Şimdi Ara

kanvas, chino pantolon nereden alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
14.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni pantolon almam lazım ama nereden alsam bilemedim.dockers pantolonlarının kalıbı güzel ama yıkayınca renk atıyor falan diyorlar.100 tl falan olursa otuletlere bakarım daha ucuzları fiyatından alabilirim.

chino veya kanvas pantolonlarınızı nereden alıyorsunuz, kaliteli mi? bilgi veren arkadaşlara teşekkürler şimdiden

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Wall Street -- 28 Temmuz 2012; 18:55:15 >

• ZARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 28 Temmuz 2012; 19:15:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sicakta pantlon mu giyilitr

• quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

ZARA

aa o hiç aklıma gelmemişti hocam bir bakayım eyvallah

edit : fiyatlar da iyiymiş hocam kalitede sorun yoksa alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Wall Street -- 28 Temmuz 2012; 19:19:12 >
  • defacto'nun chinoları iş görebilir , ama alıcaksan tommy hilfiger idealdir ;)

fiyat aralığını yazsaydın ona göre marka söyleyebilirdik .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Guffy

defacto'nun chinoları iş görebilir , ama alıcaksan tommy hilfiger idealdir ;)

hocam mağaza fiyatı olarak en fazla 60-70 verebilirim.öbür türlü bulursam outlet falan da bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

ZARA

aa o hiç aklıma gelmemişti hocam bir bakayım eyvallah

edit : fiyatlar da iyiymiş hocam kalitede sorun yoksa alınır

Kalitesi gerçekten çok iyi. Kesimi falan da çok güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kot pantolon bedeni hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Kot Pantolon Ütülenir mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 dockers a verecegine wrangler al daha iyi. Biraz daha pahali ama indirimde vs kacirma. Kalibi cok iyi 3 tane aldim her birini giydigimde acayip begeniliyor. Kendini gosteriyo yani

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

100 dockers a verecegine wrangler al daha iyi. Biraz daha pahali ama indirimde vs kacirma. Kalibi cok iyi 3 tane aldim her birini giydigimde acayip begeniliyor. Kendini gosteriyo yani

dockers outlettan alacaktım büyük ihtimal hocam.yine de bakarım sağolasın
  • quote:

quote:

100 dockers a verecegine wrangler al daha iyi. Biraz daha pahali ama indirimde vs kacirma. Kalibi cok iyi 3 tane aldim her birini giydigimde acayip begeniliyor. Kendini gosteriyo yani

Leventte ykm outlet var dockerslar harbi ucuz 50 tl altinda wranglerda oluyo ama 3 5 tane ve fiyat 60-70. Bide beden sorunu var tabii

• quote:

quote:

quote:

Leventte ykm outlet var dockerslar harbi ucuz 50 tl altinda wranglerda oluyo ama 3 5 tane ve fiyat 60-70. Bide beden sorunu var tabii

aynen orası da var bir şey daha var hocam, chino mu daha iyi kanvas mı? kanvas hiç giymedim.

• Mavi 80 lira civarındaydı en son ve renk de atmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Mavi 80 lira civarındaydı en son ve renk de atmıyor

eyvallah hocam bunu da attım listeye
  • quote:

quote:

hocam mağaza fiyatı olarak en fazla 60-70 verebilirim.öbür türlü bulursam outlet falan da bakarım.

60 - 70 defacto olabilir mavide olabilir 2side işini görebilecek pantalonlar , china yerine jeans tipi alsaydın Lewi's tavsiye ederdim.
  • quote:

quote:

quote:

60 - 70 defacto olabilir mavide olabilir 2side işini görebilecek pantalonlar , china yerine jeans tipi alsaydın Lewi's tavsiye ederdim.

hocam şu anki pantolonlarım lcwden zaten ama çok kilo verdiğim için ve dizleri çıktığı için kaliteli marka almak istiyorum.jeans sevmiyorum nedense, en son 5 sene önce giymiştim.yoksa dediğin gibi levis,mavi,loft falan bir sürü marka var

• Sana tavsiyem Network'tür. Şu an yüzde 50 indirim de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

Sana tavsiyem Network'tür. Şu an yüzde 50 indirim de var.

fiyatlar ve kalite nasıl hocam biliyorsan yazabilir misin? teşekkürler
  • LCW'nin kalıpları fena değil de kumaşları kullan at resmen. Bir kere yıkamaya gelmiyor.
  • Fiyatlar indirimli haliyle 100-120 arası. Outletlerde 80 tl'ye kadar düşüyor. oldukça dayanıklı ürünler. Gosterislilikte o markaların hiçbiri network gibi olamıyor maalesef.

Hazır kilo da vermişsin. Sana önerim, saks mavisi gömlek ve altına parlak bej kanvastır. Kızlar dönüp dönüp sana bakacaktir. Tecrübeyle sabit. Yeter ki vücudun fit olsun.

• mavinin kanvasını aldım 3 tane 2 sinde bi problem yok ama 1 tanesi renk attı.Tahminen hatalı mal.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.