arkdadaşlar rehberi okudum birazını anladım. şidmi agalr bende chaahos stafff var +6 addlı(defans+8) başka addlı +7 itemimde var tüy var , bless, soul, chaos var ama bunlardan kaçartan koyacam anlamdım..
1 caos,addicional itemler ve chaos staff
bu kadar mı? aga bu ietmler + kaç olcak bide tüy vardı sanırsam
Bak KArdes 1.Tip Yaparken Normall En Az +9 Add +12 item Ve BirdeChaos Lazım Chaos Goblinin Asagısına Tıklayıp Koyuyorsun Cıkan Staffı +9 add+12 ve chaos normal +9 add+12 item koyarsan %sini arttırırsın...
2.Tip icin
1.tip Kanar Tuy ve Chaos LAzım exc +9 add +12 item koyarsan%sini Cogaltırsın Ve Servrın Ozelline Gore Sansına Cıkarsa Cıkar
Not:Chaos Goblinde Silah Yaparken Alta,Kanat Yaperken Uste Tıklayınız...
+ rehberide iyi oku anlarsın
1. tip kanat için 1 adet chaos en aşagı +4 üst altıda enaşagı +4 olması gerekir % deli olabilmesi için bunun +9 +16 olursa oran dahada yükselir mesela legandry armor yada dragon helm bu gibi exc koyulmaz 1. tip kanatta.paranda varsa bide cantan boşsa tıklayıp ceviriyorsun ya item cıkar yada patlar.Cıakrsa aynı şekilde altı üstü en aşagı +4 olması gerekir sen yanına baska item koyarsın yine olur.Koyduktan sonra tekrar ceviriyorsun itemi yaparken alttaki buton kanat yaparken üstteki butonu tıklıyoruz.Kanat ya cıkar yada patlar.Hepsinde chaos şart.2.tip de ise 1 chaos 1 tüy ve 2. tip en aşagı yine +4 altı üstü olması gerekir yanına exc +4 altı ve üstü +4 olan item koyabilirsin sonra cevirdiginde ise ya 2. tip cıkar yada cıkmaz şansı baglı...