Şimdi Ara

KAPALI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadiya valla denk gelmedim revden bir ara bakar oldum ama millet char gitmesin die dandik silah takıyor eline o sebeptende görememiş olma ihtimalim var
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: zortar

bence çar pahalı birader :D 450 den yukarı vermezler ;) çar gzl ama :D

450 den yukarı vermezlermiş ama char güzelmiş onada kötü deseydin bari...

ne cins adamlar yaa...
  • Up...
  • chara pahalı diyen arkadaş +6/+7 seti almaya kal bakalım gold hesabıyla sana kaca gelir veya önce arkadaşa sor setin her parçası kaça mal olmuş die ... h. satışlar gece up'u olsun benden
  • quote:

Orjinalden alıntı: best27

chara pahalı diyen arkadaş +6/+7 seti almaya kal bakalım gold hesabıyla sana kaca gelir veya önce arkadaşa sor setin her parçası kaça mal olmuş die ... h. satışlar gece up'u olsun benden

O paraya ben +7 sun silah ve +7 set çekerim char zaten ff olmus ona bi lafım yok bu char 500 ytl den fazla gitmez
  • 500 ytl abartmayın ben 90 lvl full farm +7 bow 1 +6 1 +7 diğer hepsi +5 olan bowcu charı 550ye sattım buda 650-750 civarı eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

500 ytl abartmayın ben 90 lvl full farm +7 bow 1 +6 1 +7 diğer hepsi +5 olan bowcu charı 550ye sattım buda 650-750 civarı eder.

Biraz gold sitelerinin araştırırsan item fiyatlarına bakabilirsin ordan
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeathWall

O paraya ben +7 sun silah ve +7 set çekerim char zaten ff olmus ona bi lafım yok bu char 500 ytl den fazla gitmez

bunu yazan arkadaşı babele davet ediyorum bu adam babel serverini diğer serverler ile karıştırıyor...

yukarda okuduysan bi 76+7 sun bow 6 bil. ile 10 bil. arası satılıyor yazdım...

sun almak o kadar kolay olsaydı alırdık herelde o kadarda akılsız değiliz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticKeeper -- 30 Kasım 2008; 15:57:17 >
  • piyasada da 1 bil. en ucuz 200 ytl ben bu oyuna her harcadığım parayı hesap etsem kimse almaya kalkamaz charı...
  • Babelde 2 senem geçti ve ilk 64+ olanlardanım neyin ne oldugunu iyi biliorum

+7 sunı öyle direk çekmicen zaten +3 olarak alıcan kendin basıcan
  • sen sundan bahsediyon ama 85+10 bowu 3,4 bil. sattık düşün artık piyasa ne durumda...
  • evt bu yüzden +7 ye talim edecem gibi duruyor dün gece girdim bir kaç item bakmak için baya bi gold almam lasım
  • ebuddy charına itemsiz 900 $Dolar teklif edilmişti Rusun biri... 1 ay önce...
  • up
  • up
  • ekle msn adresimi motogp__@hotmail.com
  • up
  • UP
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.