Şimdi Ara

KANAL T i arayanlar normalmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce denk geldim bu kanala (kanal T) millet arayıp dua istiyor adamdan adamın yanında iki papağan var acayip bir tip tuncer çifçi denen bir adam.Abi bu tel ile arayan insanlar normal değiller kendilerine dua etmekten aciz olmuşlar herhalde.Arayan arayana.Telwvizyonculun ve aklın gittiği son nokta inanın izlesiğinizde farkına varacaksınız.
     KANAL T i arayanlar normalmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 16 Kasım 2013; 14:28:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teledünya da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD99

Teledünya da var mı?

Valla bilmiyorum biZim dandik uydu çekiyosa telesünya hayli çeker :)internette canlı yayını varmı bilmiyorum reklam şuan çıkıcak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta bende aynı konuyu açacaktım benden önce davrandın.Programın formatını keşfedemedim Oradaki eleman müslümanım bahanesiyle saçma sapan bir program yapıyor böylece diğer müslümanlığı karalamaya çalışan elemanlara böyle aptallar yüzünden malzeme çıkıyor.
  • konyamaarif K kullanıcısına yanıt
    Aynen böyle tipler var çok adnan oktae gibi buda bu 1 lvl atlamış hali. Bu adamı şikayet etmek gerekir ama ne ile arayan larda bir garip zihniyete bak maslümanlığın yüz karaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.