iyi akşamlar arkadaşlar.yıllardır kullandığım dreambox 500s cihazım arıza yaptı.yerine kaon 9944 min full hd cihaz aldım.daha önceki ichaza ait server bilgilerini girdim.şifreler açılmıyor. aşağıdaki gibi ağ yerel ayarları DHCP:açık İP adresi: otomatik alıyor. aşağıda bir tane mac adresi var ccam ayarları index:host 1
status:açık domain port hesap parola bunlarıda giriyorum
sharing setup bölümü share mode: burada PATCH,IKS ve TWIN yazıyor hangisi olacak Aktiv :açık buna göre dreambox ta açılan kanalların epsi bu cihazda da açılması gerekmez mi. dreambox ta kartları ve açılan kanalların isimleri görünüyordubu cihazda görünmezmi biraz uzun oldu ama iki gündür içinden çıkamadım
birde bu cihazda kanal taşıma nasıl yapılır.kullanma kılavuzunda yok.normal olarak sarı tuşa basıyorum.taşıma işareti geliyor.ama taşımayı yapamıyorum.
en sonunda yaptım.sarı tuşa basıp işaretliyorsun.sonra tekrar sarı tuşa basıp açılan yerden istediğin kanal numarasını yazıp okeyleyince kanal taşınıyor
iyi günler arkadaşlar.bu cihazdan kullanan yokmu ağ üzerinden güncelleme istediğimde protokol:HTTP veya FTP URL Türü: Numara veya String URL :www.alitech.com veya yukarıdaki numarayı ayarlarsam 192.168.009.038 çıkıyor Kullanıcı adı:anonymous Parola :******** Başla: diyorum.hangisi ni denersem bağlantı başarısız diyor.buna göre bir arkadaş yazarsa sevinirim.birde TRTHD biss key bu cihaza göre verebilirmisiniz.maçlarda açmıyor. teşekkürler
evet arkadaşlar bu cihaza ait bilgi bulmak için bütün formlara baktım.bununla ilgili bir açıklama yok.mesela uydu üzerinden güncelleme hangi frfekans ve ya nasıl.ağ üzerinden hangi biçimde ama özellikel ntv sporda izleme de maç sırasında alt tan geçen yazı ve skorlarda sanki durup durupgeçiyor.dreambox 500s bu cihazın yanında gerek görüntü gerekse server konusunda bu cihazın yanında ferrari,bu cihaz ise doğan bikle olamaz almakla büyük hata yaptım diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme