir şey kalmayacak orası kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 26 Haziran 2021; 15:16:11 > -
Yapılmalı.Büyük depremin tetikleyicisi olucağı için tüm suriyeli istanbulun boku püsür temizlenmiş olucak.Yapılsın ki kurtulalım istanbuldan.İstanbul yüzünden diğer şehirler gelişmiyor.Tüm gelişim harcamaları istanbula yağılıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X