Şimdi Ara

Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu yurdu kazandım. Kyk’da kalan arkadaşlara birkaç sorum var. Yurt yeni açılmış sanırım. İnternette pek bir bilgiye ulaşamadım. Hem benim için hem de yurdu yeni kazanan arkadaşlar için bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.

Kanuni Sultan Süleyman KYK Yurdu
    1) Yurtlar 17 Eylül’de açılıyor. Benim okulum 8 ekimde açılıyor. Ben kaydı internetten yaptıktan sonra ne zamana kadar yurda gitmeliyim?

2) Bu yurtta kalanlar var mı? Varsa odaları anlatabilir mi?

3) Yurdun ulaşım imkanları nasıl? Benim hergün şişliye gidip gelmem gerekiyor.

4 yıl sonra edit:
    Yeni gelecek arkadaşlar için yurt hakkındaki görüşlerimi aktarmak isterim.

İlk 2 sene yemekler ve internet iyi sayılırdı. Yemekhane temiz ve yemekler insanların yiyeceği türdendi. Kantini gayet iyiydi. Dışarıdan bir şeyler söylemeye gerek kalmıyordu. İnternette kota yoktu ve gece 300 mbps gibi hızlarda indirme yapabiliyorduk. Şu an 32 GB kota var ve çok yavaş + sıkıntılı. Upload her zaman güzel.

Yemekhane pandemiden sonra başka biri tarafından işletilmeye başlandı ve yemekler çok kötü. Temizlik 0 arkadaşlar. Çatal bıçak yıkanmıyor bile. Sadece sudan geçiriliyor ve sırılsıklam bir halde koyuluyor. Üstleri kirli oluyor. Tepsiler yemek artıklarıyla kaplı. Eskiden temizlenir bezle kurulanırdı. Şu an sudan geçip atılıyor. Onlar da sırılsıklam şekilde atılıyor. Eskiden 2 servis bölümü olurdu. Sıra beklemezdik. Şimdi tek servis kısmı açık ve kuyruk oluyor. Ramazanda uzun uzun beklemek zorundasınız. Kantin bomboş. Çalışan da yok. Bir şey alacaksanız yemekhanede çalışan arıyorsunuz. Masalarda kediler geziyor. Çiş ve dışkı görebilirsiniz.

Ulaşım çok kötü. MK19 hattı var sadece. Metroya ve diğer duraklara ulaşım için. Sene başında olaylar çıkınca 15 dk'da bir geçerdi. Şu an yarım saatte bir geçiyor. Yoğun saatlerde 15-20 dk ama onun haricinde yarım saat beklemek zorundasınız. Yurt her yere uzak. Bu kadar mantıksız bir yere yurt yapmak akıl karı değil açıkçası. Saatler öncesinden yola çıkmanız lazım.

Temizlik özensiz. Aynı suyla bütün odaları temizliyorlar. Paspas çektikleri yer iğrenç kokuyor. Doğru düzgün toz alınmıyor. Aynı bezle her odada tuvalet temizleniyor :D Çalışan sayısını azalttılar bu sene.

Bu sene sürekli su kesintisi oldu. Ya su olmuyor ya da sıcak su olmuyor. Günlerce...

Çamaşır yıkayacaksanız 8:30 da inmenizi öneririm. Çünkü her gün çamaşırı biten öğrencilerin çamaşırlarını alması için anons geçiliyor. Yetersiz sayıda makine var. Hem yıkama hem kurutmada. Yıkama kısa sürüyor. Kurutma ise uzun. Bu yüzden kurutma kısmında kuyruk birikiyor. Bazı dağ ayıları kurutma bitmeden çamaşırlarınızı çıkarıp kendi çamaşırlarını atıyor. Çamaşır çalanlar da var.

Genel olarak bu fiyata (450₺) yaşanabilir bir yurt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Righteous2 -- 11 Haziran 2022; 17:22:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücreti yatırdıysan(571 TL)istediğin zaman gidersin.Zaten gittikten sonraki işlemleri yapınca yurt hayatı başlıyor.
  • ''Yeni açılan 2500 kişilik KYK Kanuni Sultan Süleyman Yurdu'na ulaşım çok zor. Öğrenciler olarak okullarımıza ulaşmakta güçlük çekiyoruz. Yurda yakın duraktan sadece MK19 hattı geçiyor ve sefer sayısı az olduğu için her zaman kullanamıyoruz. Kyk Kanuni Sultan Süleyman Yurdu için bir iett durağı ve özellikle merkez ilçelere giden daha çok iett seferi istiyoruz. ''

KYK'da kalanlar İBB Beyaz Masaya online olarak bu başvuruyu yapabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    taceddin veli öğrenci yurdu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.