Şimdi Ara

Sef 1000 mg antibiyotik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sef 1000 mg kullanıyorum.doktorum bitene kadar,kullan dedi.'kasık fıtığı" ameliyatından sonra iç iltihap oluşumundan dolayı 12 saat arayla alınması gerekiyor ilk 4 tanesini saati saatine içtim ama 5.,yi yarım saat gecikmeli içtim. sıkıntı olurmu etki açısından. bide yemek arasında içtim normal bu şekilde devammı edeyim yoksa esk saat'imememi döneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66 yozgat -- 16 Mart 2020; 5:15:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçtiğin saatten 12 saat sonrasına devam et. Yarım saat geç içtin diye bir şey olmaz merak etme.

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Önceki içtiğim saattenmi? şimdi dediğiniz gibi önceki ,çtiğim saatten içersem 12 saat ara olması gerekirken 11.5 saat ara olucak. Şimdi yeni zamanından devam etsem olmazmı.tamam yarım saat geç içmekten birşey olmaz, peki yarım saat erken içmekten birşey olurmu?.ben şu anki değiştirdiğim saatinden devam edeyim ilaca diyorum ,he dersiniz? Kutuda 20 tane var 5 tanesini güzdüz 3 gece 3 şeklinde aldım geri kalanlarıda gündüz 3 buçuk gece 3 buçuk şeklinde alıyım diyorum yani bu değiştirdiğim saatten devam edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66 yozgat -- 16 Mart 2020; 15:48:47 >
  • 66 yozgat 6 kullanıcısına yanıt
    Problem olmaz hocam gündüz 3.30 gece 3.30 için yarım saatten doz aşımı veya bakterilerin direnç sağlayamaz içiniz ferah olsun.

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.