Şimdi Ara

Kangurum.com.tr ve cep fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nette k750i fiyatlarına bakarken kangurum.com.tr gözüme çarptı.normal piyasandan yaklaşık 50-70 ytl daha ucuz cep telefonu fiyatları.kangurum.com dan hiç alışveriş yapmadım yapan arkadaşlar varsa memnun kaldımı?

bi bakın fiyatlara gerçekten diğer net alışveriş sitelerine göre oldukça uygun bazı telefonlarda 80 ytlye kadar indirim var.

• evet arakadşa burda d600 aldık diğer fiyatlara göre 80 ytl gibi daha iid
    uygun bi site
  • peki kvk garantisimi veriyorlar?ve de kargoda gecikme oldumu arkadaşında eğer herhangibir problem yoksa şimdi vereceğim siparişi gerçekten fiyatları uygun diğerlerine göre.
  • kardeş fiyatlar dediğin kadar uygun deil ben dün
    k750i yi ankara armadadan 670ytl ye kvk garanyili aldım
  • zaten online alışveriş sitelerine göre dedim demin bascuda.coma yeni adıyla bidolu.com a baktım ki burdan baya bi alışveriş yaptım sorun çıkmadı hiç.orda k750i 789 ytl arada tam 89 ytl fark var
  • mail attım müşteri hizmetlerine garantisi kvk mı veya diğer firmalarınmı diye kvk yada genpa tarafından 2 yıl garantili diye cevap yazmış müşteri hizmetleri.bu ne demek oluyo pek anlamadım. kvk garantilide gelebilir genpa garantilide gelebilirmi demek oluyo kafama takıldı.
  • yokmu hiç bu siteden alışveriş yapan kimse?
  • Bence daha iyi fiyatlı siteler var. senwww.akakce.com adresinden kontrol et fiyatları ama aldanma bazısı grey mal satıyor.Ve bu greylerde Flash hediyesi yok.
    Kangurum sağlamdır,migrosun sanal satış noktası.Alışveriş yapmadım ama geç gönderiyorlar diye duydum.
  • www.ereyon.com.tr daha ucuz
  • ben yazın kangurumdan 12 taksitle k750 aldım cok memnun kaldım tel KVK garantiliydi
  • bu grey mal hikayesi tam olarak ne anlama geliyor?birisi açıklarsa çok sevinirim.
  • Grey olması nedir.
    bilindiği üzere Türkiyede bir sürü ithalatçı var. Bunlardan KVK,Genpa,Netcell vs. ortak servis noktaları kurmuş ve her birinin sattığı cihaza bu servisler bakıyor.diğer firmaların ithal ettiği mallar ise ,o firmaların kendi servis noktalarında bakılıyor.Tabii bunların servis noktaları çok yaygın değil.
    Ve harici flash hediyesi KVK'nın ithal ettiğinde var.Grey dediğimiz diğer ufak ithalatçıların mallarında flash hediyesi yok.
  • öle harbi ucuz bi yer warsa söleyin beylerr garantiiii lii falann da bilgimiz olsun
  • KANGURUM COK UCUZ AMA AYNI URUNU BİRKAC FİŞYATTA SATABİLİYORLAR. SORU SORDUGUNUZ AMAN MUSTERİ HİZMETLREİ 10 DAKİKA İÇERİSİNDE SİZİ ARıyorlar.
    mesela orada su nada 2 adet lgp7200 var. ne hi,kmetse
  • quote:

Orjinalden alıntı: realgs

Grey olması nedir.
    bilindiği üzere Türkiyede bir sürü ithalatçı var. Bunlardan KVK,Genpa,Netcell vs. ortak servis noktaları kurmuş ve her birinin sattığı cihaza bu servisler bakıyor.diğer firmaların ithal ettiği mallar ise ,o firmaların kendi servis noktalarında bakılıyor.Tabii bunların servis noktaları çok yaygın değil.
    Ve harici flash hediyesi KVK'nın ithal ettiğinde var.Grey dediğimiz diğer ufak ithalatçıların mallarında flash hediyesi yok.

o zaman tekofaks da grey dediğimiz olaya giriyor!?!??!
  • müşteri hizmetlerine mail attım telefonlar hangi firmanın garantisi altında diye bana diyoki yetkili kişi elinize hangisi gelirse genpa yada kvk.ikisinden biriside gelebilir dedi.bende sinir oldum çok saçma bi açıklama gibi geldi bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantbaytam

müşteri hizmetlerine mail attım telefonlar hangi firmanın garantisi altında diye bana diyoki yetkili kişi elinize hangisi gelirse genpa yada kvk.ikisinden biriside gelebilir dedi.bende sinir oldum çok saçma bi açıklama gibi geldi bana.

Genpa ya da KVK adı altında garantili olması bişeyi değiştirmez...İkisi de birbirlerinin mallarına garanti şartları dahilinde hizmet veriyor...
  • genpa garantilide gelse kvk firması garanti kapsamında bakar diyosun yani.kvk istiyorum çünkü teknik servisi bana çok yakın herhangibir sorun olduğunda kapımın önünde gibi hemen götürebilirim.
  • Aslında ikiside aynı mal.Zira K750i'yi KVK ithal etti,W800'ü Genpa.
    Yani Genpa K750yi KVKdan alıp satıyordu ilk zamanlar.Şimdi hala KVKdanmı alıyor yoksa kendi de ithal ediyormu bilmiyorum.
  • en uygun sitede orası almam için diğerleri çok pis vade farkı koyuyor.taksitle alacağım için bunuda düşünmem lazım tabii.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.