Bildirim
Dikişimde Bir İltihaplanma Söz Konusu mu?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yukarı. Dikiş yiyen yok mu daha önce yahu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha önceden 4 dikiş yemem haricinde bu konu hakkında pek bir bilgim yok fakat yarayı zırt pırt açıp ellemen enfeksiyon riskini arttırır.gönlüm rahat etsin diyorsan orayı bi güzel oksijenli su ile temizle.daha da elleşme oraya. -
Dostum 1-2 günde pansuman yapman mikrop kapmasını önler , pansumandan sonra sürekli açıp durma mikrop kaparsa pişman olursun , geçmiş olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: TTK YGLort
Dostum 1-2 günde pansuman yapman mikrop kapmasını önler , pansumandan sonra sürekli açıp durma mikrop kaparsa pişman olursun , geçmiş olsun.
Şuan sağlam mı? Sıkıntı yok değil mi? Pansuman için daha 1-2 gün var. Bandajı 1-2 gün sonra açacağım. Zırt pırt açmıyorum zaten iki gündür bantlıydı yarayı çekmek için açtım.
Ayıptır sorması şah damaranın olduğu yere, dikiş arttırtacak kadar ne başardın ben asıl onu merak ediyorum? -
Dostum sağlıkcı değilim ama için rahat etsin istiyorsan yarın herhangi bir eczaneye göster onlar anlar , kaşıma 3 dikiş atılmıştı ordan biliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: JustLetmego
Ayıptır sorması şah damaranın olduğu yere, dikiş arttırtacak kadar ne başardın ben asıl onu merak ediyorum?
Hocam şahdamarla alakası yok yahu boynumun hemen altı gibi bir şey çenemle boynumun birleştiği yer sayılır.
Kaza ile insan ölüyor , ne yapsın sakızla mı yapıştırsın ?
Sistemik antibiyotik vermedi değil mi. Diğer konunda benim attığım resim var bak değerlendir dikişleri.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TTK YGLort
Kaza ile insan ölüyor , ne yapsın sakızla mı yapıştırsın ?
Sen neyin kafasını yaşadın şuan onu anlayamadım.
Herneyse, olay nasıl oldu diye sordum sadece. Türkçe dersi verdirtme kendine bu saatte. -
Blok.
quote:
Orijinalden alıntı: espial
Sistemik antibiyotik vermedi değil mi. Diğer konunda benim attığım resim var bak değerlendir dikişleri.
Topikal Antibiyotik verdi Fucidin. Zaten işlemden sonra 30 saat falan geçtikten sonra bantları açıp Fucidin'i sürdüm sonra tekrar bantlayıp kapadım o bölgeyi. Şimdi pazartesiye kadar açmayı düşünmüyorum. Bantları açmamın sebebi hafif kan lekeleri olması ve biraz nemli olmasıydı.
Geçmiş olsun hocam birşey yok gibi ama bir eczaneye git istersen gönlün ferah etmezse . Birde nasıl oldu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: duraku41
Geçmiş olsun hocam birşey yok gibi ama bir eczaneye git istersen gönlün ferah etmezse . Birde nasıl oldu ?
Benlerimi aldırdım hocam cerrahi müdahale ile. O işlemden sonra diktiler bölgeyi. Ben de iltihap belirtisi (sarı sıvı akması, pis koku vs.) göremedim ama foruma danışayım dedim bir de.
@espial
Hocam baktım sizin yaraya da, aynı gibi yaralarımızın durumu. Bakalım hayırlısıyla perşembe günü dikişleri aldırıcam.
hocam dikiş varken kendinizi sıkmamaya çalışın yoksa kötü olabiliyor :) geçmiş olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: duraku41
hocam dikiş varken kendinizi sıkmamaya çalışın yoksa kötü olabiliyor :) geçmiş olsun
Sağolun hocam dikişli bölgeler bir de çok oynak maalesef zorlanıyorum ama dikkat ediyorum.
Hocam öncelikle geçmiş olsun da sakal olduğu aklıma gelmedi ilk başta :(
Benmi fesatım anlamadımki malum bölge sandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X