Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi kupası ile ilgili bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, eğer gereksiz işgal ettiysem kusura bakmayın merak etmiştim bir sorayım dedim.

Mesela bu sene cimbomumuz Şampiyon Ligi kupasını kazandı diyelim. Bir yerden duymuştum ama Şampiyonlar Ligi kupasını 3 kez üst üste kazanırsan, ancak o vakit kupayı kulüp müzesine götürebiliyormuş. Gerçekten böyle mi? Yoksa mesela Bayern aldı götürdü mü müzesine kupayı. Bu konu hakkındaki doğru olan bilgi nedir acaba ?

• O zaman kimsede kupa yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bildiğim o olay dünya kupası için geçerli. belirli bir kupa birinciliği yakaladıysan eğer kupa o takımda ebediyen kalır.
    bkz: brezilya, almanya vs.
  • Avrupa kupaları 1 yıl kulüpte duruyor sonra UEFA'ya geri teslim ediliyor. UEFA'da kulübe gerçek kupasnın 3/4 büyüklüğünde bir kopyasını veriyor.
    Kupanın orjinalini almak için üst üste 3 kez ya da toplamda 5 kez kupayı kazanmak gerekli. Bayern bu CL kupasını geri vermeyecek çünkü 5. defa aldılar. Bu CL kupası da 2009'dan beri dolaşıyordu.

İnternetten "UEFA kupasını kırmak" adlı öyküyü okuyun, özellikle Galtasaraylı arkadaşlar. Gerçek ve yaşanmış bir olaydır, Albayrak bile gülerek anlatmıştı
  • Anlatayım,

ŞL kupasını 3 kere art arda kazanınca gerçek kupa sonsuza kadar kulübe hediye ediliyor. Bayern 70'li yıllarda bunu başardı ve gerçek kupa onlarda. Şimdiki kazananlara kopyası veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Avrupa kupaları 1 yıl kulüpte duruyor sonra UEFA'ya geri teslim ediliyor. UEFA'da kulübe gerçek kupasnın 3/4 büyüklüğünde bir kopyasını veriyor.
    Kupanın orjinalini almak için üst üste 3 kez ya da toplamda 5 kez kupayı kazanmak gerekli. Bayern bu CL kupasını geri vermeyecek çünkü 5. defa aldılar. Bu CL kupası da 2009'dan beri dolaşıyordu.

İnternetten "UEFA kupasını kırmak" adlı öyküyü okuyun, özellikle Galtasaraylı arkadaşlar. Gerçek ve yaşanmış bir olaydır, Albayrak bile gülerek anlatmıştı

Peki dünya kupası?

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Avrupa kupaları 1 yıl kulüpte duruyor sonra UEFA'ya geri teslim ediliyor. UEFA'da kulübe gerçek kupasnın 3/4 büyüklüğünde bir kopyasını veriyor.

Peki dünya kupası?

Onu bilmiyorum ama kalıyor olması lazım. Sonuçta 4 yılda bir düzenleniyor ve dünya kupası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o senin dediğin kırkpınar yağlı güreşlerinde oluyor.
  • Biri üst üste 3 kere veya toplamda 5 kere kupayı alana kadar aynı ku

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

Biri üst üste 3 kere veya toplamda 5 kere kupayı alana kadar aynı ku

Biri üst üste 3 kere veya toplamda 5 kere kupayı alana kadar aynı kupa donüyor kazananlara kopyaları veriliyor diye biliyorum.biri almaya hak kazanınca da yenisini yapıyorlar.

Eksik gönderdim.

• Kardesim mesela muzedeki uefa kupasida gercek degil ama sampiyonlar ligiyle ilgili bilgim yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.