Şimdi Ara

Kapalı Bilgisayara Uzaktan Erişmek Acill!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yanlış yerde konu açtığımı biliyorum biraz aceleye geldi. Bilmek istediğim şey aslında tam TeamViewer tarzı bir şey değil. Yani şöyle: uzaktan tanıttğım bilgisayarım kapalı olsa bile telefonumdan veya başka bilgisayardan bağlanmak istiyorum. Daha önce çok form gezemedim, gezdiklerim amatörce bunu deneyin falan diyor. Bunun kesin bir çözümü varsa lütfen yazın veya link atın.

ACİLLLL

• Kapalı bilgisayarın power tuşuna basılmadığı sürece imkansız
  • Bknz; WOL (Wake On Lan)
  • arkadaşım kapalı bi pc yi uzaktan açmak için ethernet kartının wake on lan olması lazım yani eethernet kartının bu özelliği olması lazım yoksa kaplı pc yi açmak zor...
  • Aslında olumsuz bırsey gıbı gozukmesıne ramen cok ufak bır aparatla bu gercek anakarta takılıyor modul seklınde ortalama 80 dolar civarı bu modul
  • Arduino ve arduino ethernet ve 1 role tamamdır..dunyanın her ylerinden ac kapat ıphone pc den androıdden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

Arduino ve arduino ethernet ve 1 role tamamdır..dunyanın her ylerinden ac kapat ıphone pc den androıdden

Fiyat Ortalaması 80 Dolar Elimde Mevcut şuan ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanalrisk kullanıcısına yanıt
    25 dolara yollarım...

• teknologs T kullanıcısına yanıt
    Bunun ek elamanlarıda var sadece bunlarla çözemıorsunuz bazen donma ve takılma yapıyor bılgınız olsun denedınızmı ..?? hiç
  • Sanalrisk kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum...ev ve iş yerimde lambaları vs kontrol ediyorum..hemde evdeki cihazlara kablo çekmediğim için kablosuz da yaptım..100 mt civardaki cihazları ana cihazla haberleştirerek netten kontrol ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologs -- 19 Ekim 2013; 22:19:09 >
  • Bilgisayariniz kapali konumdayken boyle bir ulasim mumkun degildir, fakat onceki msjda arkadaslarin bahsettigi gibi cihaz ile bilgisayarinizi acabilirsiniz, bilgisayariniz acik konumdayken baglanti yapabilirsiniz.
    Gerek uzak masaustu baglantisiyla gerekse teamviewer ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsungavm.com

Bilgisayariniz kapali konumdayken boyle bir ulasim mumkun degildir, fakat onceki msjda arkadaslarin bahsettigi gibi cihaz ile bilgisayarinizi acabilirsiniz, bilgisayariniz acik konumdayken baglanti yapabilirsiniz.

wake on lan özelliği ilede açılıyorr...illa cihaz olması şart değil...ama kapatmak için wake on lan işe yaramıyor...illa teamviewer tarzı programla pc ye girip kapatmak lazım...
    ha birde şu var..aliexpress de 40 dolara satılan ip cameralarda röle çıkışı tek pc için kameranın röleside olur.hem kameradan odanızı kontrol edersiniz hep pc aç kapa yaparsınız..ben daha önceden öyle yapıyordum..iphone dam hem odamı izlerken hemde pc açıp kapıyordum..
  • quote:

quote:

Bilgisayariniz kapali konumdayken boyle bir ulasim mumkun degildir, fakat onceki msjda arkadaslarin bahsettigi gibi cihaz ile bilgisayarinizi acabilirsiniz, bilgisayariniz acik konumdayken baglanti yapabilirsiniz.

wake on lan özelliği ilede açılıyorr...illa cihaz olması şart değil...ama kapatmak için wake on lan işe yaramıyor...illa teamviewer tarzı programla pc ye girip kapatmak lazım...
    ha birde şu var..aliexpress de 40 dolara satılan ip cameralarda röle çıkışı tek pc için kameranın röleside olur.hem kameradan odanızı kontrol edersiniz hep pc aç kapa yaparsınız..ben daha önceden öyle yapıyordum..iphone dam hem odamı izlerken hemde pc açıp kapıyordum..

Tam olarak nasıl saglanıyor bu, rica etsem daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Güzel bir şeye benziyor :)

• quote:

quote:

quote:

Tam olarak nasıl saglanıyor bu, rica etsem daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Güzel bir şeye benziyor :)

Kamera ilemi Wake on lanmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.