Şimdi Ara

kanallardaTESTERE gibi oluşmalar yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende goldmaster sat 9850 fta var ve memnunum cok,,, daha once next 2000 super plus ı denedım olmadı yanı sorun cıhazda degıl sorunum su; sınyal ve kalıte yuksek olmasına ragmen bazı yayınlarda testere gıbı goruntude bozulmalar oluyor ornegın; netlıgı yuksek yayınlarda uzak cekımlerde ve duz hatlarda CIZGILENME ve KIRILMALAR olusuyor her yayında degıl ama reklamlarda ve haberlerde fılmlerde yok bu durum, genelde dızılerde oluyor yanı dusunun PARLAK NET goruntulerde acayıp bozuluyor goruntu TESTERE gıbı vede parlak yuzeyler karısıyor goruntude, neden olabılır ne yaptıysam duzelmedı sharp lnb aldım kabloyu , receiveri degıstım f connectoru degıstım olmadı ayarlarla oynadım canagı kurcaladım yok duzelmedi
    bırzahmet yardım.....

• Tek çanakmı kullanıyorsun, yani diğer uydu kanallarını izlerkende aynı sorun varmı ?
    Eğer var diyorsan, Uydu cihazınız tv'ye ne ile bağlı scart yada RF(ant.kabloso) ile ? bu konuda açık bilgi verirseniz, yardımcı olmaya çalışırım. Saygılar
  • cıft canak ancak onlarda sorun yok ayrıca tek canaklada bagladım duzelmedı (disceq ı ıptal ettım olmadı) scartla baglı kalıtelı bır scart profıgold yıne olmadı
  • Televizyon nedir? Anladığım kadarıyla Panel tvniz var. Eğer tv de 3d com filter varsa açın...
  • tv pioneer 4270xa comb filter var ama buna faydası olmadı bızdekı comb filter "mpeg nr " bide bnr falan yazıyo ama faydası olmadı sorun baska bısey ama ne ?
  • cihazın tuner kalitesi bir etken oluyor ancak bazen yazılımsalda olabiliyor...
    receiverın en son güncel yazılımını yükle ..
    bu gibi sorunlar güncel yazılımlarla bazen düzeltilebiliyor...
  • kanalın pıd değerini bir arttır dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum,bu kadar düşük çözünürlük ve bant genişliğindeki yayınlarla,şimdilik bu sorunun çözümü yok.kısmen düzeltmen için video processing yapabilen bir cihazdan görüntüyü geçirmen lazım.sevgilerle
  • deneyecegim arkadaslar umarım duzelir tesekkkurler ilgilenen arkadaslara... (eger farklı bir deneyimi olan varsa onerılere acıgım beklerım cevabınızı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muharem11

deneyecegim arkadaslar umarım duzelir tesekkkurler ilgilenen arkadaslara... (eger farklı bir deneyimi olan varsa onerılere acıgım beklerım cevabınızı)

kardeş istersen bu linkdeki bilgileri lütfen iyice okuyuver.o zaman bir çok şeyi iyice anlarsınız.bu testere olayı öyle yazılım güncellemeleriyle falan düzelmez.kaynak görüntü bu kadar kötü olduğu sürece ,harici cihazlarla ancak düzelir.o da tabii belli oranda ve kanalların görüntü kalitesine göre kanaldan kanala da değişir.sevgilerle
    http://forum.donanimhaber.com/m_19452615/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.