quote:Orijinalden alıntı: Aras Topuz quote:Orijinalden alıntı: EdaisY quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: EdaisY Sevgili olaiblir ama sewgili Pek olası görünmüyor yakında o da olur merak etme Zeki arkadaşım klavye hatası olduğu belli Ama w ile v arasında epey bi mesafe var Ayrıca üşüyorsan üstüne Google earth insan .lama işaretlerini kullanır. Ne oluyor ya imzam yeşil oldu. Edaisy toksin mi salgılıyorsun ya
quote:Orijinalden alıntı: QuestionMark quote:Orijinalden alıntı: ClemeNthá quote:Orijinalden alıntı: EdaisY quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: EdaisY Sevgili olaiblir ama sewgili Pek olası görünmüyor yakında o da olur merak etme Zeki arkadaşım klavye hatası olduğu belli Ama w ile v arasında epey bi mesafe var Ayrıca üşüyorsan üstüne Google earth
quote:Orijinalden alıntı: Aras Topuz Ne oluyor ya imzam yeşil oldu. Edaisy toksin mi salgılıyorsun ya sadece senin değil benimde öyle oldu üstelik yazılarda yeşil
Asıl kankiden olur, Sigmun amcamın dediğine göre eğer bir erkek bir kızla arkadaşlık kuruyorsa bilinç altında onunla yatmak varmış.
quote:Orijinalden alıntı: berdush Asıl kankiden olur, Sigmun amcamın dediğine göre eğer bir erkek bir kızla arkadaşlık kuruyorsa bilinç altında onunla yatmak varmış. sigmund
quote:Orijinalden alıntı: berdush eğer bir erkek bir kızla arkadaşlık kuruyorsa bilinç altında onunla yatmak varmış. Bunun doğruluk payı nedir
quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: Aras Topuz Ne oluyor ya imzam yeşil oldu. Edaisy toksin mi salgılıyorsun ya sadece senin değil benimde öyle oldu üstelik yazılarda yeşil O altıntıdan devam edilmemeli.
quote:Orijinalden alıntı: Tech. Türk quote:Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR quote:Orijinalden alıntı: Tech. Türk quote:Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR Bizde? Din kardeşimizin için dua et. ? Bu nasıl bir konu yahu? Herkes imlâ hatası yapmış. Bu münafık bizi de bozdu. Allah ıslah etsin. Arkadaştan sevgili olmaz bu arada. Bağlacı bitişik yazanı bilmiyorum ama kalın yazan münafık sensin.
quote:Orijinalden alıntı: Aras Topuz quote:Orijinalden alıntı: EdaisY quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: EdaisY Sevgili olaiblir ama sewgili Pek olası görünmüyor yakında o da olur merak etme Zeki arkadaşım klavye hatası olduğu belli Ama w ile v arasında epey bi mesafe var Ayrıca üşüyorsan üstüne Google earth insan .lama işaretlerini kullanır. İnsan cümlenin baş harfini büyük yazar Neyse birşey dedik cılkı çıktı yine Sewgiliye devam...
quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: berdush eğer bir erkek bir kızla arkadaşlık kuruyorsa bilinç altında onunla yatmak varmış. Bunun doğruluk payı nedir Ben o zaman Freud okumaya başlıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: EdaisY quote:Orijinalden alıntı: Aras Topuz quote:Orijinalden alıntı: EdaisY quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: EdaisY Sevgili olaiblir ama sewgili Pek olası görünmüyor yakında o da olur merak etme Zeki arkadaşım klavye hatası olduğu belli Ama w ile v arasında epey bi mesafe var Ayrıca üşüyorsan üstüne Google earth insan .lama işaretlerini kullanır. İnsan cümlenin baş harfini büyük yazar Neyse birşey dedik cılkı çıktı yine Sewgiliye devam... Ben sewgili olunur diyorum. Sanırım gene imzam yeşil olcak
quote:Orijinalden alıntı: Aras Topuz quote:Orijinalden alıntı: Aras Topuz quote:Orijinalden alıntı: EdaisY quote:Orijinalden alıntı: Tlg.RBTR quote:Orijinalden alıntı: EdaisY Sevgili olaiblir ama sewgili Pek olası görünmüyor yakında o da olur merak etme Zeki arkadaşım klavye hatası olduğu belli Ama w ile v arasında epey bi mesafe var Ayrıca üşüyorsan üstüne Google earth insan .lama işaretlerini kullanır. Ne oluyor ya imzam yeşil oldu. Edaisy toksin mi salgılıyorsun ya EdaisY'nin Forumdaki Özel Gücü Bu Alışıcaksın