< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Kanser yapan teflon alternatifi yapışmaz tencere? (2. sayfa)
-
-
Ben de daha dün araştırıyordum, toprak, cam, çelik, emayeler sağlıklı bulduklarıma göre. Artık yapışacak yapacak.bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.yesilist.com/teflona-saglikli-alternatifler/
en iyi alternatif demir döküm gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 5 Eylül 2020; 9:46:6 >
Filmlerin gerçek olmadığının farkındasın değil mi? PubMed gibi bilimsel bir site varken benim bir filme inanmamı bekliyorsun. İlginç...
Ayrıca film, "Teflon zararlı." demiyor. "PFOA zararlı." diyor. Bu madde, artık teflonlarda kullanılmıyor zaten.
Mesela eskiden biberonlarda BPA (Bisfenola A) denilen bir madde vardı, artık yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 5 Eylül 2020; 10:6:20 >
Emaye kapli dokum tencere en mantiklisi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teflon konusunu araştırmıştım sağlığa zararlı bir kısmının bulunmadığını okuduğumu hatırlıyorum. Hatta izlediğim bir deneyde teflon içinde ki maddenin vücutta sindirilmediğinden bahsediyordu. İngilizce kaynaklardan kendi araştırmanızı yapmanızı tavsiye ederim
Sonuç olarak teflon maddesi yiyeceğe karışıyor muhalefet olacaksan başka kapıya
Arkadaşım sen sanıyorsunki devlet yada bilimsel kurumlar çalışıp araştırıyor halkın sağlığını korumak için, gerçekten öyle konularda hiç araştırma yapılmadığını hatta sadece üreten firmanın söylediklerinin kural olarak alındığını görünce hayret edersin teflonda böyleydi, hatta yeni bir örnek var 5g ile ilgili amerikan senatoya bilgi veren firma yetkilisini izle acınacak durumu gör.
Arkadaşım filmi nasıl izledin sen, filim bir kere gerçek yaşanmış bir olayı anlatıyor hikaye değil. Ve bu mücadeleyi veren avukat robert hala hayatta twitter paylaşımlarına bak kitabı bile var. Oda senin gibi bilimadamlarının böyle bizi başıboş bırakmayıp bu konuda çalışma yaptıklarını sanıyordu ama yanıldığını anladı.
Filmi izlemediğin şurdanda belli o maddenin adı c8 , pfoa da deniyor ama ticari ismi teflon. Yani teflon maddesi o tencerelerin ana unsuru kullanılmasa zaten teflon olmaz.Ayrıca adamın twitter paylaşımlarında bir sürü bilimsel makale vardı onlarında bir kısmını okudum.
Arkadaşım bende okuduğum kaynaklarda çok az miktarı zarar yapmaz diyor ama Amerika'da ki Dupont davası yeni sonuçlandı bu konuda adamlar para ile herşeyi yapıyor, olayların üstünü örtüyor. Karanlık sular filmini izle herşeyi anlarsın burada sana uzun uzadıya anlatamam.
quote:
Orijinalden alıntı: sybercompArkadaşım sen sanıyorsunki devlet yada bilimsel kurumlar çalışıp araştırıyor halkın sağlığını korumak için, gerçekten öyle konularda hiç araştırma yapılmadığını hatta sadece üreten firmanın söylediklerinin kural olarak alındığını görünce hayret edersin teflonda böyleydi, hatta yeni bir örnek var 5g ile ilgili amerikan senatoya bilgi veren firma yetkilisini izle acınacak durumu gör.
Teflonun sağlığa zararlı olduğu kanısına nasıl vardınız peki?
Aynen senin gibi araştırdığım ingilizce kaynaklardan
Hadi kardeşim sen çok biliyorsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sybercompArkadaşım bende okuduğum kaynaklarda çok az miktarı zarar yapmaz diyor ama Amerika'da ki Dupont davası yeni sonuçlandı bu konuda adamlar para ile herşeyi yapıyor, olayların üstünü örtüyor. Karanlık sular filmini izle herşeyi anlarsın burada sana uzun uzadıya anlatamam.
O miktarıda kendileri belirlediklerinden :D
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9AO miktarıda kendileri belirlediklerinden :D
Alıntıları GösterAynen kardeşim o miktarıda onlar belirliyor koyunu kurda emanet ediyorlar
-
Az bi şey yapışsa da en iyisi çelik tncere, diğerleri bi müddet sonra kaplamaları salıyor, yemekle beraber afiyetle yiyoruz, zaten 1 senede değişmek gerekiyor ama çelik öyle değil, al, senelerce kullan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Herşeyde var diye gözümüz kapalı korunmayalım mı, kaçabildiğimiz kadar kaçalım
-
Hocam bu nasi konu hortlatma korktum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun süredir yoktum işim düştü foruma
-
Dünya sağlık örgütünün nasıl açıklamalar yaptığınıda gördük, o gördüğün sağlık kuruluşları hep o şirketlerden para aldıkları için gerçeği doğruları söylemiyorlar, O filim gerçek olaya dayanıyor , hiçbir avukat davayı almıyor çünkü şirketten korkuyorlar, teflon bizim halk arasında dediğimiz ismi kimyasal adı pfoa ,yazık bu kadar doğruları çarpıtmayı ancak teflon satan bir şirket yapabilir , acaba senin bağlantın mı var?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X