arkadaşlar çalıştığım bi kurumda bilgisayarların usb girişlerini kapattılar. ben önceden gerek biostan gerek regedit usbstor dan açıp kapayabiliyodum şimdi flash diskleri görmüyo bilgisayarlar..admin şifrelerini biliyorum yetki problemi yok yani tabi en önemli şey ise bilgisayarlar w2003 servere bağlı.. belki ince ayar bileniniz vardır diye düşündüm.( bios ve regeditten açsam bile görmüyo)
aygıt yoneticisine gir usb kök hub ların devre dışı mı değilmi bir bak...
DEVREDE ARKADAŞIM HERŞEY NORMAL
anakart üzerindeki sub leri kontrol ettinmi onlara bi bak
bazı pc lerde bios setup tan kapalı oluyo ordan bi bakabilirsen...
yaklaşık 70 tane bilgisayar var ve hepsi kapalı local olarak kapalı değiller. serverdan kaynaklanıyo ben nasıl kırarım bunu onu merak ediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: enginistrator
yaklaşık 70 tane bilgisayar var ve hepsi kapalı local olarak kapalı değiller. serverdan kaynaklanıyo ben nasıl kırarım bunu onu merak ediyorum
madem serverdan kaynaklanıyor,kardeş o halde konu başlığın ''serverı nasıl hacklerim '' olmalıydı usb girişi kapalı değil...
ethernet kablosunu çek sonra biostan ayarla ole çalıştırmayı dene bide..
arkadaşım ben hack felan yapmak istemiyorum hem kendi sistemimi neden hackleyim, ağ kabolsunu çekersem bi anlamı kalmıyo zaten neyse sorun çözüldü zaten
nasıl çözüldügünü de yazsaydında aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda bilgilenseydi keşke
Server kaynakli ise isin icinde izin policeleri vardir. baska turlude olmaz.
aslında çözemedim sadece yetki problemi çözmek imkansız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme