Bildirim
Kangoo çalışmama sorunu (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lpg için bobinden alınıyor o kablo normal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Slm arkadaslar 2005 dizel 1.5 kangom var kontagi actigimizda gostergede kirmizi nokta halinde lamba var 5 saniye sonra sonuyor sonmeyip duz yanarsa arac calismiyor bilgisi olan basina gelen varsa cvp verirseniz sevinirim herzaman yapmiyor yesekkur ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hele sukur uye olabildim. Burayi zor buldum.sonra
Simdi ayni sorun bende de var. Cok yapmiyor ama kontagi cevirince kirmizi lamba sabit yanil.kalirsa araba mars basiyor.ama hayatta calismiyor.
Tam 1 milyar masraf ettirdiler anahtar defisti daha bi coknsey ustanin iyisine gidnce 20 tl ye.cozdum olayi
Röle oksitlenme yapiyor yagan yagmurdan au girince sebeb bu. Roleyi cikarip taksan bile aninda duzeluyor bi kac gun yapmiyor
Benim 1 haftadir her sabah yapio. 10 saniyede halledip calistiriom :) role deiscek sebeb bu ise bosa masraf ettmeyin
Hele ben beyin sokup taktirdim onla bilr.alakasi yokmus. Dedimya ustanin iyisine denk gelin
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konuyla alakali yardim isteyen olursa yazsin ben tarif ederim guzelce ne oldugunu. Ben 1 sene ugrasip buldum cunki.
Konuyla.alakali derken
Kontagi cevirdiginizde kirmizi ışık sabit kalirsa zaten arac calismaz. Bu durumla.ilgili demek istedim
Aracın krank sensörü değişti düzelmedi.Araba beyin tamircisine çekildi beyin sağlam çıktı usta immo da sıkıntı vardı çözdük dedi.Araba çalışıyor ama aşırı titreme tekleme var gaz yemiyor gaza basınca istop ediyor.Ateşleme sistemi,bobin,kablolar,bujiler hepsi değişti.Ama tekleme ve gaz yememe sorunu devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2005 1,5 dci renault kangoo bazen çalışıyor bazen marş basmasına rağmen çalışmıyor emme manifolduna giden boruya balata spreyi sıkarak çalıştırıyoruz. 6 ay önce yeni motor yapıldı beyin değişti son 2 aydır arıza olduğundan beri yakıt pompası enjeksiyon buji akü hepsi değişti fakat hala çözüm bulamadık böyle bir şey le karşılaşan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X