Şimdi Ara

Kanser tedavisi sonrası saç uzaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçım nasıl hızlı uzar bu yaklaşık tedavi bitiminden 1 ay sonra çok yavaş uzuyor okula gitmeye başladım ve çok özguven eksikliği yaşıyorum okulda şapka takıyorum. Herhangi bir kız arkadaş edinemiyorum 18 yaşındayım ve 11.sınıfım ve gözüme güzel gözüken bir kıza bakamiyorim

Hoşlanmak istiyorum ama olmuyor. Bu arada belirteyim ben osteosarkom kemik kanseri geçirdim ve uyluk kemiğimin alt tarafı ve altındaki tıp adı tibia olan dizin alt kısmı yok titanyum protez kemik var yanlış anlaşılmasın bacağım falan kesik değil içindeki kemik kesik bu nedenle koşma zıplama gerektiren hiçbir sporu yapamıyorum. Eskiden vücut geliştirme ile ilgileniyordum ama tedavi yeni bittiği için toparlanmak için başlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammet141524 -- 28 Ocak 2024; 22:52:32 >

• Allah başka dert vermesin, boşver saçı, önce normal sağlığına kavuş
  • Çok geç gördüm ve yanıtlıyorum kusuruma bakma. Tedavim bittiği için iyileştim sayılıyor. Ve doktorumda sadece 3 ayda kontrollere gelmem gerektiğini söylemişti. Zaten çok fazla şey yaşadım. kanser yüzünden de saçlarımı boşvermek istemiyorum. Çünkü saçlarım uzadığı zaman belki az belkide fazla şekilde mutlu olucağim. Aklıma kanserimi koymak istemiyorum. Yinede teşekkürler saçlarım fazla olmasada uzadı. Kız arkadaşim ister olsun ister olmasın artık umrumda değil. Ben hayatı yaşamaya bakacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.