çook ciddi soruyorum herkes "kankamı asla satmam" diyebilir ama siz ne diyosunuz merak ediyorum ... aşık olduğunuz ve aylardır peşinde koştuğunuz kız mı yoksa aynı kaba ettiğiniz dostunuz mu ??
ciddi cevap verin lütfen..
Yukarıda arama butonuna tıkla '' Kanka mı '' yaz arama kutusuna yüzlerce cevap çıkar ortak. Çoook açıldı bu konulardan
tahmin etmeliydim ..ok ii akşamlar
Ya neden arkadaşını satsın ki ? ikisini bi arada götüremiyor mu adam
arkadaşını satma değil be abi... bende öyle düşünüyodumda ...artık haftasonlarını kızla geçirip ,okuldada hep onunla takılma noktasına geliyo ya iş ...o anda kızdan ayrılmak mı yoksa kankayla bozuşmak mı bunu merak ediyorum...kankayla bozuşan çooook arkadaşım varda bide herkesin bi lafı vardır ya "dostumu ölsem bile satmam" diye ...bunun yalan olup olmadığını merak ediyorum ...şidmiye kadar hiç satmayanı görmedim ...
Ben mesela hiç arkadaşlarımı bir kız için satmadım. Ama öyle algılayan vardı anlattım anlattım.. Kendi düşüncelerini bana zorla itmeye kalkıştılar. Hatta en sonunda onlarla kavga ettim.
Soruyorum sana ? Millet başkasıyla çıkarken başkası da ses etmiyorda ben çıkınca mı kötü oldu. Ben biliyodum beni kıskandıklarını o yüzden bekledim sabırla ama yetti en sonunda.. Herkes herkesin özeline saygı duymalı ve karışmamalıda..
Ha haftasonu işine gelirsek onuda çıkan çocuk yani düşünecek.. Durumları dengeleyecek ya beyaz bir yalan atıcak :) Haftasonuda en az bir saat olsun zaman ayrılmalı arkadaşlarına.. Yani hep kızla birlikte olunmamalı.. Kıza fazla ilgi iyi değildir dostum ve bunu ara ara arkadaşlarına söylersen iyi olur. Ben bu kadar yani Konuyu ayrıyetten açtığın için tşk ederim.. İyi forumlar
Kızdan ayrıldığında başını omzuna yaslıyacağın bir kankan olsun diyorum. Gerisini sen düşün.
Ne kankam ne kız arkadaşım var. Kedim bile yok lan!
Kanka'larım Her Şeye Bedel!
Ha eğer olsa ikisine de yol verirdim ayrım yapmam gerekirse, o ayrı.
gerçi ben bunu sordum ama benim kankalarımın sevgilisi olmadığı halde 3-4 aydır yanıma yaklaşmıyolar her hafta aynı bahaneyle ama sebep kız olmadığı için lafta edemiyorum ..hep ders diyo bişey diyo ..kız olsa laf sokacam . ..ya birde şey var kankanın anlayışlı olmasıyla alakalı ..kıskançsa gelir gider laf sokar huzursuzandırır insanı ama benim kankalarım genelde "olum bizi sat kızların yanına git enin için daha iyi" falan diyip duruyo ... (acaba istemiyolarmı lan beni!!!) Bak şimdi şüphelendim ha! Tovori hocam yaptığın en güzeli dediğin gibi abartanlar olunca iş kavgaya kadar gidiyor ama kavga ettiğin zaman işte o zaman tam anamıyla "kız için kankasıyla kavga etti" durumu oluyor... OHA ÇOK KARIŞIKMIŞ...
bi haftasonunu sevgilinle diğer haftasonunu kankanla geçir
quote:
Orijinalden alıntı: jOkErGuEsT
Ne kankam ne kız arkadaşım var. Kedim bile yok lan!
dur sana kedi alıp yollıyım lan içim parçalandı
hocam kediyi bilemem ama ben bi köpeği ikisinede tercih ederim sanırım :D en azından köpek bi 10 yıl tüm sadıklığıyla kalıyor afrası tafrası yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme