Şimdi Ara

Kanal tedavisi sonrası AĞRI. ÖLDÜRÜN BENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
31.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DAYANAMIYORUM SÜREKLİ İĞNE BATIRIYORLAR GİBİ AĞRIYOR. ÖĞLEN KANAL TEDAVİSİ + DOLGU YAPILDI TEK SEANSTA. AĞRIDAN ZIPLIYORUM. 30 TANE AGRI KESİCİ KARIŞTIRIP İÇTİM FAYDASI YOK UYKU SIFIR HAYATIM ZEHİR OLDU

• Az öncede sivrisinek tarafından ayağımdan sokuldum Şuanda devamlı olarak bacağımı titreşim moduna almak zorundayım.2 saat su tuttum.Aaaaaaaaaaaaaaaa
  • benim diş ağırdıgı zaman '' Apranax '' içyorum. 10 dakkaya kesiyor.

yasak mı değil mi bilmem sana ama benim dişlere çok iyi geliyor,kesiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 1 Temmuz 2014; 0:58:17 >
  • sana kanal tedavisi yapmamışlar kardeş direk dişi çekmişler.2 kere kanal tedavisi oldum ağrı falan yok.Zaten ağrı yapan o siniri çekip alıyor dişçi senden.Konu kilit üye ban
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas A. Anderson

sana kanal tedavisi yapmamışlar kardeş direk dişi çekmişler.2 kere kanal tedavisi oldum ağrı falan yok.Zaten ağrı yapan o siniri çekip alıyor dişçi senden.Konu kilit üye ban

Keşke çekseydi komple bütün dişlerimi

Apranax içtim sonuç yok Majezik içtim bide. üstüne panelgin mi ne içtim. Yok abi inanılmaz zonkluyor hoplatıyor ya

• buz torbasıyla yanaktan baskı uygula.majezik geçirmediyse daha fazla ağrı kesici içme.
  • aynı aşamalardan 1-2 ay önce geçtim. yarın derhal doktoruna git ve ağrından bahset.

bana çürük uzun zamandır ellenmediği için çok fazla iltihap yaptığını o yüzden ağrıdığını söylemişti. birkaç kere iğne batırıp yollamıştı. 1-2 saat sorun olmamıştı, akşamına tekrar ağrı başlamıştı. ama ertesi günden itibaren ağrı yok olmuştu

aşırı ağrı olursa diye diclomec önermişti. burdan yola çıkarsak evde dolorex varsa faydası olabilir.

edit: 2 apranax işe yaramaz. 2 parol zaten işe yaramaz. ama parol ve apranaxı aynı anda atınca ağrı çekilebilir hale gelmekle beraber ortalıkta mal gibi dolanıyorsun. tehlikeli olmakla beraber deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmokingBird -- 1 Temmuz 2014; 1:02:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanal Tedavisi Sonrası Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

quote:

sana kanal tedavisi yapmamışlar kardeş direk dişi çekmişler.2 kere kanal tedavisi oldum ağrı falan yok.Zaten ağrı yapan o siniri çekip alıyor dişçi senden.Konu kilit üye ban

Keşke çekseydi komple bütün dişlerimi

Apranax içtim sonuç yok Majezik içtim bide. üstüne panelgin mi ne içtim. Yok abi inanılmaz zonkluyor hoplatıyor ya

ağız kısmını uyuşturmadılar mı tedaviden önce ?

• tek seansta kanal tedavisi olmazki benim ağzımda 4 tane kanal tedavisi dolgu var ilk içini oyup temizliyorlar 1 hafta sonra dolgu yapılıyor 3 farklı yerde ve zamanlarda yaptırdım 3 ündede aynı sistem oldu
  • Deme öyle bende yaptırcam. Acımıcak gibi düşünüp kendimi avutuyom
  • Tek Seansda kanal + dolgu olmaz hocam o nasıl bi dişçiymiş öyle önce orayı temizleyip gecici dolgu koyuyor 1 hafta süre veriyor sonra gittiğinde yapıyor dolguyu
  • quote:

gelmiş bana bişey olmadıcı.

kardeşim adam arka kısmından ağrı uydurmuyor dimi? çektiğimiz için yazıyoruz buraya.

bazı durumlarda sinirlerin tamamı ölmeyebiliyor ve iltihapla birleşince ölüm isteği doğuran 1 ağrı ortaya çıkıyor.
    tabi böbrek ağrısı yener o ayrı
  • dolguda boşluk var ise çok pis ağrı yapar bence yarın git danış doktora
  • Yaklaşık 5-6 ayım dişçide geçti.Ağzımda ne dolgu ne kanallar yapıldı.Ama hiçbirinden sonra bahsettiğin ağrılar oluşmadı.Anormal bi durum var bence dişçine git söyle yarın.
  • Hayatımda ilk defa kanal tedavisi oldum. Eve gelince araştırdım tek seanstada yapılıyormus yeni teknolojimiymiş neymiş. 15 20dk sürmedi toplam. İntihar etmeye calıssam bukadar ilacı karıştırıp içmezdim. Geçmiyor ağrı.. Uyku 0 :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

DAYANAMIYORUM SÜREKLİ İĞNE BATIRIYORLAR GİBİ AĞRIYOR. ÖĞLEN KANAL TEDAVİSİ + DOLGU YAPILDI TEK SEANSTA. AĞRIDAN ZIPLIYORUM. 30 TANE AGRI KESİCİ KARIŞTIRIP İÇTİM FAYDASI YOK UYKU SIFIR HAYATIM ZEHİR OLDU

çık dısarıya nöbetci eczane bul oradan AUGMENTİN 1000 MG ilacı al yarım saate kadar gecer tecrübeyle sabittir

• quote:

Orijinalden alıntı: SmokingBird

quote:

gelmiş bana bişey olmadıcı.

kardeşim adam arka kısmından ağrı uydurmuyor dimi? çektiğimiz için yazıyoruz buraya.

bazı durumlarda sinirlerin tamamı ölmeyebiliyor ve iltihapla birleşince ölüm isteği doğuran 1 ağrı ortaya çıkıyor.
    tabi böbrek ağrısı yener o ayrı

Normalde ağrı olmaması gerek zaten.Sen dandik dişçiye gidip tedavi olduysan o senin sorunun

• çeken bilir tek çözüm augmentin 1000 mg 2-3 güne birşeyin kalmaz ağrı apseli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

çeken bilir tek çözüm augmentin 1000 mg 2-3 güne birşeyin kalmaz ağrı apseli mi ?

şişlik gözükmüyor iltihapta yok gibi dışardan. 2 majezik 1 apranax 1 panelgine 1 asprin üstüne 1000 augmentin içsem bişey olur mu
  • biraz önce diş ağrısından ölüyordum gittim bir iğne attırdım hastanede rahatım hap filan kesmedi ağrımı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.