Şimdi Ara

kanunimi modialmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayırlı olsun resimlerle beraber yorumunuzu isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: noob01

kanuni tiger s aldım cuma günü teslim alıcam kısmetse saolun beyler

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
  • motoru 1 gun gecikmeli olarak aldım honda yamah gibi kalite motorları kullananlar önemsemeyebilir ama asya motor ve çelik motor gibi çin malı kullanan birisi için bu motor mercedes gibi bi şey ilk kullanımda cok memnun kaldım motordan ufak tefek bana abes gelen durumlar var mesela akü cok ters bı yerde ulasmak ıcın alttan koruma demiri gibi bi şey var onu sökmek dolayısıyla yere yatmak bile gerekebiliyor frene basıldıgında 4 lüler yanıyor gerçi güzel bir şey ama tuhafıma gıttı vibrasyon yok denıcek kadar az motoru zorlamadım yuksek devırlerde elbert vardır ama diğer kros motoruma bakınca gercekten yok denıcek kadar az servisinden gayet memnun kaldım normalde suzuki servisliği yapıyorlar ama kanuninin bayiliğini almıslar hemen belli ettiler zaten kendılerını yaptıkları iş ile diğer motorumu aldıgımda 2 hafta boyunca elımde aletler civata sıkmakla ugrasmıstım bu sefer gercekten ilgilendiler a dan z ye her yerını kontrol ettıler 1 gunluk gecıkmeden dolayıda elcıkler ıcın püskül hedıye ettıler
    ancak servısten cıkıp eve gelırken lastık patladı yolda kaldık servıse telefon ettım hemen gelıp ilgilendıler
    kısacası ben asya 150 t gibi narın bı motoru 3 sene 0 sorun ile kullandıysam bunu bı 7 8 sene kullanırım
    bunlarda karakızımın resmi diğer resımler yolda

kanunimi modialmi

kanunimi modialmi

kanunimi modialmi

yolda kaldıgımız an
     kanunimi modialmi

ilk izlenımımle yeni başlayanlara scoter sonrası önerebilecegım bı motor tabiki motora bakmak şartı ile hor kullanılırsa her motor sorun cıkarır bana göre

su an sade halıyle duruyor motor canta sisi bar motor koruma istedıgım modelden olmadıgı ıcın takamadım sipariş verdim 1 hafta 10 gune onlarda olucak inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brunhild -- 2 Ağustos 2008; 20:26:44 >

• kız gibi motor hayırlı olsun güle güle kullan
  • @noob01 kardeşim hayırlı olsun motorun.Tiger S modeli sanırsam.Yeni modelde çift ekzos harici ne yenilikler var bir bilgin varmı?
  • tesekkur ederım beyler
    şimdi yine bı turlayıp geldim diğer tiger modelını kullanmadıgım için pek bir kıyaslama yapamayacagım ama vibrasyon merakımı gidermek için düz bi yolda biraz yuklendım motora ve size sunu söylıyım vibrasyon 0 gibi bi sey 4,500 liraya aldım verdıgım paraya göre iyi bir izlenim bıraktı bende tiger modellerinde yuksek devirde vibrasyondan sıkayet edenleri duymustum ama bu motor gercekten cok iyi şimdi kafama takılan tek bir şey var saplama kırılması sorunu o da 50 liraya hallediliyormus
    ustunde orijinal egsoz var yani aşırı bi egsoz sesi yok ama yinede motor dikkat çekiyor bide gidip bi nazar boncugu aldımmı tamamdır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.