Şimdi Ara

Kanseri Yendim Beyler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gecmis olsun aslanim hayata daha sıkı tutun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader geçmiş olsun açlık oyunlarının yeni filmi çıktı onu hemen izlemelisin ben daha önceki filmini bile izlemedim ama moda ya izlesen iyi olur yani hay lanet olsun çıkıyom ben

(Kurtulmana çok sevindim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkan -- 26 Kasım 2014; 22:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun kardeş

• Kardesim gecmis olsun.
    iyi vallahi sevindim atlatmana.
    Allaha sukur.

• Geçmiş olsun kardeşim

• Dostum geçmiş olsun senin adına çok sevindim.
  • Blackkan kullanıcısına yanıt
    Pek Yakinda'yla baslayip hepsini gormek istiyorum hocam

Tesekkurler herkese

• Çok geçmiş olsun, umarım şuanki gibi mutluluğun daim olur.
  • Allah şifa versin kardeşim. Annemde çapa'da tedavi gördü. Metin ve Sümer hoca sayesinde şuan durumu iyi Allah'a şükür.
    Rabbim bütün hastalara şifa versin..

• Geçmiş olsun
  • geçmiş olsun bi sebebi yok değil mi bu hastalığın allah tekrarını göstermesin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

Selenyum gibi antioksidan ürünleri belirli periyotlarda kullanmanız tedavi sonrası olabilecek muhtelif sıkıntıları önleyebilir.
    Epitelizan türde gıdalardan zengin beslenin.
    Geçmiş olsun.

epitelizan türde gıdalar hangileri oluyor ?
  • Geçmiş olsun kendinize bundan sonraki hayatınızda da dikkat edin vücudunuzu güçsüz bırakmamaya vücudu yoran grip gibi hastalıklara yakalanmamaya çalışın sağlıcakla kalın.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

@Aiden. Evet gerçekten de doğru bu. Ben hiç kafama takmadım. Tedavi olmaya geldim sonuçta hastaneye bir çözümü var dedim. Kafama taksaydım bu kadar kolay olmazdı.

@Whenifeelit Yok hocam olmadı. Olsaydı da hastanenin psikoloğu var. Her zaman destek alabiliyo hastalar ondan.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Süper hocam, sevindim cidden. Tekrar tekrar geçmiş olsun.

• Shifter06 S kullanıcısına yanıt
    Radyasyon, GDOlu ve uzerinde oynanmis diger gidalar, fast food, cinden gelen ucuz plastik oyuncaklar ve en onemli sebeplerden biri stres.

• selam hocam benim babamın da boynun da kocaman şişlik oluşmuştu ilaç falan kullandı baya sonra geçti bayadır da yok şu sıralar da annem de çıktı biraz daha küçük hemen doktora mı gidelim? korkmaya başladım şimdi be
  • Ne ilaci kullandi hocam? Ne olur ne olmaz KBB'ye bir gidin bence iciniz rahat eder en azindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkeSutcu

Ne ilaci kullandi hocam? Ne olur ne olmaz KBB'ye bir gidin bence iciniz rahat eder en azindan.

Hatırlamıyorum babamın ki ilginçti böyle kocamandı büyüyordu sürekli sonra sağlık ocağına gitti ilaç yazdılar kullandı baya (2-3ay) sonra geçti gitti şimdi de annemin boynun da orta büyüklükte çıkmaya başladı
  • geçmiş olsun
  • Hocam benim boynumdaki sislikler kortizol kullandiktan sonra indi. Enfeksiyon durumunda da sisebiliyomus belki oyle bir seydir. Ama kontrole gitmenin bir zarari yok sonucta.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.