Şimdi Ara

Kanal Tedavisi Acıtır mı ? (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün doktora gittim 5-6 çürük var hiç birini sökmeyeceğim kanal tedavisi yapacağım perşembe-cuma gel dedi bu kanal tedavisi acıtıyor mu ? Doktor hiç acıtmaz uyuşturunca dedi ama hadi bakalım bir de sizin tavsiyenizi almak istedim.

• Acıtır uyuştursa da sinirleri alacağı için dayanılmayacak bir acı hissediyorsun
  • Basit bir ameliyat gibi olur genellikle.
  • Annem dişçiden korkan biridir ki gitti oturdu oldu. Gitmeden neler neler demişlerdi çok rahatça oldu. İçini ferah tut
  • Lütfen ciddi olun gözümde büyütüyorum çok moralim bozuldu
  • Kardeşim sinirleri almadan önce toplu iğneye benzer bir şey sokuyorlar. O zaman sinirine batacağı için acır birden hoplarsın olduğun yerde. Sonra bir de bazen çıkarırken. Korkma
  • Kökleri sağlam olan dişlerin baya acır fakat artık kendiliğinden geçmiş, diş kökü olduğunun farkında olmayanlar acıtmaz.
    4 iğne yaptı yinede hissettim o acıyı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babam da içerde çok söyledik dinlemedin oğlum yaşayarak öğreneceksin diyor içerde bağırıp duruyor off
  • eskiden bu tedavi yontemi daha cok acitirdi.. simdilerde baya bi uyusturuyorlar diye biliyorum..
  • Haftaya bitiririz dedi bu kadar uzun sürecek ne var acaba ?
  • Kesinlikle acitmaz hatta o sinir uclarinda cok degisik bir his olusuyor birdaha olsa birdaha yaptirmak isterdim şuanda hatta bende bir sinir dugumu bir kerede kopmustu mukemmel bir histi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktoruna göre değişiyor. 5-6 yıl önce gittiğim doktorda hiç acı hissettiğimi hatırlamıyorum. geçen sene 2 dişe daha kanal tedavisi yaptırdım ikisi de epey acımıştı. acısı değilde ağzı açık tutma zorunluğu mahvediyor adamı
  • uyuşturunca ve dişlerdeki siniri alınca acıtmiyor ama o makine sesi iğrenç.

• dostum korkma zor bir operasyon ama acısı uyuşturucunun etkisiyle birlikte hafifliyor öyle dayanılmaz filan acısı yok sallamasın kimse
  • ben 2 dişime yaptırdım çivi gibi şeyi soktuklarında acı hissedersin bi dişim en arkada oldugu için 2. seansı uyuşturmadan yapmıslardı birde ama öyle aman aman bir acısı yok rahatla
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengin84

dostum korkma zor bir operasyon ama acısı uyuşturucunun etkisiyle birlikte hafifliyor öyle dayanılmaz filan acısı yok sallamasın kimse

Gittiğim dişçi pro. ünvanına sahip çok iyi bir dişçi ama her gittiğimde içim kıpır kıpır oluyor ve bugün sen özelsin çöplük değilsin her şeyi yeme gazlı içecek içme,hamur işi fazla yeme dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Bugün doktora gittim 5-6 çürük var hiç birini sökmeyeceğim kanal tedavisi yapacağım perşembe-cuma gel dedi bu kanal tedavisi acıtıyor mu ? Doktor hiç acıtmaz uyuşturunca dedi ama hadi bakalım bir de sizin tavsiyenizi almak istedim.

Ciddiyim,sinirleri aliyo diye buyutme. Uyusturucu igneden sonra hissetmiyosun bile. Buyutulen bir sey degil. rahat olmaya calis.

• Bi tek köklerde sıkıntı oluyor oda 1 sn lik bi acı yani geçiyo hemen onun dışında bişi olmaz merak etme
  • Oyarken biraz acıtıyor.Uyuştursa bile biraz da olsa acıyacak,güzel şeyler düşün o sırada.
  • ne kadar uyuşsada. O sinirler çekilirken acıyor onun dışında problem yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.