Şimdi Ara

Dikişimde Bir İltihaplanma Söz Konusu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Traş bölgemdeki dikişte herhangi bir iltihap belirtisi var mı? Yoksa düzgün mü? Merak ettim açıkçası.

Dikişimde Bir İltihaplanma Söz Konusu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı. Dikiş yiyen yok mu daha önce yahu?

• daha önceden 4 dikiş yemem haricinde bu konu hakkında pek bir bilgim yok fakat yarayı zırt pırt açıp ellemen enfeksiyon riskini arttırır.gönlüm rahat etsin diyorsan orayı bi güzel oksijenli su ile temizle.daha da elleşme oraya.
  • Dostum 1-2 günde pansuman yapman mikrop kapmasını önler , pansumandan sonra sürekli açıp durma mikrop kaparsa pişman olursun , geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTK YGLort

Dostum 1-2 günde pansuman yapman mikrop kapmasını önler , pansumandan sonra sürekli açıp durma mikrop kaparsa pişman olursun , geçmiş olsun.

Şuan sağlam mı? Sıkıntı yok değil mi? Pansuman için daha 1-2 gün var. Bandajı 1-2 gün sonra açacağım. Zırt pırt açmıyorum zaten iki gündür bantlıydı yarayı çekmek için açtım.

• Ayıptır sorması şah damaranın olduğu yere, dikiş arttırtacak kadar ne başardın ben asıl onu merak ediyorum?
  • Dostum sağlıkcı değilim ama için rahat etsin istiyorsan yarın herhangi bir eczaneye göster onlar anlar , kaşıma 3 dikiş atılmıştı ordan biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustLetmego

Ayıptır sorması şah damaranın olduğu yere, dikiş arttırtacak kadar ne başardın ben asıl onu merak ediyorum?

Hocam şahdamarla alakası yok yahu boynumun hemen altı gibi bir şey çenemle boynumun birleştiği yer sayılır.

• JustLetmego J kullanıcısına yanıt
    Kaza ile insan ölüyor , ne yapsın sakızla mı yapıştırsın ?

• Sistemik antibiyotik vermedi değil mi. Diğer konunda benim attığım resim var bak değerlendir dikişleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TTK YGLort

Kaza ile insan ölüyor , ne yapsın sakızla mı yapıştırsın ?

Sen neyin kafasını yaşadın şuan onu anlayamadım.

Herneyse, olay nasıl oldu diye sordum sadece. Türkçe dersi verdirtme kendine bu saatte.
  • JustLetmego J kullanıcısına yanıt
    Blok.

• quote:

Orijinalden alıntı: espial

Sistemik antibiyotik vermedi değil mi. Diğer konunda benim attığım resim var bak değerlendir dikişleri.

Topikal Antibiyotik verdi Fucidin. Zaten işlemden sonra 30 saat falan geçtikten sonra bantları açıp Fucidin'i sürdüm sonra tekrar bantlayıp kapadım o bölgeyi. Şimdi pazartesiye kadar açmayı düşünmüyorum. Bantları açmamın sebebi hafif kan lekeleri olması ve biraz nemli olmasıydı.

• Geçmiş olsun hocam birşey yok gibi ama bir eczaneye git istersen gönlün ferah etmezse . Birde nasıl oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duraku41

Geçmiş olsun hocam birşey yok gibi ama bir eczaneye git istersen gönlün ferah etmezse . Birde nasıl oldu ?

Benlerimi aldırdım hocam cerrahi müdahale ile. O işlemden sonra diktiler bölgeyi. Ben de iltihap belirtisi (sarı sıvı akması, pis koku vs.) göremedim ama foruma danışayım dedim bir de.

@espial
    Hocam baktım sizin yaraya da, aynı gibi yaralarımızın durumu. Bakalım hayırlısıyla perşembe günü dikişleri aldırıcam.

• hocam dikiş varken kendinizi sıkmamaya çalışın yoksa kötü olabiliyor :) geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: duraku41

hocam dikiş varken kendinizi sıkmamaya çalışın yoksa kötü olabiliyor :) geçmiş olsun

Sağolun hocam dikişli bölgeler bir de çok oynak maalesef zorlanıyorum ama dikkat ediyorum.

• Hocam öncelikle geçmiş olsun da sakal olduğu aklıma gelmedi ilk başta :(
    Benmi fesatım anlamadımki malum bölge sandım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.