Şimdi Ara

Kanal tedavisi sonrası AĞRI. ÖLDÜRÜN BENİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
31.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

çeken bilir tek çözüm augmentin 1000 mg 2-3 güne birşeyin kalmaz ağrı apseli mi ?

şişlik gözükmüyor iltihapta yok gibi dışardan. 2 majezik 1 apranax 1 panelgine 1 asprin üstüne 1000 augmentin içsem bişey olur mu

ağrı kesici hapların hepsini at bir kenara sadece augmentin kullan tek doz 12 saatte bir kullanacaksın
  • quote:

quote:

çeken bilir tek çözüm augmentin 1000 mg 2-3 güne birşeyin kalmaz ağrı apseli mi ?

şişlik gözükmüyor iltihapta yok gibi dışardan. 2 majezik 1 apranax 1 panelgine 1 asprin üstüne 1000 augmentin içsem bişey olur mu

3-5 saat geçsin öyle iç diyicemde o zamanda saat ilerleyecek gece ilaç içmen pek doğru değil galiba yarın sabah 8'de içersin doktor yazdımı augmentin hocam?
  • quote:

quote:

quote:

3-5 saat geçsin öyle iç diyicemde o zamanda saat ilerleyecek gece ilaç içmen pek doğru değil galiba yarın sabah 8'de içersin doktor yazdımı augmentin hocam?

Doktor ağrı kesici bile yazmadı. Ankara Keçiören tepebaşı diş hastanesinde oldum kanal tedavisini. İşin bitti dedi. Sonradan gittim sordum ağrı kesici fln alcaz mı diye. Majezik iç yeter dedi. Cins doktorlar hep beni bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Deme öyle bende yaptırcam. Acımıcak gibi düşünüp kendimi avutuyom

Hocam iyi bir dişçiye giderseniz sıkıntı yok, ben 3 dişimi aynı gün yaptırdım ,hiç ağrı acı yapmadan 2 dişi kurtarabildik, dişlerim gerçekten berbat bir haldeydi.. Gözünüzde büyütmemenizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDWinD

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Deme öyle bende yaptırcam. Acımıcak gibi düşünüp kendimi avutuyom

Hocam iyi bir dişçiye giderseniz sıkıntı yok, ben 3 dişimi aynı gün yaptırdım ,hiç ağrı acı yapmadan 2 dişi kurtarabildik, dişlerim gerçekten berbat bir haldeydi.. Gözünüzde büyütmemenizi öneririm

Benim 2 kök diş boş, sol alt, sağ üst, bazı dişlerde de çürükler var. Berbat şuan için

• Disimde soguk ta sizlama sonucu disciye gittim malum pandemi donemi devlet hastahanesi sagolsun hicbi islem yapmiyor mecbur ozele gittik neyse 2 tane curuk var dolgu yapicam dedi 600 kagidi aldi helali hos olsun paradan yana sikintim yok aradan 2 gun gecti dayanilmicak bir agri tekrar gittim ve dis etinde iltihap var antibiyotik kullan gecer dedi yazdi receteyi yolladi ama nafile abartmiyorum gunde 2 saat uyku ve 8 tane agri kesici alveres aliyordum agri kesici gargara bilmem ne otunun yagi sirkeli su tuzlu su karbonat disinol ne ararsaniz kullandim bi turlu dindiremedim agriyi antibiyotik bitimine son 2 hap kala dayanamiyorum dedim ve tekrar gittim acti yaptigi dolguyu ve dolgunun 1 parcasini yumusak birakmisiz tam sertlesmemis o agri yapiyor dedi koklere ilac koydu gecici dolgu ile kapatti agri dindi 1 hafta sonra tekrar agri yapmaya basladi tekrar gittim ayni islemi 1 kere daha yapti 1 hafta daha bekledim ve agri tamamiyle kesildi ve dolguyu kalici olarak kapatti ama bittimi hayir 1 hafta sonra tekrardan ayni agri basladi e artik yeter diye gittim kapisina kanal tedavisi yapicaz dedi disi acti sinirleri cikardi ilac koydu gecici dolgu ile kapatti bu arada agri kesildi sifir agri 2 gun sonra tekrar ilac koyup gecici dolgu ile kapatti 2 gun sonra da tamamen kapatti agri sizi kalmadi bittimi hayir .d bu sefer diger taraftaki dis sadece sicak hassasiyet gosterdi doktor onceki durumdan ders almis olacakki hemen kanal tedavisi yapalim dedi ayni sekilde disin icini bosaltti ilac koyup gecici dolgu ile kapatti gunlerden persembe idi eger agri yaparsa yarin gel c.tesi burada olmayacagim pazartesi gelirsin dedi cuma gunu hic bi agri yok c.tesi sabaha karsi 4 te ziplatan bir agri ile uyandim yine ayni alveres apranax ford gecmedi bunlarla doktorun ozel numarasina bi sekilde ulastim ve durumumu anlattim sehir disinda oldugunu ve biraz daha sabretmemi soyledi ve bi profenid almami soyledi agri suan bi nebze cekilir durumda agri kesicilerin etkilerini kendi bunyemdr tespit etmis oldum bu sayede apranax ford 1 saat alveres 2 saat bi profenid 4 saat etki ediyor diyecegim oyle bi dis hekimi secinki gece uykusundan kalkip muanesini acsin suan bana tam oyle bir dis hekimi gerekiyor inanin bu surecte para fln umrumda degil insanin sagligi gidince parayi dusunmuyor derlerdi pek sey etmezdim kesinlikle dogruymus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.