< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kanal İstanbul ile İstanbul Bir Başka Güzel Olacak(!)
-
-
İstanbul sayesinde biz İstanbul dışındakiler rahat yaşıyoruz hamdolsun. Sizlerin hakkı ödenmez
-
Sadece istanbul mu.
Adamlar proje adamı işte. Ama hangi projenin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu trollerin kafası niye aynı tip çalışıyor , değişik...
-
Reis yıllar önce biz bu şehre ihanet ettik demişti. Kanaldan sonra da biz bu şehrin anasını ... kusura bakmayın derse şaşırmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: İl teberBu trollerin kafası niye aynı tip çalışıyor , değişik...
Kanalın etrafına şehir kurulacak diye öven sen mi diyorsun bunu?
-
Umarım daha çok kanalımız, daha çok muhacir kardeşimiz olur.
-
Kendileri gibi ucube projeyle geldiler.İş bilmezler
-
işin üzücü yanı insanlar bu projeyle refah gelecek sanıyor resmen kandırıldılar...
-
Kanal İstanbul yapılırsa arabası olanlar yandı. Her arabayla çıktıklarında ortalama 100 tl yol ve geçiş ücreti alırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 25 Haziran 2021; 23:6:55 > -
İnşallah en kısa zamanda gerçekleşir. Çok güzel olacak. İstanbul a değer katacak.
-
Kanal bahane rant şahane.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redeemertrİstanbul sayesinde biz İstanbul dışındakiler rahat yaşıyoruz hamdolsun. Sizlerin hakkı ödenmez
İşte herkes böyle pozitif olumlama yapsa, hayata iyi tarafından baksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 26 Haziran 2021; 0:26:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redeemertrİstanbul sayesinde biz İstanbul dışındakiler rahat yaşıyoruz hamdolsun. Sizlerin hakkı ödenmez
Valla gerçekten doğru dedin.
10 yıldan fazla ist’da yaşadım. Son kaldığım yer 11 katlı 4 daireli, toplam 44 haneli bir apartmandı. İşimi orda kurdum müşterilerimin halen %90ı İstanbul’dan. Ama ben 7 yıl önce Karadeniz’e memleketime döndüm, köylerle birlikte 70 bin nüfusu var. Bizim sokak 400 m uzunluğunda falan. Sokakta 8 binada toplam 30 haneden fazlası yok. İsy’da yaşadığım apartman kadar bile değil. Herkesin evi Bahçeli. Bu korona günlerinde bahçede mangal yaparak vakit geçiriyoruz.
biz yasak nedir bilmedik. Çocuklar da öyle zaten
5km ilerde deniz, 200 m ilerde ırmak, sokağımın arkadaşı ağaçlık. Zaten sokak ağaç dolu.
nemi fazla sadece. Ama güzel bir yerde yaşıyorum.
1 tane Suriyeli Afgan görmedim.
tek kızdığı şey, belediyelerin böyle bir yere de apartmana izin vermeleri. Halbuki toprak var. Ne gerek var yani.
yani böyle bir ortamı ist’da yaşamak için milyoner olmak lazım ama bizler normal halliyiz işte.
eğer işinizi uzaktan yapabilir durumdaysanız, ist’da yaşamayın. Tatil niyetine gidebilirsiniz çok özlerseniz.
istanbul ilerde Londra gibi olacak. Londra’nın %55i göçmendir, yarısı bile İngiliz değil. İngilizler çoğunlukla Londra dışında yaşarlar.
-
Kalabalık iyidir
Ey İstanbul safları sıklaştırın😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kafayla zor görünüyor çünkü hiç öyle bir niyet yok, hatta 30 milyona kadar alabileceğini falan yazanlar vardı bir yerde gördüm, Ankaradaki merkez bankası ve birkaç kamu kurumu İstanbula taşınmaya başladı bile
Avrupa tipi dengeli nüfus dağılımı bizim için şuan hayal, zaten İstanbul artık iğrenç kaotik asya şehirlerinden oldu çoktan
Üzülerek söylüyorum ama doğa feci şekilde intikamını alacak. Toparlanmamız yıllar sürecek.
-
Blow
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İstanbul sayesinde biz İstanbul dışındakiler rahat yaşıyoruz hamdolsun. Sizlerin hakkı ödenmez |
Sadece istanbul mu.
Adamlar proje adamı işte. Ama hangi projenin |
Reis yıllar önce biz bu şehre ihanet ettik demişti. Kanaldan sonra da biz bu şehrin anasını ... kusura bakmayın derse şaşırmayın.
|
Kanalın etrafına şehir kurulacak diye öven sen mi diyorsun bunu? |
işin üzücü yanı insanlar bu projeyle refah gelecek sanıyor resmen kandırıldılar... |
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- fissler boykot mu
- kuleli askeri lisesi mezunu ünlüler
- suriye araba sitesi
- yılmaz argüden mason
- 112. kanal aktif etme iphone
- cep telefonu operatörleri
- ötv muafiyeti 2025
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- 2025 model arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X