Şimdi Ara

BURNUMDA ŞÖYLE KANLI BİR ŞEY ÇIKTI NE OLABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce şöyle bir şey geldi ve pıhtı pıhtı birikmiş kan parçaları, öğlende balgam çıkardım onunda içinde kan vardı (burnumu çekmiştim) Normal tükürdüğümde şeffaf akınca boğazla ilgili bir şey olmadığını anladım.Sizce neden böyle bir şey oldu, doktora gidip kendimi korkutmak istemedim.Gitmemi gerektiren pek bir şeyde olmadı, bana birikmiş kanı atıyor gibi geldi.

Not:Burunda hiçbir kanama olmadı ve 2 burun deliğinin sadece 1 tanesi bu şekilde diğeri normal, sümkürdüğüm zaman bu şekilde kan çıktı

BURNUMDA ŞÖYLE KANLI BİR ŞEY ÇIKTI NE OLABİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 11 Nisan 2018; 19:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yakın zamanda hasta falan olduğunu da belirtmediğine göre durum "kendini korkutmanı" gerektiren bir durum olabilir. doktora gitmeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 11 Nisan 2018; 19:57:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

yakın zamanda hasta falan olduğunu da belirtmediğine göre durum "kendini korkutmanı" gerektiren bir durum olabilir. doktora gitmeni öneririm
    10 gün falan nezle olarwk gezdim hocam birde tozlu(inşaat ortamında temizlik yapmıştık) ortamlarda bulunmuştum

• Burnunda kanama olmuştur ama akmamıştır çok hafif olmustur sümükler içine çekip sonra sertlesmistir sende karistirinca o sekilde cikartmissindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyka Blyad

Burnunda kanama olmuştur ama akmamıştır çok hafif olmustur sümükler içine çekip sonra sertlesmistir sende karistirinca o sekilde cikartmissindir.
    Takılacak bir şey yok diyorsun yani hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

10 gün falan nezle olarwk gezdim hocam birde tozlu(inşaat ortamında temizlik yapmıştık) ortamlarda bulunmuştum

Alıntıları Göster
    nezleyi bilemem de tozdan böyle bir şey olacağını sanmıyorum, başıma gelmedi. muhtemelen önemli değildir 10 gün nezle gezdiğine göre ama için rahat olsun, sağlık şakaya gelmez bi randevu al gider baktırırsın.
  • Kanlı Sümük
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Poyrazlı havada kalmışsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.