Bildirim
makat çatlağının kesin tedavisi yok mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
as. arkadaş bu işler sıkıntılı işler harbiden ama yapıcak bişey yok. geçmiş olsun. artık ameliyatsız da yapıyolar hiç mi duymadın -
duydum öyle bi şeyler de güvenemedik kimseye bi de gaziantepde yaşıyoruz biz buradan bulamadık kimseyi hepsi ameliyat diyor uzaktaki bi doktora da gideceksem güvenmem lazım sonuç olarak -
yok ya korkulcak bişeyi yok. ameliyat gibi bişey değil zaten tam olarak hemen gittim geri döndüm. işlem yaptılar çıktım. gayette iyyim. lazer diye birşey yaptılar tabi ama bana. -
anestezi narkoz filan uyguluyorlar mı? kaç gün yatıyosun hastanede?quote:
Orijinalden alıntı: cematabey
yok ya korkulcak bişeyi yok. ameliyat gibi bişey değil zaten tam olarak hemen gittim geri döndüm. işlem yaptılar çıktım. gayette iyyim. lazer diye birşey yaptılar tabi ama bana. -
yok ya öyle narkoz yoktu.ameliyat gibi bir şey değildi bu lazerle tedavi ettiler. uyuşturdular sadece orayı o kadar.hemen gittim yaptılar çıktım ama evde 3 gün dinlendim bişey olmasın diye. çok çekmiştim çünkü. -
nerdeydi peki doktorun kimdi -
yasir diye bir doktordu. soyadını hatırlamıyorum ama sen bi araştr istersen. ben gayet memnun kaldım.geçmiş olsun.ins şifa bulursn -
sağol kardeş inşallah iyi gelir oğluma bunu araştırıcamquote:
Orijinalden alıntı: cematabey
yasir diye bir doktordu. soyadını hatırlamıyorum ama sen bi araştr istersen. ben gayet memnun kaldım.geçmiş olsun.ins şifa bulursn -
Eve gider gitmez ilacın adını ve daha detaylı nasıl bir yol izleyeceğinizi yazacağım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle geçmiş olsun başkasında işe yarayan bir tedavi sizin oğlunuza da iyi gelecek diye bir şey yok. Size tavsiyem işi profesyonellere bırakmanız birden fazla doktor operasyonu önerdiyse muhtemelen çocuğunuzun ameliyat olması gerekiyordur. Narkoz alerjisi diye bir şey olmaz genel anestezik olarak kullanılan birden fazla ajan mevcut birine alerjisi varsa başkası kullanılabilir
Geç kalmamakta fayda var ilerledikçe amaliyatın düzeyi artabilir. Yani lazer kurtarmaz dikiş gerekir veya daha fazla dikiş gerekir vs. İyileşme süreci de uzar . Zaten acı çekiyor . Ameliyat olsun iyileşmesi kısa sürecek . Zaten bir kısır döngüye girdi ise yapamama kabızlık ve çatlak kısır döngüsüne daha fazla beklemenin anlamı yok . En doğru kararı muayene sonrası cerrah verecektir. Korkulacak birşey yok bende oldum ve su an gayet iyiyim . Sadece koluma takılan kelebeği hatırlıyorum gözümü kapadım açtım bitmişti uyandığımda. İyileşme sürece amaliyat öncesine göre daha rahat oluyor iki gün de toparlanır . İyileşme sürecinde sıvı gıda va istirahat şart . Geçmiş olsun
Narkoz konusunda anestezi bölümünü bilgilendirin veya doktorunuza iletmesini rica edin . Gerisi onların profesyonelligine kalmış. Kesinlikle doktorunuza güvenin. Operasyon sonrası keşke daha erken olsaydı diyeceksiniz. Yani ben öyle dedim
Geç kalırsanız eğer ıkınmaya bağlı olarak benim gibi rektal prolapsus denen bağırsak çıkmasına kadar yolu var. Makat çatlağı için artık botoks tedavisi mevcut. O bölgedeki kaslar kendini salmadıpı için yırtık sürekli dışa dogru çekiliyor bu yüzden iyileşmiyor. Ameliyatda risk var. O bölgedeki kasları geçiçi kesip sonrasında dışkı tutamam sorunu olan hastalar var. O yüzden bototks deneyin olmazsa başka çözüm bakın. Ben örneğini veremiyorum çünkü ben baya geç kaldım tedavi için. Hemoroid, rektal prolapsus, matak çatlağı bir arada oldum. 6 ayda iyileştim. Ameliyattan çıktıktan 5. Gündem sonra hiç bir sıkıntım yoktu.
Narkoz derken hangi ilaçlara alerjisi olduğunu yazarsanız yardımcı olabilirim
Botoks tedavisi çok efektif olmasada denemekte fayda var ameliyattan iyi ama belli sürelerde tekrarlanmasi gerekiyor yırtık kendinden iyileşene kadar. İyilesirse ne mutlu. Büyük catlaklarda çok tercih edilmiyor en azından bizim burda etmiyorlar.
Bir sürü anestezi metodu var eskisi gibi değil hicbirsey. Rejyonel anestezi Vs ile de yapılabilecek bir ameliyat.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X