< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kane & Lynch: Dead Men Türkçe Yama %100 [YAYINLANDI] PC/PS3 V2 (10. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim hocam, sitenin kapanmış olması üzücü.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Başka sunucuya taşıyacaktım tam yedekleme aldım, satın aldığım başka sunucuda o kadar yüksek boyutlu yedeği kabul etmiyormuş. Ondan uğraşmam lazım kaldı öyle. Rica ederim.quote:
Orijinalden alıntı: yigitsanal
Çok teşekkür ederim hocam, sitenin kapanmış olması üzücü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- Konuda bulunan PC için indirme linki güncellenmiştir. -
İlginiz için çok teşekkürler tekrardan, ben kurdum fakat sonradan yamayı arayıpta kırık link ile karşılaşacak olan üşengeç arkadaşlar için çok iyi oldu 😊
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ps3 için olan linki mevcutmu acaba? -
Yamayı kurdum fakat steam cd anahtarı bölümü çıktı. Oyna diyorum hiçbir şey açılmıyor daha sonrasında.
Aynı sorun ne yazık ki bende de var. -
Oyunu ilk defa indirip direk yamayı kurmayın önce bir iki kere girin o yazı gelince birdaha gösterme butonuna basıp oynaya tıklayın çözülür.quote:
Orijinalden alıntı: Paister
Aynı sorun ne yazık ki bende de var.
Sorunu çözdüm, oyunun kurulu olduğu yerde bir klasör var adı "XliveRedist" onun içindeki programı kurunca oyun çalışıyor. Sadece Windows 10 için gerçekleşen bir hata olduğu yazıyor internette. Eğer o da sorunu çözmez ise Microsoft'un kendi sitesinden o programı indirip kurun çalışır.quote:
Orijinalden alıntı: MonacoDoom
Oyunu ilk defa indirip direk yamayı kurmayın önce bir iki kere girin o yazı gelince birdaha gösterme butonuna basıp oynaya tıklayın çözülür.
Alıntıları Göster
-
Yamayı indirdim virus taramasında Malicious.moderate.ml.score adlı bir virus buldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: BigCrown_lifeYamayı indirdim virus taramasında Malicious.moderate.ml.score adlı bir virus buldu
Yama sadece dil dosyalarını kuruyor, setup ise SIM (Smart Installer Maker) ile yapıldı. Virüs olduğunu düşünüyorsanız kullanmamakta serbestsiniz.
-
Taramayı virustotal sitesinden yaptım sadece typemine da bir şey çıkmıştı o da anladığım kadarıyla bazen güvenli olan uygulamaları virus olarak görüyormuş
-
Merhaba yamanızı indirdim kurdum yama çalışıyor ama türkçe karakterler sıkıntılı farklı semboller var turkçe karakterler yerine altyazılar okunmuyor bu konu hakkında yardımcı olabilrmsiniz
oyunu steamda oynamaktayım
-
Yıllar sonra da olsa bir Türkçe çeviri yaması gelmiş. Teşekkürler -
Pc için link te eski yama var v1 bu yamada altyazılarda sıkıntı oluyor başka bir siteden v2 yamasını indirdim sıkıntı yok link i güncellemenizi tavsiye ederim
-
çok çok çok iyi teşekkürler ama oynamıcam
-
Link yenilesenizde biz de faydalansak:)
Şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imfurkan -- 8 Ekim 2021; 8:36:53 > -
mükemmelsiniz hocamm teşekkürlerrr
-
Yamayı kurdum oyun açılmıyor steam üzerinden sebebi ne olabilir?
gamepressure.comKane & Lynch: Dead Men GAME MOD Windows 10 Crash Fix (GFWL Fix) - downloadhttps://www.gamepressure.com/download.asp?ID=76753Arkadaşlar şunu yapın. Hala GFWL üzerinden çalışıyor oyun. Offline hesap açmanız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 24 Şubat 2022; 23:39:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X