Şanzıman yağı
Brodway yeni kasa aracım var geri vites müşürü bozuk yeni müşür aldım müşür değişirken şanzıman yağınıda değiştireyim diyorum 2018,de değiştirmiştim 80 numara yağ koymuştum 2019,da tekrar değiştirip 75/80 yağ koydum bu seferde müşür değişirken şanzıman yağıda değişsin diyorum ama internten N11,den falan şanzıman yağı baktım 720 tl normal internetten arama yapınca Ptt avm,de 600 tlve Turkoil market diye biyerde 630 tl,ye buldum Turkoil marketten alışveriş yapan varmı güvenilirmi? Ptt avm,de ipekyolu avm diye bir satıcı satıyor bu şanzıman yağlarında sahte çıkma ihtimali varmı? Bide şanzıman yağında üretim tarihi önemlimi? Ağustos,un 5inde muayene var.
Yağ filtresi orjinalmi?
Selamün aleyküm arkadaşlar daha öncede buna benzer bir konu açmıştım Neyse internetten oto erdemden brodway yeni kasa aracıma hava ve yağ filtresi ve bazı parçalar aldım ama yağ filtresine kafam takıldı deliklerin olduğu dairesel kısım düzgün değil belkide ondan dikkatimi çekti sizce bu yağ filtresi orjinalmi? Üzerindeki barkodu okutunca bu şekilde çıktı
Sizce bu filtreler nasıl
Selamn aleyküm arkadaşlar interneten N11 üzerinden Gold marka yağ flltresi ve Smf marka hava filtresi aldım hava filtresi neysede ama yağ filtresini araştırdığımda çevremde kullanan olmadığını internettede yorum ve değerlendirme göremedim sizce kullansammı yoksa iademi etsem kararsız kaldım filtreler yan sanayi ve yerli .Aracım 98 model brodway karbüratörlü.
Hoparlör
Selamün aleyküm 98 model brodway aracım var arka cam altına 2 adet hoparlör alıcam internette Drivetec diye ucuz yollu bir marka buldum 650 watt eski hoparlör 500 watt idi bu almayı düşündüğüm hoparlör benim teybe uyarmı.?Teyp kawai marka kw711 modeli amfi yok aracımda.
HONDA CİVİC MOTOR YAĞI
2014 honda civic fb7 otomatik vites aracım var yeni aldım aracı (Şubat sonında ) 154 binde kaç numara motor yağı koymalıyım? Öncesinde kaç numara motor yağı olduğunu bilmiyorum en son 2019 yılında 119 bin km,de yetkili servise girmiş o zamana kadar bakımlarda hep 0.20 motor yağı kullanılmış garanti bitiminden sonra aracın yağ bakımları dışarıda yapılmış (2 yada 3 bakım) bu bakımlarda kaç numara motor yağı kullanıldı bilmiyorum şimdi ben kaç numara motor yağı kullanmalıyım.? motor yağı ve şanzıman yağını internetten getirtsem olurmu.? tavsiyeniz nedir? Tekirdağ çerkezköydeyim.
(Not aracı ilk sahibinfen aldım fabrikadyon lpg,li) Bu yağ konusu yüzünden kafayı sıyırma aşamasına geldim
Bilgisayar videoları yavaş oynatıyor
|
Koyu renk üstüne açık renk boya uygulama
|
Müzik seti cd okumuyor
|
Brodway rölanti sorunu
|
Sef 1000 mg antibiyotik
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 296
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 86.250 (Bu ay: 2.998)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası