Şimdi Ara

KANSER - CANCER HELP ME - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 29 yaşındayım kolondan başladı dalak- pankreas -kemik - ilik şimdide karnımı sarmış bel üstü her yeri bi türlü iyileşemıyorum yardım edın ölmek için genç oldugumu dusunuyorum.

• Geçmiş olsun Allah şifa versin tedaviye baslamisindir illaki tedavine devam et sürekli gelip moralini yüksek tut diyip gidenlere pek aldırma moralin nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun hasta oldu diye kimse ölmez hastalığın türü ne olursa olsun Evet dünya hayatı çok güzel kimse gitmez istemez fakat burdan başka bir yeride gormedikki belki başka yerler daha güzeldir bizim dünya hayatı bir nevi ilk görüşte aşk gibi birşey ...bu dünyaya gelmeyi nasıl biz istemediysek hasta olmayida biz istemedik iki durumda irademiz dışında gelişen şeyler iraden dışında gelişen birşey için pekde düşünüp can sıkmaya degmez şuna %100inan eğer Allah biryerlerden şifa verecekse bize göre saçma sapan olan birseyden dahi verebiliyor içtiğin sudan bile veriyor yani sen tedavi için yola koyul gerisi onun bileceği iş ....düşüncelerini böyle sekillendirirsen birşeylerin üstesinden daha iyi geleceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.