Şimdi Ara

Kanal Tedavisi Acıtır mı ? (Ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diş ağrısı var mı eğer o ağrıya dayanıyorsan doktora noldu bitti mi diye sorarsın haberin olmaz.
  • çok berbat bir acı hissediyorsun, gerçekten çok kötü, bende çok gittim, raptiye ile sinirleri öldürüyor, ama bir acıyor bir acıyor sanki koltuktan bir daha kalkamıcaksın sanıyorsun, ama işlem bitincede yıllarca rahat ediyorsun bunu söyleyebilirim ,keşke narkoz verip yapsalar şu kanal tedavisini
  • Hepsine mi yapacakmış kanal tedavisini? Ne yaptın sen kardeş yılda bir kere mi fırçalıyorsun dişini?
  • ya ne kadar korkutmuşsunuz ya. Bana güven.

2 dolgum 2 de kanal ım var. iğne yaparken az acıtıyor ama gerçekten az. sonrasında gözlerini kapa. sadece ses ve koku duyarsın. Bende hiç acı olmadı.

sinirleri alırken bile hissetmedim birşey.
    kanal tedavisi 2 ya da 3 seansta biter.
  • İmzanı Türkiye'de gerçekleştiremeyeceksin biliyorsun dimi ?
  • bir şey olmuyor.
  • Sinirlerini alirken sizlatiyo hafif o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z.İbrahimovic10 kullanıcısına yanıt
    Kanal Tedavisi acıtmıyor. Sinirleri alırken acıyor diyenler var ama yok öyle bir şey.. (Diş çekiminden basit)

• Bir kere yaptırdım berbat birşeydi. Çürüğe göre değişir tabi.
  • ağzının içinde matkap çalışıyor mecburen hissedersin ama 2 kanal tedavim var önerim tedaviyi ol kurtul
  • Ben birkac yıl once yaptırmıstım, ilk basta 2 ustuste 2 igne yapmıstı o acıtmıstı bi sonra uyusmustu acı hissetmemistim

• acıtmazz ama uğraştırır baya bende 2 saat uğraşmıştı azı dişine 2-3 iğne ile uyuşturdu mu hiç bişi hissetmiyorsun valla ama iyice derine inerse acıtır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi o çivi gibi küçük şeyle sinirleri alıyor ya o çok fena ya.. acıtmaz ama çok git gel yaptırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 5 Ağustos 2014; 18:03:32 >
  • Yahu yok hiç birşey olmaz yalnız seni gerecek birşey var oda diş etine bir yada iki tane iğne yapıyor onlarda tam uyuşturmak için. Emin ol hiç acıtmıyor fakat miden bulanabilir biraz ama rahat ol yani hiç büyütülecek birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Hepsine mi yapacakmış kanal tedavisini? Ne yaptın sen kardeş yılda bir kere mi fırçalıyorsun dişini?

Hepsine değil ama 4-5 tanesine yapcam dedi günde bir kere akşamları fırçalıyorum
  • Çok kanal tedavisi izledim 3 tane de yaptırdım bazısında acıdı bazısında acımadı ANESTEZİ yapıyor başta zaten korkulcak bir şey yok ancak bende doktor garip bir yöntem deneyip kanalın içindeki tek siniri uyuşturmuştu kıvranmıştım resmen o koltukta onun dışında acımadı.

ANESTEZİ yaparken iğneyi görünce de korkma kesinlikle hissetmiyorsun o iğneyi.
  • Kardes dikkat et tünel açmasin hahahajah

Not.vurmayin

• 2.5 saat sürdü benim ki ilk başlarda söyle çok versin arada uyuşturucu etkisi geçince acır

15 den fazla oluk oluk uyuşturucu sıktı iğneyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 5 Ağustos 2014; 21:04:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic korkma kardesim. Igneyi vurduktan sonra isterse dislerini ve damagini bicakla kessin hic ruhun bile hic birsey hissetmezsin. Tedavi olan birisi olarak soyluyorum guven bana.

• Ben de kanal tedavi oldum iğneden sonra hiç bir acı hissetmiyorsun rahat ol sadece iğne için endişelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulwalker61 -- 5 Ağustos 2014; 21:11:26 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.