Ya arkadaşlar şu rezalet nezaman bitçek ama çok komik ya Kızı stüdyadan atçaklar
hala çıkmadımı danışıklı dövüş diyorum o tip bir insan olsaydım kesin çıkardım hatta hiç gelmezdim iyi para alıyorlar kesin
Fast foodcuların şişirdiği kız haketti ama Reyting nasıldır acaba
sizler izledikce 100 bolum bu kızları cıkaracaklar bırakın sunu izlemeyi
onların hepsi ayarlanmış insanlar. orda bi dede vardı ilk programlarda çocuğum beni evinde istemiyo diyodu. sonra bi baktım özcan deniz in klibinde çıktı. ondan sonra bi baktım selena ya çıktı dede meşhur oldu
quote:
Orjinalden alıntı: Sovalye1991
onların hepsi ayarlanmış insanlar. orda bi dede vardı ilk programlarda çocuğum beni evinde istemiyo diyodu. sonra bi baktım özcan deniz in klibinde çıktı. ondan sonra bi baktım selena ya çıktı dede meşhur oldu
, Hepsi gelip geçici ama birden parlayıp sönen okadar insan var ki
quote:
Dede meşhur olmadı,hepsi tiyatrocu zaten,yani lafın gelişi değil harbi tiyatrocular
Bu 2 şebek kız da dahil...
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007
quote:
Dede meşhur olmadı,hepsi tiyatrocu zaten,yani lafın gelişi değil harbi tiyatrocular
Bu 2 şebek kız da dahil...
Bunlara para veriyolarsa bende emo erkek olayım bi çıkayım
ss isteruk
Aha para tuzağı kuruldu Bizi arayın saygısızlığı kim yaptı söyleyin diyolar
Güzel bir tiyatro çeviriyorlar.Hakan bey toplumsal konustu.Hakan beye kulak verin.AJDARida çıkartın
Hacı bunlar kayışı koparmış
Son yorumu gördünüz mü?
Soru sordular -Kızınızın bu durumunun geçici olduğunu düşünüyorsunuz eğer geçmezse hep böyle kalırsa ne olucak? -Sağlık Olsun (Kızın annesi )
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme