Şimdi Ara

Kanal Tedavisinden Sonra Diş Ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün önce kanal tedavisi oldum ve hala çenemle dişime baskı uygulayınca acıyor o taraftan yemek yiyemiyorum bu ağrı geçer mi yoksa bi doktora görünmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCuirassier -- 1 Eylül 2014; 18:05:11 >

• Kanal tedavisini banada önerdi doktor çok acitio mu la ne ise yariyor anlatsana az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak47s for everyone -- 1 Eylül 2014; 18:06:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam demekki içinde hala sinir var,.gidin mutlaka öyle.bekleyerel geçmez, geçseydi 5 günde geçerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kangal tedavisi diye okudum
  • Gitmen lazım kesinlikle ağrı olmaması lazımdı bir sorun var bence
  • siniri tam almadıysa eğer kalan siniir olduysa o ağrı yapar basınç olunca artı kanal tedavisini önermiyorum çünkü 3 dişime kanal tedavisi yaptırdım en fazla bir sene sonra o diş kırılıyor perişan hale geliyor sonuçda çekiliyor.
  • Doktor özenle yapmamış onu söylemeliyim. Ben 2 kere kanal tedavisi oldum, hiç ağrı olmadı.

Kanal tedavisinde dişin içi oyuluyor, bana 3 iğne yaptılar dişe genede beynim çok büyük acılar hissettim. Burda sana acımıyor falan demiyicem, doktor özenle yapmazsa çok büyük acılar hissedersin

#ak47s for everyone
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackthunderx

siniri tam almadıysa eğer kalan siniir olduysa o ağrı yapar basınç olunca artı kanal tedavisini önermiyorum çünkü 3 dişime kanal tedavisi yaptırdım en fazla bir sene sonra o diş kırılıyor perişan hale geliyor sonuçda çekiliyor.

Kanal tedavisi yapılan diş ölü bir hale geliyor o yüzden sağlıklı bir diş kadar dayanıklı olmaz o dişini fazla zorladıysan o yüzden kırmış olabilirsin bence kanal tedavisi yapılan diş kırılır diye bir şart yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasd4441 -- 1 Eylül 2014; 18:13:41 >
  • 3 sene önce oldum 1 hafta ağrıdı şimdi çok iyi geçer merak etme
  • arveles tablet öneririm diş ağrısı 25mg tek at 6 satte bir sakın 2 tane atma uyuşursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Riera

3 sene önce oldum 1 hafta ağrıdı şimdi çok iyi geçer merak etme

ağrı nasıl bir ağrıydı bastırınca mı yoksa normalde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackthunderx

arveles tablet öneririm diş ağrısı 25mg tek at 6 satte bir sakın 2 tane atma uyuşursun

hocam öyle bi ağrı değil normalde ağrımıyo ama dişin üzerine bastırınca acıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGus

quote:

normalinde hafif bir sızlama vardı ama ilk 3 gün birşey yiyemedim full çorba içtim 3 günden sonra 1-2 hafta sola çekerek yemek yedim çünkü hala bastırınca acıyordu 1 ay gibi bir sürede unuttum gitti hiç birşey kalmadı
  • Valla benim bildiğim 2 hafta boyunca ağrıması normal
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheGus

quote:

normalinde hafif bir sızlama vardı ama ilk 3 gün birşey yiyemedim full çorba içtim 3 günden sonra 1-2 hafta sola çekerek yemek yedim çünkü hala bastırınca acıyordu 1 ay gibi bir sürede unuttum gitti hiç birşey kalmadı

sağolun hocam ben de uzun bi süre o taraftan yemek yemem geçmezse eğer yarıyılda bi doktora görünürüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.