Şimdi Ara

Niye kız arkadaş bulamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle amacım ego kasmak falan değil, sorun nerede anlamaya çalışıyorum. Normalde bu karı kız mevzularını çok takmam ama tatile girip eve tıkılınca, amaçsızlıktan bunları sorguluyorum sürekli.

tipim ortalama (ortalamanın bir tık altı da olabilir bilemiyorum), siyah saçlı beyaz tenliyim, boy 184 kilo 76. Sporu bırakmadan önce vücudum fitti, şuan bel bölgesinde yağlanma var ama yine de fit sayılırım.

akademik olarak başarılıyım

maddi durumum iyi, 100 küsür bin liralık arabam var

her türlü ortama uyum sağlayabilen, yerine göre eğlenceli, az da olsa entelektüel bilgi birikimine sahip, normal biriyim. Özgüvensiz değilim. yüksek ego sorunum var sadece. bunu da insanlara pek yansıtmamaya çalışıyorum.

son 6 ayda birkaç tane ret yedim hepsi de tip olarak ortalama tiplerdi. tipe mecburen bakmıyorum artık, tek kriterim kendi okulumdan olması.

2 yıldır ara sıra gördüğüm çok hoşuma giden sarışın bir kız vardı okulda. son finalim çok iyi geçtiğinden anlamsız bir sevinç ve motivasyon vardı. arkadaşları okuldaki bir kafede bekliyordum. o sarışın kız da oradaydı. normalde böyle bir şey yapmam ama dediğim gibi o anlamsız sevinç bana bir gaz vermişti. okuduğu bir kitap hakkında soru sordum, tanıştık az muhabbet ettik ama çok istekli değildi. sıradan yerine iyi bir tipim olsaydı içime düşerdi.

sizce sorun nerede?

not: daha önce kız arkadaşlarım oldu fakat çok kısa sürdü hep. hepsini ben bitirdim. hiçbirinden hoşlanmamıştım.

• Cünkü kizlarda güzelliğe bakıyorsun. Bu üzden de ortalama tipleri küçük görüyorsun ve kızlar anlıyor bu tavrini.

Ve de tipe önem verdiğin için güzel kizlari gözünde büyütüyorsun.

Para ve tip önemsizdir. Para sadece evlilikte önemlidir ki kimse doktor varken kasiyerle evlenmez. Ama ögretmen gibi ortalama paran varsa kizda seni seviyorsa o iş olur.

Neyse kizlarinda insan olduğunu kafana iyice empoze et. Senden bir farklarinin olmadigini hatta senden daha sevecen ve iyi kalpli olduklarini kafana yerlestir. Tipi onemseme. Tipi onemseyen erkek acizdir. Ve de asık olmaya bak. Aşkı tattiktan sonra devami gelecektir ve de aşkta güzellikle olmaz. Otur konuş onlara sans ver. Tipine göre yargilama.(cirkin(bakimsiz) ve kapalilar haric)
    Yapay Zekanın Yanıtı

Neden Kız Arkadaş Bulamıyorum?

Birçok kişi, özellikle de erkekler, kız arkadaş bulamama sorunuyla karşı karşıyadır. Bu durum, çeşitli faktörlere bağlı olabilir.

Sosyal Beceriler:

• Kız arkadaş bulamamanın bir nedeni, zayıf sosyal beceriler olabilir.
    • Kendini ifade etmekte zorlanıyor, özgüven eksikliği çekiyor veya sosyal ortamlarda rahat hissetmiyorsan, kızlarla bağlantı kurman zorlaşabilir.

Görünüm ve Kişisel Bakım:

• Görünümün ve kişisel bakımın, kızlarla etkileşim kurma konusunda rol oynayabilir.
    • Bakımlı olmak, kendine güvendiğini ve öz saygı duyduğunu gösterir.

İletişim Becerileri:

• Kızlarla etkili bir şekilde iletişim kurmak, bir ilişki kurmanın anahtarıdır.
    • Aktif dinleme, açık iletişim ve uygun vücut dili, kızlarla bağlantı kurmanı sağlayabilir.

İlgi Alanları ve Değerler:

• Kız arkadaş bulamamanın bir başka nedeni, benzer ilgi alanlarına ve değerlere sahip kızlarla tanışamama olabilir.
    • Hobilerine ve etkinliklerine katılarak, seninle ortak noktaları olan kızlarla tanışma şansını artırabilirsin.

Yaşam Tarzı ve Beklentiler:

• Yaşam tarzın ve beklentilerin de kız arkadaş bulamamana katkıda bulunabilir.
    • Fazla meşgulsen veya çok seçiciysen, kızlarla tanışma ve bağlantı kurma fırsatlarını kaçırabilirsin.

Çevresel Faktörler:

• Yaşadığın yer veya çalışma ortamın, kızlarla tanışma fırsatlarını sınırlayabilir.
    • Büyük bir şehirde yaşıyorsan, kızlarla tanışma şansın daha fazla olabilirken, daha küçük bir kasaba veya kırsal bir bölgede yaşıyorsan, bu fırsatlar daha sınırlı olabilir.

Kız arkadaş bulamama sorununun üstesinden gelmek istiyorsan, bu faktörleri göz önünde bulundurmalı ve üzerinde çalışmalısın. Sosyal becerilerini geliştirmek, görünümüne ve kişisel bakımına özen göstermek, etkili iletişim becerileri geliştirmek ve yaşam tarzını ve beklentilerini ayarlamak, kızlarla bağlantı kurma ve bir ilişki geliştirme şansını artırabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cünkü kizlarda güzelliğe bakıyorsun. Bu üzden de ortalama tipleri küçük görüyorsun ve kızlar anlıyor bu tavrini.

Ve de tipe önem verdiğin için güzel kizlari gözünde büyütüyorsun.

Para ve tip önemsizdir. Para sadece evlilikte önemlidir ki kimse doktor varken kasiyerle evlenmez. Ama ögretmen gibi ortalama paran varsa kizda seni seviyorsa o iş olur.

Neyse kizlarinda insan olduğunu kafana iyice empoze et. Senden bir farklarinin olmadigini hatta senden daha sevecen ve iyi kalpli olduklarini kafana yerlestir. Tipi onemseme. Tipi onemseyen erkek acizdir. Ve de asık olmaya bak. Aşkı tattiktan sonra devami gelecektir ve de aşkta güzellikle olmaz. Otur konuş onlara sans ver. Tipine göre yargilama.(cirkin(bakimsiz) ve kapalilar haric)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 19 Ocak 2018; 10:27:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence aramıyorsun ve kendini yüksek görüyosun arayanlar bile bulamazken sen oturarak bulacağınımı sandın hemde güzel bir kız hemde bilkentten imkansız

önce bilkentliyim havalarını bırakacaksın sonra arayacaksın baya arayacaksın hemde ondan sonrasıda şansına kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

bence aramıyorsun ve kendini yüksek görüyosun arayanlar bile bulamazken sen oturarak bulacağınımı sandın hemde güzel bir kız hemde bilkentten imkansız

önce bilkentliyim havalarını bırakacaksın sonra arayacaksın baya arayacaksın hemde ondan sonrasıda şansına kalmış

gözde, yağmur çok güzeldi demi

tipe bakmıyorum mecbur olarak ama şimdi bir uruk hai ile sevgili olacağıma elimi şey yaparım daha iyi.
  • güzel kızları gözünde büyütme bence en zor kısım tavlamak sonrası zaten kızı elde etmiş oluyorsun ve kendini sana açıyor.Bende güzel bir kızla çıkmaya başlamıştım ve pek yüz vermemiştim açıkçası kendisi beni biraz buluşmaya zorladı.Ben onu takmazken herşey güzeldi fakat 1 ay sonra ben ısınıp hoşlanınca biraz ipleri eline verdik ve benden ayrıldı.Yani güzel olmasaydı mesela bu denli dibim düşmezdi ve belki de ben ayrılırdım.

Sonrası zaten vasat ve vasat üstü kızlar gırla çevremde.Ama ilgimi çekmiyor mesela ha diyince buluşmaya hazır o kadar çok hatun var ki .. Denk gelmesi lazım sadece.Güzel olunca karakteri eksik oluyor mesela hiç dengesi yok sürekli birşeyler eksik oluyor.Güzel ve egolu kızlardan ve yakın zamanda sevgilisinden ayrılmış kızlardan uzak durulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 19 Ocak 2018; 11:7:2 >
  • Egoist olacaksın. Teklif edip birkaç kere red yemek ha..

Misal ben teklif etmem. Kendimce kurallarım var.

Parayla arabayla geçici kızlarla takılırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Egoist olacaksın. Teklif edip birkaç kere red yemek ha..

doğru diyorsun fakat kızlar ipleri öyle güzel eline alıyorki.
    sert duruyorsun yüz vermiyorsun fakat belli bir süre sonra bağlanıyorsun işte o zaman yeniliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

sert duruyorsun yüz vermiyorsun fakat belli bir süre sonra bağlanıyorsun işte o zaman yeniliyoruz.

Bir kadın hariç kimseye bağlanmadım. Bağlanmak başlı başına saçmalık. Ama kendime bağlamayı severim.

İster yüz ver ister verme. Gül, bazen laçka ol ama o ağırlığını hissettir. İpler her zaman elinde olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Bir kadın hariç kimseye bağlanmadım. Bağlanmak başlı başına saçmalık. Ama kendime bağlamayı severim.

İster yüz ver ister verme. Gül, bazen laçka ol ama o ağırlığını hissettir. İpler her zaman elinde olur.

malesef bu hatanın bedeli biraz ağır ödedim ,
    belli bir yaştan sonra zaten kimsey beğenmiyorsun birde malum türk kızları çalışmaz etmez dünya görüşü fikri yoktur,
    40 yılda bir hoşlandığım biri çıktı o da eski sevgilisini bahane edip ayrıldı.
    ben kızı takmıyorken evlilik planları yapıyordu ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 19 Ocak 2018; 11:28:24 >

• Kardeşim bak altında arabam cebinde paran varmış nedir bu sevgili merakı yurt dışına git mesela ? Yazın Marmaris Bodrum yap burda da gece hayatına takıl sevgili olma o ortamlardaki kaşarlarla takılcan hem güzel olsun hem namuslu olsun hem sex yapayım öyle bir şey yok burda varsa Avrupada o kesim.

Mesela benim arkadaşımın imkanı yok sosyal medyadan hatun düşürüyor iyi kötü yabancı hatunlarlada konuşuyor imkanım olsa buraya1 hafta davet edip takılırım dedi TR ye geliyorsa misafir olma durumları var.

Ya arkadaş ortamın bol olcak sevgilisi olmayan kızlar olcak ya da bardan internetten düşürcen okuldaki kızları bilmiyorum o ortama hiç gitmedim sınıftan falan düşürcen işte öyle Delibal da ki gibi olmuyor farklı fakülteden farklı kızı düşürmek neden cevap belli çünkü.

Tavsiyem gece hayatına takıl yanımda hatun olsun diyorsan öte ki türlü ihtimaller düşük filmlerdeki gibi olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.