Şimdi Ara

Kane & Lynch: Dead Men Türkçe Yama %100 [YAYINLANDI] PC/PS3 V2 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
8
Favori
20.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

Arkadaşlar merhaba öncelikle ilk oyunu Win10'da oynayamayanlar (fps problemi) için bir düzeltmem olacak yapmanız gereken çok basit nvidia paneline girin ve mevcut grafik ayarını intel (yeni nesil işlemlemcilerin hepsi için geçerli) olarak değiştirin fps problemi çözülecektir ve bir kaç sorum olacak oyunun Türkçe olmayan ara sahneleri için yeni bir fix yayınlayacak mısınız? İkinci oyunun Türkçe yama çalışması nasıl gidiyor. Teşekkürler.

Dediğiniz çözüm notebook'larda olabilir fakat işletim sistemlerinde ekran kartı takılıyken başka bir grafik bağdaştırıcısı görülmemekte ne yazık ki.

İlgin için ben teşekkür ederim, ilk oyunun ve ikinci oyunun yükleme ekranı sahnelerini maalesef çeviremiyoruz. Aslında çevirdiğimiz altyazı dosyalarında var onuda çeviriyoruz fakat oyun kabul etmiyor, yani çeviriyi gidip başka yerden alıyor ve başka dosyalar için farklı tool'lar gerekiyor onlarda bizde yok. Hakan Abrak ile dahi iletişime geçtik kendisi bu konuda yardımcı olmadı (Yapımcı firmanın sahibi )

İkinci oyunun yamasınıda 1-2 haftaya paylaşacağım şuanda test aşamasında, normalde çıkmayacak hatalar çıktı onunla uğraşıyoruz. Yinede öğrenmek istiyorsan bu yamayla birlikte Kane'nin ilk yamasınıda güncelleyeceğim yine çeviri iyileştirmeleri ve hatalara karşı.

Intel'in işlemcilerinde HD grafik entegrasyonu var sadece notebook'lar ile alakalı değil masaüstü pc'ler için de geçerli. Sağ tık Nvidia grafik denetimi ve oradan 3d ayarlarının yönetilmesi kısmına bakın. Oyunun exe'sini bulun Nvidia ise Intel yapın Fps sorununuz çözülmüştür.

• Elinize sağlık, lise'deyken oynuyordum bu oyunu hikayesi benide derinden etkilemişti. Yamanız ile eğlenerek oynadım nostaji oldu yani:) Dog Days'ıda projesi son durumu nedir ? 2'ci oyunuda türkçe oynamak isterim.
  • Böyle mesajların gelmesi bizi sevindiriyor, ilginiz için teşekkür ederim.
    Kane & Lynch 2 Dog Days projesi son aşamalarda Haziran ayında teste geçtik ve ilk test bitti hatalar düzeltildi son kez teste girdi geçtiğimiz hafta testin sonuna doğuru PC'de bir sıkıntı yaşadım ve test dosyalarını kaybettim dosyaları kurtarmaya çalışıyoruz ancak olmaz ise yeniden başlayacağım gibi görünüyor teste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 19 Ağustos 2017; 20:12:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MediaStill

Elinize sağlık, lise'deyken oynuyordum bu oyunu hikayesi benide derinden etkilemişti. Yamanız ile eğlenerek oynadım nostaji oldu yani:) Dog Days'ıda projesi son durumu nedir ? 2'ci oyunuda türkçe oynamak isterim.

Değerli yorumunuz için teşekkürler. Ümit arkadaşın dediği gibi şu an test aşamasında fakat sistemsel arıza nedeniyle tekrardan test edilecek gibi görünüyor.

2.oyununda eğlencesi için biraz daha beklemelisiniz ama beklediğinize değecek merak etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize Sağlık Hela Olsun
  • linkler ölmemişse la casa de papel revaçtayken oynamak isterim bu oyunu

• quote:

Orijinalden alıntı: diegogs

linkler ölmemişse la casa de papel revaçtayken oynamak isterim bu oyunu

Linkte herhangi bir sorun yok çalışıyor gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.
  • 2.3 gb lık tr yama olur mu
  • dostlar 2.oyunun yaması mevcut mu acaba
  • Küçükken oynamıştım ama o zamanlar bir şey anlamamıştım. Helal olsun valla. Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

dostlar 2.oyunun yaması mevcut mu acaba
    Kane & Lynch Dog Days: 2 Tarafımızca çeviriliyor, ancak ilk oyundan daha sorunlu bir dosya yapısına sahip olduğundan dolayı yavaş ilerliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaN.

Kane & Lynch Dog Days: 2 Tarafımızca çeviriliyor, ancak ilk oyundan daha sorunlu bir dosya yapısına sahip olduğundan dolayı yavaş ilerliyoruz.

Alıntıları Göster
    Şuan yüzde kaç hocam

• Spoiler
    Oyunun sonunda geri dönüp diğerlerini de kurtarabiliyormuşuz. Görev hedefi direkt helikopteri gösterince oradan bitirmiş bulundum. Üzdü...
    Spoiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8B3665B5

Şuan yüzde kaç hocam

Alıntıları Göster
    Yakın zamanda Kane & Lynch Dog Days 2 ile ilgili duyuru yapacağız..
  • İlk oyunda yaptığınız son farketmiyor 2.oyunda yine iyi sonla devam ediyor. *SPOILER* Yani Lynch yine oyunun başındaki gibi ekibini satıyor, ölüme terkedip kızıyla helikoptere binip onu kurtarmayı seçiyor.*SPOILER*

Dog Days yaması yakında sizlerle olacak aksilik çıkmazsa testi bitirip yayınlayacağız önümüzdeki haftalarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 23 Temmuz 2018; 16:19:53 >
  • Kane & Lynch Dog Days 2 Türkçe Yama Çalışmasında son aşamalara gelindi..

Bu arada Oyun şuanda Steam'de %90 indirimde 1,80 TL'ye satılıyor. İlerleyen zamanda Yamayı Orjinal oynamak oynamak isteyen arkadaşlara duyurulur.
    İndirim Steam'de 13 Ağustos'a kadar geçerli.
  • Birader hiç boşluk falan bırakmadan böyle pat diye spoiler yazılır mı? Heves falan bırakmadın tebrik ederim seni.
  • 2.oyun olan Dog Days'in türkçe yaması yayınlanmıştır, aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/kane-lynch-2-dog-days-turkce-yama-100-yayinlandi--134581060
  • Yama eksik iniyor herhalde.2.GB yazıyor ama hemen iniyor.Neden olabilir bu iş?
  • Hocam iyi günler, teknoforza.net sanırım kapanmış. Yamanın paylaşıldığı başka bir site mevcut mudur? Konuyu güncelleme ihtimaliniz var mı? Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.