Şimdi Ara

KAPALI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticKeeper -- 21 Aralık 2008; 17:07:07 >

• dikmen.org resimleri koyduğum için bi daha buraya koymak istemedim o yüzden link koydum :))

inş. beğenirsiniz charı
  • up
  • Hayırlı Satışlar Char Çok Sağlam Gözüküyo..
  • Thx...
  • bence çar pahalı birader :D 450 den yukarı vermezler ;) çar gzl ama :D
  • sen bunu kaça almıştın? ben senn dier bowu almıştım hatrılarasan bu arada h satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapalı***
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • sen neden oynamıyon o charı süper char sattım sana bide neden guildden çıktın :)
  • bu aralar sınavalarım var guildden de offlineyim die yer kaplamama amacıyla cıktım yani bi sıkıntı yok (bayramda full online olcam)
  • iyi plus almayı unutma :Pp
  • yapıcam artık bişiler proset +5 takılar da +5 ve bow aldım bow+5 ama bayram da +7 falan bakcam var olursa alıcam. senn bunun seti komple bana satsana:p
  • satıyim ama pahalıya gelmesin sana :)
  • bi fiyat söle sen bayrama kadar birikim yapayım sende bayrama kadar satmaya calişirsin charı satılmazsada ben devreye girer seti alırım
  • ben daha setin tam parasını ödemedim 1 bil. borcum var.
  • ok anladım
  • param kalmadı yoksa 85+7 ring alıcaktım 2 tanede
  • 85+5 %100 full blue phy%100 attack rating%61 crit10 bow var... tam +7 lik
  • bence satma az sabret ozaman paran olunca o ringleride alırsın dahada sırtın yere gelmez ama ben senn yerinde olsam bowu +9 a zorlamaya calişirdim veyahut crit derecesini yükseltmeye calişirdim sanrım +8 tek bow sende o serverda
  • 85+10 bow sattık 1 - 1,5 ay önce 3,4 bill. 85+8 de var 85+9 da hepsi bu serverde 76+9 sunlu adamları görmedinmi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.