Kanser tedavisi sonrası saç uzaması
Saçım nasıl hızlı uzar bu yaklaşık tedavi bitiminden 1 ay sonra çok yavaş uzuyor okula gitmeye başladım ve çok özguven eksikliği yaşıyorum okulda şapka takıyorum. Herhangi bir kız arkadaş edinemiyorum 18 yaşındayım ve 11.sınıfım ve gözüme güzel gözüken bir kıza bakamiyorim
Hoşlanmak istiyorum ama olmuyor. Bu arada belirteyim ben osteosarkom kemik kanseri geçirdim ve uyluk kemiğimin alt tarafı ve altındaki tıp adı tibia olan dizin alt kısmı yok titanyum protez kemik var yanlış anlaşılmasın bacağım falan kesik değil içindeki kemik kesik bu nedenle koşma zıplama gerektiren hiçbir sporu yapamıyorum. Eskiden vücut geliştirme ile ilgileniyordum ama tedavi yeni bittiği için toparlanmak için başlamadım
Kafam patlayacak gibi hissediyorum
LGS ye 1 hafta kaldı ve kafam çok dolu herşeyi düşününce kafam çok ağrıyor ekonomik durumumuz kotu diyorum bu ay sonu nasıl geçinicegiz LGS de kötü puan alırsam istediğim liseye giremezsem aksattiğım sporum ve oyundaki hesaplarım ne yapsam bilemedim ders te çalışmıyorum 1 aydır aşırı stresliyim sorunlar ortadan kaldırmak mümkün değil gelecek kaygısı da var var da var oldum sağlıklı düşünemiyorum odaklanamiyorum ders çalışsam bile en fazla 20 dakika sadece Instagram ve YouTube ta takılıyorum
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Fitness bitki bisiklet mobil ve PC oyunları Netflix dizileri
Muhammet kouli |
Ben Muhammet 18 yaşındayım osteosarkom kemik kanseri geçirdim ve şimdide üniversite sınavına hazırlanıyorum. Hayat hiç kolay değil.(ilerde ki Ben e istediğin gerçekleştimi bir kız arkadaş edindin mi mühendis olabildin mi hastalığın 5 senesinde hicbisey olmadan yenebildin mi ) |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 398 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Liseler