Şimdi Ara

Kenwood Dnx-531

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Kenwood'un VW, Skoda ve Seat için ürettiği multimedya ürünlerinin en son modellerinden birisi olan Dnx-531 cihazının fiyatı 2500-3000 arasında değişiyordu. Şu anda bu cihazda promosyon var. Aynı fiyata 2 adet multimedya oynatıcı ekranlı kafalık hediye ediyorlar(başka nasıl söylenir bilemedim :) ) . Bu kafalıkların tanesinin 750 lira civarında olduğunu hesaba katarsak oldukça uygun bir fiyata geliyor şu anda. İnternet sitelerinde kampanyaya dair bir şey göremedim ancak benim görüştüğüm güvenilir bir firmadan bugün aldım bu kampanyanın haberini. Bu cihaza 200-300 lira ek ücret karşılığı geri görüş kamerası da takılıyor.

Yabancı VW forumlarında iyi şeyler okudum Kenwood ürünleriyle ilgili. Acaba bu ürünlere güvenilir mi yoksa orjinallerden şaşmamak mı lazım?

Tecrübesi olan ve bu işi bizzat yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Özelliklerinin görülmesi açısından şu linki paylaşayım:

http://www.hepsiburada.com/liste/kenwood-dnx-531-volkswagenseatskoda-direk-uyumlu-navigasyonlu-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otcgldnx531vbt&categoryId=60001687

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Querorz -- 9 Ocak 2014; 23:58:02 >

• Ben daha önce ddx7036 modelini alıp jeep patriota monte ettirmiştim. Tüm fonksiyonları eksiksiz çalışıyordu. Ayrıca menü rengini istediğin gibi değiştirme özelliği çok güzel. Araç gösterge rengiyle uyum sağlıyor. Bu cihaz da ondan geri değildir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blaupunkt airfryer 1726 TL
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.