Bildirim
Kanal Tedavisinden Sonra Diş Ağrısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kanal tedavisini banada önerdi doktor çok acitio mu la ne ise yariyor anlatsana az
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak47s for everyone -- 1 Eylül 2014; 18:06:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam demekki içinde hala sinir var,.gidin mutlaka öyle.bekleyerel geçmez, geçseydi 5 günde geçerdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kangal tedavisi diye okudum -
Gitmen lazım kesinlikle ağrı olmaması lazımdı bir sorun var bence -
siniri tam almadıysa eğer kalan siniir olduysa o ağrı yapar basınç olunca artı kanal tedavisini önermiyorum çünkü 3 dişime kanal tedavisi yaptırdım en fazla bir sene sonra o diş kırılıyor perişan hale geliyor sonuçda çekiliyor. -
Doktor özenle yapmamış onu söylemeliyim. Ben 2 kere kanal tedavisi oldum, hiç ağrı olmadı.
Kanal tedavisinde dişin içi oyuluyor, bana 3 iğne yaptılar dişe genede beynim çok büyük acılar hissettim. Burda sana acımıyor falan demiyicem, doktor özenle yapmazsa çok büyük acılar hissedersin
#ak47s for everyone -
quote:
Orijinalden alıntı: Blackthunderx
siniri tam almadıysa eğer kalan siniir olduysa o ağrı yapar basınç olunca artı kanal tedavisini önermiyorum çünkü 3 dişime kanal tedavisi yaptırdım en fazla bir sene sonra o diş kırılıyor perişan hale geliyor sonuçda çekiliyor.
Kanal tedavisi yapılan diş ölü bir hale geliyor o yüzden sağlıklı bir diş kadar dayanıklı olmaz o dişini fazla zorladıysan o yüzden kırmış olabilirsin bence kanal tedavisi yapılan diş kırılır diye bir şart yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 1 Eylül 2014; 18:13:41 > -
3 sene önce oldum 1 hafta ağrıdı şimdi çok iyi geçer merak etme -
arveles tablet öneririm diş ağrısı 25mg tek at 6 satte bir sakın 2 tane atma uyuşursun -
quote:
Orijinalden alıntı: Albert Riera
3 sene önce oldum 1 hafta ağrıdı şimdi çok iyi geçer merak etme
ağrı nasıl bir ağrıydı bastırınca mı yoksa normalde mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Blackthunderx
arveles tablet öneririm diş ağrısı 25mg tek at 6 satte bir sakın 2 tane atma uyuşursun
hocam öyle bi ağrı değil normalde ağrımıyo ama dişin üzerine bastırınca acıyo -
quote:
Orijinalden alıntı: TheGus
quote:
ağrı nasıl bir ağrıydı bastırınca mı yoksa normalde mi?
normalinde hafif bir sızlama vardı ama ilk 3 gün birşey yiyemedim full çorba içtim 3 günden sonra 1-2 hafta sola çekerek yemek yedim çünkü hala bastırınca acıyordu 1 ay gibi bir sürede unuttum gitti hiç birşey kalmadı -
Valla benim bildiğim 2 hafta boyunca ağrıması normal -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheGus
quote:
ağrı nasıl bir ağrıydı bastırınca mı yoksa normalde mi?
normalinde hafif bir sızlama vardı ama ilk 3 gün birşey yiyemedim full çorba içtim 3 günden sonra 1-2 hafta sola çekerek yemek yedim çünkü hala bastırınca acıyordu 1 ay gibi bir sürede unuttum gitti hiç birşey kalmadı
sağolun hocam ben de uzun bi süre o taraftan yemek yemem geçmezse eğer yarıyılda bi doktora görünürüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X