Şimdi Ara

Kanalıma ortak arıyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar...Youtube kanalım var ve daha hiç video yüklemedim..Daha yeni başlayacağım..Minecraft,ets 2,cs go,dont starve videoları fln çekeceğim..Yaşım 16..Kanalıma ortak arıyorum..Kazandığımın yarısını ona vereceğim..ciddi düşünenler ve 15 yaşında ve üzerinde olan kişiler p.m atsın

• 18 yaşından küçük olduğundan AdSense ile para kazanamazsın. Ayrıca oyun kanalı işini 13-14 yaşında çocuklar öldürdü maalesef, bu zamandan sonra kanalı tutturup para kazanmak neredeyse imkansız. Derslerine ağırlık vermeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raides

18 yaşından küçük olduğundan AdSense ile para kazanamazsın. Ayrıca oyun kanalı işini 13-14 yaşında çocuklar öldürdü maalesef, bu zamandan sonra kanalı tutturup para kazanmak neredeyse imkansız. Derslerine ağırlık vermeni tavsiye ederim.

Adsense hesabı abime kayıtlı yani kazanabilirim..bu aralar ilkokullar hep oyun kanalı açtı bu doğru..ama onların kanallarının abone sayısı az,videoları kalitesiz,oynayışları kötü,ekipman yetersiz vs...ben bu işi profesyonel anlamda yapacağım bu yüzden kazanacağımı düşünüyorum..ama şuan bana paradan daha çok abone lazım öncelikle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

quote:

Orijinalden alıntı: Raides

18 yaşından küçük olduğundan AdSense ile para kazanamazsın. Ayrıca oyun kanalı işini 13-14 yaşında çocuklar öldürdü maalesef, bu zamandan sonra kanalı tutturup para kazanmak neredeyse imkansız. Derslerine ağırlık vermeni tavsiye ederim.

Adsense hesabı abime kayıtlı yani kazanabilirim..bu aralar ilkokullar hep oyun kanalı açtı bu doğru..ama onların kanallarının abone sayısı az,videoları kalitesiz,oynayışları kötü,ekipman yetersiz vs...ben bu işi profesyonel anlamda yapacağım bu yüzden kazanacağımı düşünüyorum..ama şuan bana paradan daha çok abone lazım öncelikle..

Diğerlerinden farklı olman gerek, bu kadar çoluk çocuğun arasından başka türlü sıyrılamazsın. Bol şans.

• Ortak derken ne anlamda ortak ? Kazanç ortağı haricinde düşünürsen, gel takıl benimle beraber.,
    Eski kanalım 200k ALmancaydı. Şimdi Türkiye sektörüne daldım. Türkiyedeki ünlü Youtuber'lar yakında reklam yapacak.
    Yaş Konusuna gelirsek, sesin olgunluk düzeyinde mi? Yaşın önemi yok benim için. Mesela benim yaş 18 ama ses 25 gibi.
    44 Abonem var, 20 video çektim. 30 tanesi daha hazır Ekipmanlar ;

Logitech 8 Mp Webcam
    Logitech G230 Kulaklık
    Acer Aspire V3 571G - 12GB Ram > Nvidia GT730M 2 GB
    Rode mikrofon
    Nikon D5200 kamera

Eğer ki kendime güveniyorum diyorsan gel, açtığın kanalda benimle beraber videolar yüklersin, sen kendi kamerandan ben kendi kameramdan.
    Benim video benim kanala, seninki senin kanala.

Saygılarımla.
  • Eskiden Olsa.. kullanıcısına yanıt
    Hocam biz arkadaşla anlaştıkta zengininiz anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eskiden Olsa..

Ortak derken ne anlamda ortak ? Kazanç ortağı haricinde düşünürsen, gel takıl benimle beraber.,
    Eski kanalım 200k ALmancaydı. Şimdi Türkiye sektörüne daldım. Türkiyedeki ünlü Youtuber'lar yakında reklam yapacak.
    Yaş Konusuna gelirsek, sesin olgunluk düzeyinde mi? Yaşın önemi yok benim için. Mesela benim yaş 18 ama ses 25 gibi.

Logitech 8 Mp Webcam
    Logitech G230 Kulaklık
    Rode mikrofon
    Nikon D5200 kamera

Eğer ki kendime güveniyorum diyorsan gel, açtığın kanalda benimle beraber videolar yüklersin, sen kendi kamerandan ben kendi kameramdan.

Saygılarımla.

hocam benim amacım kazanç değil..ayrıca sizinki kadar sağlam ekipmanlarım yok..yaşım 16..arkadaşlar sesimin iyi olduğunu söylüyor..ama ben diğer arkadaşımla anlaştım..onu satmak bana yakışmaz..eğer o arkadaşı da kabul edersen olabilir..teklifin için de teşekkür ederim..

• quote:

quote:

Ortak derken ne anlamda ortak ? Kazanç ortağı haricinde düşünürsen, gel takıl benimle beraber.,

Logitech 8 Mp Webcam
    Logitech G230 Kulaklık
    Rode mikrofon
    Nikon D5200 kamera

Saygılarımla.

hocam benim amacım kazanç değil..ayrıca sizinki kadar sağlam ekipmanlarım yok..yaşım 16..arkadaşlar sesimin iyi olduğunu söylüyor..ama ben diğer arkadaşımla anlaştım..onu satmak bana yakışmaz..eğer o arkadaşı da kabul edersen olabilir..teklifin için de teşekkür ederim..

Kabul ederim dostum, bana PM atın, varsa telefonunuz. Whatsappdan yazayım.
    Sizin çektikleriniz sizin kanala, benim çektiklerim benim kanala, server kurdunuz mu ?

• quote:

quote:

quote:

Logitech 8 Mp Webcam
    Logitech G230 Kulaklık
    Rode mikrofon
    Nikon D5200 kamera

Saygılarımla.

Kabul ederim dostum, bana PM atın, varsa telefonunuz. Whatsappdan yazayım.
    Sizin çektikleriniz sizin kanala, benim çektiklerim benim kanala, server kurdunuz mu ?

tmm p.m atarım..arkadaş server kurdu hamachi üzerinden..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.