Şimdi Ara

Kanlı canlı Lugo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada karşılık veren olduğunda kırmızı yediğinden çirkeflikte sınır tanımazdı kendisini,

orada daha ilk maçlarında almış layığını hemen.

http://spor.milliyet.com.tr/kanlar-icinde-kaldi/spor/spordetay/16.09.2011/1439260/default.htm

• Daha çok dayak yer orda.
  • Bunun için böyle bir konu açıyorsunuz ben de birşey sandım.

Maccabi biraz iyi olsaydı da 5 tane atsaydı size keşke. yahudi takımı yense daha mutlu edecek duruma getiriyorsunuz insanı.

Neyse Maccabinin intikamını inönüde alırız her zaman yaptığımız şey ne de olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Bunun için böyle bir konu açıyorsunuz ben de birşey sandım.

Maccabi biraz iyi olsaydı da 5 tane atsaydı size keşke. yahudi takımı yense daha mutlu edecek duruma getiriyorsunuz insanı.

Neyse Maccabinin intikamını inönüde alırız her zaman yaptığımız şey ne de olsa...

1. ligde kalacağı garantilensin senin takımının önce..

kadıköydeki kalecisiz yenilginin hesabını alacaksın, sonra konuşacaksın..
    lugano için israili savunan bir beyinle ne paylaşılır ki. size herşey müstehak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

1. ligde kalacağı garantilensin senin takımının önce..

kadıköydeki kalecisiz yenilginin hesabını alacaksın, sonra konuşacaksın..
    lugano için israili savunan bir beyinle ne paylaşılır ki. size herşey müstehak.

neyse arda konusundaki mesajını beğendim , giydirmiyim technics sana bjk de ülkemizin takımıdır diyelim geçelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 16 Eylül 2011; 12:27:44 >

• verecek cevabım herzaman olacaktır herşeye hasan, okonu ayrı bu konu ayrı Türk'üz öncesinde ama sen Fenerbahçelisin ben Beşiktaşlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 16 Eylül 2011; 12:37:42 >
  • quote:

verecek cevabım herzaman olacaktır herşeye hasan, okonu ayrı bu konu ayrı Türk'üz öncesinde ama sen Fenerbahçelisin ben Beşiktaşlı...

Her insan Türk Müslüman ve Fenerbahçeli doğar, onu değiştiren toplumdur. Özüne dönmen dileğiyle

• quote:

quote:

verecek cevabım herzaman olacaktır herşeye hasan, okonu ayrı bu konu ayrı Türk'üz öncesinde ama sen Fenerbahçelisin ben Beşiktaşlı...

Her insan Türk Müslüman ve Fenerbahçeli doğar, onu değiştiren toplumdur. Özüne dönmen dileğiyle

Her Türk asker doğar dediler, askerleri içeri aldılar,
    Her Türk fenerli doğar dediler, sizinkileri içeri aldılar.

bizde selam olsun diyelim buradan

• Lugano'suz takima alisamadim arkadas ben, gozum fildir fildir onu ariyor resmen. Su Lugano'ya giydirenler buyuk ihtimalle az farkli bir versiyonu olan Toraman'a tapiyorlardir da kime anlatacaksin simdi. Rakip taraftarlarca sevilmez boyle adamlar dogaldir. 10 sene Uche Hogh'u andik simdi bir 10 sene de Lugano'yu anariz, zor gelir boylesi bi daha.
  • Filistin banane ya elin adamları için allah allah
  • Hocam sıkıntı yaşıyoruz zihnen anlaşılan. Lugano'nun yaptığı tek ayıp, Wagner'in ayağına basmasından başka bir şey değildir. Onun dışında yapılan sertlikler ve itirazlar oyunun içinde ve rakibin de tahriğiyle meydana gelen sürtüşmeler sonucunda oluştu.

Bu sene Bilica oynuyor ya(futbolunu ve kişiliğinden ben de haz etmem) artık yeni kahraman o olur.
  • quote:

sizin yahudi takımını desteklemeniz şahsım adına konuşursam bana koymaz

normal karşılarım

herkes istediğini destekleyebilir

bukalemun olmuyorsun benim gözümde

ama millete bukalemun diyenlerin (sözüm sana değil) benfica ya da bilbaoyu tutması interi desteklemesi bana komik geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

normal karşılarım

ama millete bukalemun diyenlerin (sözüm sana değil) benfica ya da bilbaoyu tutması interi desteklemesi bana komik geliyor

tabii tabii siz zaten bu güne kadar Hep FB yi desteklediniz avrupa maçlarında, hep biz köstek olduk tabii ya çok haklısın...!!

Bir İsrail maçında İsraile gık diyemeyip, kendi ülkenin takımına kendi ülkenin insanına ana avrat küfür ettiniz, size göre normal olan bu ise niye milleti elleştriyosun !!

• quote:

Orijinalden alıntı: chiller

quote:

quote:

normal karşılarım

tabii tabii siz zaten bu güne kadar Hep FB yi desteklediniz avrupa maçlarında, hep biz köstek olduk tabii ya çok haklısın...!!

Bir İsrail maçında İsraile gık diyemeyip, kendi ülkenin takımına kendi ülkenin insanına ana avrat küfür ettiniz, size göre normal olan bu ise niye milleti elleştriyosun !!

önce yazdığımı okusaydın mübarek kardeşim

ben açık açık söylüyorum herzaman, fb yi hiçbirzaman desteklemediğimi

bu yüzden siz desteklemeseniz de normal karşılıyorum

dediğim gibi önce oku sonra yorum yaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Deplasmandani maccabi maçında da ona küfür edersiniz..

erkek erkeğe mücadele olmuş.Burada taraflardan biri öyle olmayınca sıkıntı oluyordu

bak aşağıdaki videoda adamın giydiği formanın rengine, bizdeyken benzerlerini gördünmü hiç önceden. bu taraftakiler biliyorlar ne olduklarını yasen biliyormusun?
    http://www.dailymotion.com/video/xejwi0_ricardinho-aurelio-kavgasy_sport

olay giyilen formanın rengiyse sahada nobreyi avuçlayan emre aşığın, tombala çeken pascal ın, maçta Q7 nin üstüne yürüyüp maç sonrası gazeteciye saldıran nihatın forma rengi hakkında da bi yorum alalım senden hocam.

süper ligde tüm takımlarda uygunsuz hareket eden, çirkeflik yapan, pislik yapan adam var, kimse ak kaşık değil yani. sizde öyleydi bizde böyle demek komik oluyor...

bu arada videoda lugano dayak yemiş olsa eyvallah dicem ama ikili mücadelede adamın dirseği yanlışlıkla çarpmış. sevine sevine buna mı sevindiniz? şu adamı satıyoruz desek ligdeki bütün takımlar üzerine atlardı çirkefliği falanda kalmazdı o zaman tabii...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEITGEIST -- 19 Eylül 2011; 16:02:59 >

• luganoyu beğenmeyenler takımlarında böyle bir topçu olmadığı için haset edenlerdir.
    adam profesyonel futbolculuk dersi verdi gitti.
    aldığı paranın her kuruşunu haketti.
    ve taraftar olarak hepimizin gönlünde yer etti.
    yormayın kendinizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

luganoyu beğenmeyenler takımlarında böyle bir topçu olmadığı için haset edenlerdir.
    yormayın kendinizi.

luganonun futbolunu beğenmeme gibi bi durum yok bu konuda da siz yorulmayın

ama fb de yaptıklarını fransada yapamayacak bu da bi gerçek

orada 1 dirsek 6 haftadan başlıyor

şimdi arkanıza yaslanın ve kedi gibi olan luganoyu izleyip insanlara hak verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekne Kazıntısı -- 20 Eylül 2011; 13:23:24 >
  • quote:

quote:

luganoyu beğenmeyenler takımlarında böyle bir topçu olmadığı için haset edenlerdir.
    yormayın kendinizi.

Uruguay milli takımında izliyorduk O'nu.
    nedir gereksiz bu propagandanın sebebi.
    İnsan ister istemez "nasıl bir kuyruk acısıymış bu" diye soruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

quote:

yormayın kendinizi.

Uruguay milli takımında izliyorduk O'nu.
    nedir gereksiz bu propagandanın sebebi.
    İnsan ister istemez "nasıl bir kuyruk acısıymış bu" diye soruyor

bi acı filan yok merak etmeyin siz

zurna sadece luganonun beğenilmediğini düşünmüş

ben de onun oyuncu olarak yetenekli olduğunu düşündüğümü belirttim

yani defansif özelliklerine ve gol atmasına pozisyon almasına hatta oyunu okumasına hatta hırslı olmasına kimse bişey diyemez

demiyorlar da zaten..siz belki de işinize gelmediğinden elma ile armutu karıştırıyorsunuz

nedir elma...luganonun yeteneği

nedir armut..tüm meziyetlerine rağmen çirkef olması

ama çirkef biri mi lugano..evet hem de kocaman bi evet

bu mudur kuyruk acısı

sizle aynı fikirde değilim diye mi kuyruk acısı olacak

kuyruk acısının ne olduğunu quaresma geldiğinde gördük o konuya girmeyelim (seni bilmem ama çoğu fenerlide gördük bunu)

cesur yürek emreye katil emre diyenlerde var mıydı bu kuyruk acısı

ya da keitaya artiz diyenlerde

çelişmeyin

• Adam transfer olmuş gitmiş.
    Arkasından "bakalım şimdi ne yapacak?" diye sormak yalın bir "merak insanının" yapacağı şey değildir.
    Bunu yapmaya iten şey bir duygudur elbet.
    Bu duygunun adını ben kuyruk acısı koydum , beğenmedin.
    O zaman sen koy adını , ben karışmayayım.

Lugano'yu özlüyoruz da diyebilirsin , anıyoruz da diyebilirsin.
    Her ne dersen de , şu son maçtaki dumanını döndüremediğiniz hadiseye gelecek hep olay.

Bu arada gözümden kaçmıyor da değil.
    Fenerbahçelilerin yapmış olduğu hatalar ile Lugano topiğini aklamaya mı çalışyıorsun.Yoksa bu boku siz yemiştiniz , şimdi de biz mi yiyoruz mu demek istiyorsun?

Fenerbahçeli'ler Keiata'ya artiz , Emre'ye katil demişler mi?
    Demişler
    Bu sizde ki Lugano kuyruk acısını (benim deyimimle) açıklıyamıyor...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.